ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Локо: Спрете се, докато е време, за да не ви спрем ние!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 26.01.2023Коментари (25)8652
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Локомотив Пловдив, обединени в групата "Трибуна Бесика", използваха официалната си страница във Фейсбук, за да изразят гневната си позиция срещу кмета на града Здравко Димитров.

Конкретният повод за тази реакция е намерението на Зико да предложи на Общинския съвет да гласува осигуряване на допълнителен ресурс за довършването на стадион "Христо Ботев".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на феновете на Локомотив:

Докога Община Пловдив ще бъде лична слуга на наглеците и шайката крадци от Сопотското сдружение?!

Докога Пловдив и неговите граждани ще плащат милиони от собствения си джоб, за да могат ПИМК и всичките накачени фирми на фенове на Ботев, да крадат безнаказано с благословията на общинските съветници в града ни?!

Не е ли крайно време да се спре с това безобразие?

Пловдив няма болници и хора умират ежедневно, Пловдив няма свестни пътища, Пловдив няма пари за реставриране на операта и редица други символи на града ни, Пловдив няма детски градини, но кметът не спира да харчи безконтролно държавни пари за частно дружество, не просто държавни, а нашите пари, изкарани с честен труд.

Същият този кмет, който е вманиачен единствено и само в довършването на този компрометиран обект, с форма на тоалетна чиния, превърнал се в най-голямата публична кражба в историята на Пловдив, а може би и в цяла България. Дори и за Колодрума не се откраднаха толкова пари, колкото за мегаломанския проект на шайката от самозабравили се фенчета, общинари, кметове и подобни наглеци.

Спрете се докато е време, за да не ви спрем ние!
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Аз никъде досега не съм прочел, фракции на Ботев Пловдив и тн...да желаят още пари ...напротив, точно обратното е , феновете желаят контрол и одит , точно за да спре кражбата от стадиона ... А това с тия заплахи е направо смехотворно...няма нормален Локомотивец, който да се подпише под тая дивотия , която е написана... Явно шепа фенове на Локомотив не правят разлика , какво точно искат феновете на Ботев... Аз лично съм да се спира всичко по стадиона като строителство и да се направи сметка на всичко...ЕДИН ЛЕВ ДА НЕ СЕ ДАВА ПОВЕЧЕ НА ПИМК...КАТО ИСКА ДЪ СИ ВДИГА ТЕХНИКАТА И ЧАО...
0
 
 
Кражбата на Века...Първо КТБ....Сега Колежъ!
0
 
 
Принципно съм съгласен, че се хвърлят пари които са нужни другаде, ама тия писаници със заплахи от страна на различни фен клубове трябва да спрат, защото възрастни хора не говорят така или ако говорят така имат проблеми след това в белите държави, каквато се опитваме да бъдем, само казвам.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.01.2023 г.
-1
 
 
Който го е писал това "съкровище" - да вземе да се хвърли в някой кладенец. Егатии простаците, егатии зверилниците! Къде събрахте толкова простотия, бе!
-1
 
 
Седя,чета и не вярвам на очите си!Тва мангалите от лайнута са шизофреници като македонците!Плюли си в устите тотални измишльотини и си вярват даже.Господи събери си версиите!
-1
 
 
Кой ще спрете вие бе, въшкари? С по 4 души на протест, можете единствено да спрете и да ни го налапате. Никой не ви бръсне за нищо, МАНГАЛИ!
+1
 
 
Искам само да попитам, къде бяхте до сега и защо чак сега решихте да проявите някакъв контрол? Защо до сега не направихте 20 пресконференции, на които да изнесете обществено познатите тайни, че качеството на строителството и сметките, при които се актува са потресаващи? Стадиона ви е на 80% готов а горе споменатите проблеми са от много отдавна. Вместо това решихте да протестирате за още и още пари. За това никой здравомислещ няма да подкрепи каузата ви.
+2
 
 
Колега, защо намесваш локомотивци, ние нямаме забележки за кражби и некачествено строителство. На Лаута строежа си върви всичко е ок, ние сме против несправедливоста, значи при вас като се краде направете контрол и изисквайте документи, нас не ни намесвай, ние искаме равнопоставеност и равно финансиране. Всеки да си гледа стадионите, Локото едно време предложи да се направи общо за двата отбора стадион Пловдив, Ботев отказаха, сега искаш да сме рамо до рамо с вас, не става. При нас строежа си върви нормално, казах ти нашите претенции, те са от друго естество.
-1
 
 
Айде вземете се спрете вие с хленченето! Никой от ботевистите не иска да се крадат пари и постоянно Филипов да точи повече и повече пари от общината в комбина с кметчето. Вместо да се обединят фракциите и да се борят да се спре с порочните практики, да се направи равно разпределение на финансирането и да има пари и за двата отбора, всички тук се избиват да се плюят на тема Ботев-Локомотив!!! РАЗБЕРЕТЕ: Никой от Ботев не е искал да се надписват сметки и тези кражби да продължават! Единственото което се случи е, че кмета и Филипов намериха начин да точат общински пари!!!!! Нищо повече от това. Никой от Ботев не иска това. Ако феновете имаха малко повече ум в главите щяха да се съберат и да намерят начин да се постигне реално оценяване и равно финансиране както на Колежа, така и на Лаута, вместо да се мятат псувни и заплахи между двата отбора. Ама както всичко в България важното е да се хейтим един друг, а не да се обединим и да постигнем нещо, което ще е хубаво и за двата отбора. Извадете си всички главите от з*дниците и погледнете кой е проблема, а той не е, че се гласуват повече пари за Ботев. Проблемът е, че още повече ще отидат в джобовете на двама конкретни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: