ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Общината отпуска още пари за стадион "Христо Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:52 / 25.01.2023Коментари (63)10335
© Plovdiv24.bg
По нареждане на кмета Здравко Димитров за сесията на Общински съвет Пловдив на 9 февруари се изготвя предложение за осигуряване на допълнителен ресурс за довършването на стадион "Христо Ботев". Здравко Димитров държи да се довърши изцяло козирката и покритието й плюс фасадата на централната трибуна (сектор "А").

Това съобщиха днес официално от Община Пловдив. Възложено е на дирекция "Строителство и инвестиции" да изготви количествено-стойностни сметки за необходимите за целта средства.

"Държа на пълна прозрачност при разходването на средствата за Колежа", заяви по този повод кметът.

Plovdiv24.bg още вчера информира читателите си, че според официалните количествено-стойностни сметки на фирмата изпълнител, не достигат около 8,6 млн. лева, за да се довърши изцяло Етап 1, с който стадионът може да получи лиценз за мачове от родното футболно първенство.
Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
До 1912 селски просяци: Според Жълтия Плейн има 27 дни до довършването на Срутежа. Браво на ПИМК! Така се прави! Респект! Ако може да почерпиш всичките 1912 мъдри селянки със същите наркотици…Дюнер Арена е вечен бетонен виц с уникална ВиК козирка. Общината яко лъже, че може да отпуска какъвто и да било бюджет допълнителен в момента. До след изборите чака и за една пейка пари да поискат.
0
 
 
Браво на общината. Няма как да се зареже стадион БОТЕВ в подобно състояние, след като вече са се инвестирали толкова много пари в него. Стадион БОТЕВ е с два пъти по-висока категория от другия стадион който общината строи. Стадион БОТЕВ e и два пъти по-голям. Освен стадион, на бил."Източен" 10 се строи и МОЛ. Така, че е напълно резонно парите за БОТЕВ да са 2-3 пъти повече от това което се строи в Лаута. Отделно, че от стадион БОТЕВ ще се върне много по-бързо инвестицията, защото ще се отдават и помещения под наем, а на Лаута ще се чака столипеновци да си купят билетчета. Колкото и да мрънкате, трябва да знаете, че стадион "Христо БОТЕВ" с цяла козирка, ще се завърши точно преди месните избори през октомври 2023 година.
0
 
 
Това е положението и умните хора срещу вятъра не пикаят! Отпуснаха се 37 млн. за Колежа, но се приспаднаха 1/3 за да се даде и на малцинствата. Стадиона на БОТЕВ и два пъти по-голям. Стадиона на БОТЕВ е с два пъти по-висока категория. Освен стадион, на бил."Източен" 10 се строи и МОЛ. Така, че е напълно резонно парите за БОТЕВ да са 2-3 пъти повече от подаянията на малцинствата. Колкото и да мрънкате, трябва да знаете, че стадион "Христо БОТЕВ" ще се завърши точно преди месните избори през октомври 2023 година. Никой няма да зареже стадиона на БОТЕВ след като вече са се инвестирали толкова много пари за него. Ще се дават пари докато стадиона стане. Примерете се вече и стойте тихо, мангасарянчета прости ;)
0
 
 
Инфлацията е ясна.Стадионите са общинска собственост дадени на концесия.Но контролът,господа липсва контрол и прозрачност.Това е стадион.Не е квартален дюкян,за да вкарваш адидаски от Димитровград.Всеки вторник ББ кинг щеше да ангажира компетентен човек за да наглежда.Мирише на клика за усвояване на средства с направление партийна каса.На Лаута сигурно е същото положение,но там интереса е по-малък.Трябва ли феновете да изисняват неуредиците,след като би трябвало да има контрол.Знаем как стават нещата.Поемаш държавна поръчка,завишаваш цени,слагаш два сантиметра по малко асфалт,или понижаваш качествето.Това се проверява сега.А не след година когато 20 000 започнат да скачат по трибуните или отиват с чадър до тоалетните.Целта е да се оправдаят средствата.Но за сметка на кого.Феновете питат.
-1
 
 
В допълнение, нали разбирате, че всички ще ги платим тези пари, а то не спира да се искат. Инфлацията е ясна, но не мисля че никой не си прави финансови прогнози и не допуска инфлационен риск за следващите от 1-3 години!!! Недопостимо е да се искат още и още пари! Утре като ни вдигнат данъците, а не като да плащаме най-ниските данъци, а точно обратното плащаме най-високите данъци дори от гр. София!
-1
 
 
Вместо да се обиждате кой жълт и кой буфер, защо просто не се обедините и блокирате целия град. То така или иначе сме наполовина блокирани от безпорядък. Също така ако може някой компетентен да ми отговори на следния въпрос: Вместо толкова пари да се наливат в два стадиона, толкова трудно ли беше да седнете на една маса и да се разберете за ст. Пловдив? Така цял Пловдив щеше да спечели? Разбирам и притесненията за двата стадиона и че трябва да има такива, но при положение, че и двата са в центъра на града не ги ли прави нефункционални откъм паркиране, местоположение и т.н. Не казвам, че не трябва да няма. Мисълта ми е, че след време и след приходи от продажба на билети и сделка с общината част от приходите от ст. Пловдив да се пренасочват към ст. Хр. Ботев и ст. Локомотив.
+1
 
 
Направо не е за вярване!!! Вдругиден може и още 9 милиона да поискат и после пак ... Аз също желая да имаме стадион, но това е прекалено... МОЛЯ НЯКОЙ КОМПЕТЕНТЕН И НЕЗАВИСИМ ДА НАПРАВИ ОДИТ НА ТОЗИ СТРОЕЖ !!! То вече не се търпи това положение и като се отпускат пари за Ботев, трябва и за Локомотив, така е честно и справедливо ...да не говорим за Спартак и Марица, че натам няма нищо ... Положението е отвратително и отблъскващо...Вече 10 години не можем като хората да отидем на един мач ... Уроди крадливи...
-1
 
 
Жълти к**ви няма да има нито повече 1 лв за клоаката на булеварда.Ще ви изселим с ритници от нашия град.Пловдив не е Кичука,Прослав и ТраКия.Центърът на Пловдив е изцяло черно бял!По-малко сме защото сме кореняци а не СЕЛЯЦИ!
-1
 
 
Още СТО милиона да поискаме ,пак ще отпуснат,това е БОТЕВ-не стрелочници и потници миризливи мургавчета ,на вас защо ви е стадион,като и един сектор не можете да запълните на домакински мач.
-1
 
 
А ве АПАПИ, роми, селяни... с еднъ дума - ботевисти. Закво ни е тоя стадйон? Има други по важни работи да са правят във филибето. И бес тва нащи ритнитопкофци наемници не стават за чеп. Кат ни го напраят и кво? Сигурну ша станим Реал. Вай вай вай братя цигани кайнарие, мноо сми прости и нахални. Ни спряхми да просим. То държава няма, вий стадйон искати
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: