ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев: Нито крачка назад! Внасяме уведомление за провеждане на протест!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:29 / 25.01.2023Коментари (22)5931
© Plovdiv24.bg
Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас излязоха с обща позиция, видя Plovdiv24.bg. Освен до ботевистите, тя е адресирана и до хора с важни постове в Община Пловдив, начело с кмета на града Здравко Димитров.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на феновете на Ботев (Пд):

ДЕЛА ТРЯБВАТ, А НЕ ДУМИ!

До

Здравко Димитров, кмет на община Пловдив,

Пламен Райчев, заместник-кмет "Строителство и инвестиции“

инж. Атанас Чилингиров, ръководител отдел СРД при ОП "Жилфонд“, община Пловдив

Величко Родопски, заместник-кмет на Община Пловдив "Финанси и стопански дейности“

инж. Александър Държиков, Председател на общински съвет, Пловдив

Служители на общинска администрация на община Пловдив

Привържениците на Ботев Пловдив

Уважаеми господа,

Неведнъж декларирахме и споделяхме изгубеното доверие във Вас. Неведнъж ни беше обещавана подкрепа в най-важната ни битка, след като финансови и политически кръгове убиха реализирането на проекта стадион "Христо Ботев“ през 2014 г. Стотици пъти получавахме уверения, че "утре ще отваряме шампанското“! Десетки политици, министри, общински служители и финансови благодетели обещаваха светло бъдеще за Ботев и Неговия дом!

Ваше право и задължение е да реализирате обществената поръчка, пусната и възложена от Ваша страна, за най-важния спортен обект в град Пловдив. Отново Ви напомняме, че неведнъж бяхме лъгани, обиждани, подвеждани и унижавани! Това продължава и до днес! Ние не приемаме повече празни думи! Достатъчно пъти поемахте ангажименти към нас, които не бяха изпълнени! Знаем и за предателите в екипа Ви, които настройват малката групичка от "задния двор" на ВСИ, но те са много под нивото ни, за да стават обект на коментар от наша страна към момента!

Потвърждаваме нашите цели и искания, около които жълто-черните фенове се обединиха на срещата ни от 22. 01. 2023 г., и колкото и да се опитват недоброжелателите на Ботев Пловдив да ни вкарат в политически, медийни или финансови игри, сме наясно, че това е само част от помията, която вече, а и тепърва, ще се излива върху нас!

Уважаеми господа,

Отново припомняме, че жълто-черната общественост настоява:

1. В най-кратки срокове да бъде изграден стадион с четири трибуни, с напълно завършен покрив на целия стадион, който да бъде въведен в експлоатация и лицензиран от БФС за провеждане на футболни срещи от националните първенства - шампионат, купи и др.

2. Качествено изпълнение на СМР по строителството на стадиона и коригиране на допуснатите дефекти към момента.

3. Прозрачност при разходване на публичните средства и спазване на Закона за достъп до обществена информация. Пълна документация, която да доказва сумата, която ще бъде внесена за гласуване на общински съвет!

4. Община Пловдив да осигури средствата, необходими за цялостната завършване на стадион "Христо Ботев“ и получаване на 4 категория от УЕФА.

Неведнъж сме заявявали, че строежът на стадион "Христо Ботев“ ще бъде най-зорко следеният обект в града, поради което настояваме предоставянето на информация, както законът Ви задължава и дава право да направите! Феновете на Ботев Пловдив ще изразят гръмко недоволството си от "постиженията“ Ви до момента!

Уважаеми Ботевисти,

Както знаете, КПБП, Сдружение ПФК Ботев и Бултрас организират протест, на който ясно да заявим, че не сме съгласни с липсата на ангажираност по отношение на нашия дом! Наслушахме се на лъжи, обещания за пари, препроектирания, безсмислени срещи - видяхме нулеви резултати, опити за заглушаване на най-голямата ни болка, както и заплашително и унизително отношение към фенове от нашите редици! НИТО КРАЧКА НАЗАД!

Още днес добре познат представител на жълто-черната общественост ще има ангажимента да внесе в община Пловдив уведомление за провеждане на протест, след което ще Ви информираме с всички детайли по него!

Бъдете будни! Глашатаите на платената журналистика и недоброжелателите на Ботев Пловдив няма да се откажат от това да направят опит да ни компрометират и заглушат!

ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СМЕ НЕПОКОЛЕБИМИ!

Само Ботев!

КПБП

Сдружение ПФК Ботев

Бултрас
Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това е положението и умните хора срещу вятъра не пикаят! Отпуснаха се 37 млн. за Колежа, но се приспаднаха 1/3 за да се даде и на малцинствата. Стадиона на БОТЕВ и два пъти по-голям. Стадиона на БОТЕВ е с два пъти по-висока категория. Освен стадион, на бил."Източен" 10 се строи и МОЛ. Така, че е напълно резонно парите за БОТЕВ да са 2-3 пъти повече от подаянията на малцинствата. Колкото и да мрънкате, трябва да знаете, че стадион "Христо БОТЕВ" ще се завърши точно преди месните избори през октомври 2023 година. Никой няма да зареже стадиона на БОТЕВ след като вече са се инвестирали толкова много пари за него. Ще се дават пари докато стадиона стане. Примерете се вече и стойте тихо, мангасарянчета прости ;)
0
 
 
Щом циганите недоволстват, значи сме на прав път. На сапун всички въшкари! КОЛЕЖА ИЛИ СМЪРТ!
0
 
 
1912 селянки…..ще вдигате ръчички пак, където и да ви срещнем. Спрете селския рекет. Никой не иска да плаща с данъците си този бетонен виц!
0
 
 
Искъми у градЪ…ама с вашити конти….вечен селски виц!
+2
 
 
В задния двор жълтури ви изпяха ,,6 кокошки съм заклала,, Само с декларации не става и с лежане по Източен не става , трябва далновидност и труд
-1
 
 
Има ли тема за ботевата чета,веднага я налазват комплексирани джуджета.Релси и траверси се надигат.Джуджета мегаломани,никой не ви брои за хора.Циганска работа.
0
 
 
Индианци, ако си мислите че някой ще ви обърне внимание, сте в голяма заблуда, нали виждате какво подобие на стадион ви строят и 10 навеса да ви сложат, всичко вече е компроментирано. Това дето е направено до момента трябва да се събори и наново, иначе ще имате най грозният стадион строен някога.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: