ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Йордан Тодоров: Благодаря на феновете, че ме приеха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:09 / 07.04.2010Коментари (30)5100
© Plovdiv24.bg
Футболистът на Локомотив Пловдив Йордан Тодоров получи наградата за играч на 22-рия кръг в "А" група. За трети път Тодоров взима подобна награда, като предишните два пъти я е печелил като играч на ЦСКА. Тодоров е събрал 12 гласа на футболните специалисти. Неговият съотборник Гара Дембеле е останал с 5 гласа, 3 гласа за Мартин Камбуров и 2 Пламен Крумов.

„За тази награда има заслуга колектива. Посвещавам я на тях. Когато отидох в Локомотив казах, че сме отишли да свършим работа да останем в групата. Това обещание го дадохме на Коко Динев.

Като играеш футбол няма как да не останеш в групата. Имаме добър отбор, футболисти и страхотни треньор и президент. Не трябва да забравяме хората, които идват да подкрепят Локомотив всеки мач. Като станем едно цяло ще имаме успехи", каза Тодоров. Той коментира и напускането си на ЦСКА. „Не съжалявам, че си тръгнах от ЦСКА. Както знаете бях ненужен в отбора. Не искам да се връщам назад. Не съм такъв човек. Гледам само напред и да раста от ден на ден. Нататък всичко зависи от мен. Дай боже да отида някъде на по-добро място. Аз съм добре, моето семейство е добре. Всичко свързано с ЦСКА винаги ще остане в сърцето ми. Това няма да го крия пред никой. Гледаме напред. Пожелавам успех на всички, които работят в ЦСКА. Оставих страхотни приятели в лицето на Тодор Янчев. Няма да коментирам ЦСКА и няма да се бъркам там където не ми е работа. Мога да коментирам Локомотив. Мисля обаче, че в лицето на Зафиров ЦСКА си има треньор. Мисля, че ще се справя добре. Играл съм с него и знам неговите качества като човек и характер. Мисля, че момчетата ще излязат от неприятната за клуба ситуация", каза Тодоров.

Пловдивчанинът не отговори в прав текст дали все още има да получава пари от ЦСКА, но заяви: „Имах среща с г-н Борисов като напуснах. Знаем си какво сме си казали. Аз му вярвам като човек и собственик на отбора. Имам му пълно доверие. Мисля, че нещата ще се оправят".

Бившият играч на ЦСКА взе отношение и по предстоящия мач на Локомотив срещу Левски, в който той няма да играе заради наказание. „Не искам да подценявам отбора на Левски. Отиваме на победа на Герена. Не трябва да се отписва Левски. В лицето на Георги Иванов имат голяма подкрепа, която е нужна на всеки играч, защото се чувстват добре. Ще бъде труден мач за Локомотив, но си говорихме, че отиваме да играем футбол. Както може да загубиш, така може и да победиш", каза Тодоров.

Той коментира също така феновете на Локомотив и треньора Наджи Шенсой. „Само футболист, който не е играл в Локомотив не може да усети подкрепата на публиката. Хората, които идват на Лаута идват с цялото си сърце и обич, за да подкрепят само и единствено отбора. Преди да дойда в Локомотив се притеснявах как ще ни приемат, защото съм играл срещу тях. Хората ме приеха и им благодаря от все сърце. Те правят много добри срещи с футболистите, на които показват обичта си. Мога да кажа само добри неща за Наджи Шенсой. Той е един от нас. Добър треньор и психолог. Знае какво да ни каже и как да води отбора за победа. Прекрасен човек. Удоволствие е, че срещам човек като него, защото мога да раста напред", завърши Йордан Тодоров.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Браво Данчо! Играй все така всеотдайно и от сърце и ще продължаваш да имаш нашата подкрепа и обич-- ние не си псуваме и бием сърцатите играчи за разлика от разни други тимове с петолъчки и фуражки. САМО !ЛОКО!
на 08.04.2010 г.
+6
 
 
На всички жълти олигофрени, които говорят за нашата посещаемост искам само да им кажа, че при нас се броят билетите, а при тях са 5-6-7-600 000 на око, зависи колко шприца във вената си е вкарал плешивия кретен. В събота мача ще е адската мания, за разлика от някои други "публики" сме определено най-яката гостуваща агитка в България за последните 10 години. Десанта в София ще го покаже за пореден път. Отбора върви на горе, все повече и повече хора ще идват и скоро пак ще станем свидетели на гостувания по 2-3-4 хиляди души из страната.
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 07.04.2010 г.
+4
 
 
Ако ги ударим тия шопи ще има адска лудница на следващия мач с Монтана в Пловдив ..
+3
 
 
браво Данчо .Като дойде бях скептичен но ти ме опроверга напълно.Евала!!
+2
 
 
БРАО ДАНЧО ГОЛЯМ СИ УСПЕХ ЗА НАПРЕД И МНОГО ЩЕ НИ ЛИПСВАШ В МАЧА С ГОВЕДАТА САМО ЛОКО В СЪБОТА ВСИЧКИ В СОФИЯ БЕЗ ОПРАВДАНИЯ
+4
 
 
Данчо Тодоров Най големия Завинаги един от нас
+6
 
 
Локо Пловдив е душата и сърцето на Пловдив... ! Всеки мечтае да е част от тази мания ! ЗАВИНАГИ !
+8
 
 
играе сърцато затова ние локомотивците го харесваме
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Локо падна от Левски и записа трета поредна загуба в плейофите
Фенклубът на Локо: Да поздравим шампионите! За славата на Пловдив!
Крушарски иска селекция от българи, постави цел до края на сезона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: