ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Нападение над момичета: Майките на децата разказват за преживения ужас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:01 / 27.01.2023Коментари (1)2302
© bTV
Момичета са били бити пред заведение в столичния квартал "Света Троица“. За нападението има две версии – едната на собственика на заведението и другата на майките на децата. Пред заведението има съоръжения, предназначени за малки деца. По думите на момичетата те искали да ги ползват, за да  заснемат видео за социалните мрежи. В момента, в който сядат, служителка на ресторанта излиза и ги подгонва.

Според нея и собственика на заведението те са откраднали монети от играчките. Затова работничката ги подгонва и от кадри от охранителна камера се вижда, че удря едно от децата. Свидетел става жената, която работи в съседен магазин. Тя се опитва да ги разтърве. Собственикът на ресторанта пък обясни, че той също е присъствал на инцидента и че побой над момичетата не е имало.

"Много непоносимо беше като цяло, доста ме болеше и няколко дена по-късно продължаваше да ме боли и в момента ръцете още ме болят, защото тя ме биеше навсякъде“, каза пред bTV едно от ударените момичета.

Тийнейджърките добавят, че не познават жената, която ги удря с пръчка и че не са крали монети от машината. Те твърдят, че това е единственият път, в който решили да се качат на детските съоръжения.

Децата потвърждават, че жената, която ги напада, излиза от заведението. Родителите им разбират за инцидента минути по-късно.

"Получих позвъняване от дъщеря ми, която истерично ревейки, каза: Мамо някаква жена ни бие с пръчка. Може би мина около минута или две минути отново получих позвъняване от дъщеря ми, на което вече не чувах детето, чувах едни истерични писъци, страшно реване и единственото, което се чуваше е: Мамо помощ, мамо помогни ми, къде си мамо“, казва една от майките.

Друга майка допълва: "Страхотен ужас е това да ти звъни детето през минути и да казва: Мамо, помогни ми, къде да се скрия, мамо, помогни ми. Докато стигна, тези минути ми се сториха часове. Децата бяха просто невероятно изплашени. В такова състояние не съм си виждала детето. Цялата картина беше страховита“.

"Моето дете просто не можеше да ме познае, не реагираше нито на име, нито на повикване, нито, че съм тук. Беше в някаква жестока паника, едвам дишаше, от магазина предложиха да извикат линейка. Предположих, че може би се касае за някакъв луд човек, който ги е нападнал“, разказва още една от майките.

На следващия ден родителите вадят медицински свидетелства на момичетата. Казват, че за тях е неизвестно какво е провокирало агресията. С децата вече работят психолози. А родителите им ще търсят правата си по съдебен път.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 27.01.2023 г.
-1
 
 
плей ступид геймс, уин ступид прайзес...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: