ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Обратен брояч изчислява часовете до началото на протеста за Колежа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:19 / 28.01.2023Коментари (22)5799
©
Специално изработен часовник отброява от днес оставащите до мащабния справедлив протест за Колежа часове и минути. Той е вграден в страницата на Сдружение "ПФК Ботев ", една от петте организации, които официално подкрепят исканията на ботевисти и пловдивчани.

Ето как обявиха при пускането му организаторите:

За кого бият камбаните?

Обратното броене за битката за Колежа започна. Часовникът отброява изтичащото все по-бързо търпение на феновете на Ботев и пловдивчани. Десет години те бяха безобразно лъгани, а надеждите им – потъпквани от избори до избори. Колежа не е и не трябва да е предизборен подарък. Стадион "Христо Ботев“ е обект, който пловдивчани заслужават и е крайно време да го получат.

Затова настояваме за 100% завършване на Колежа и най-сетне за пълна прозрачност относно използването на средствата. Не е наша работа да молим, лобираме и просим пари за завършването на проекта. Нашият протест е непартиен и търси единствено справедливост. Затова и сме абсолютно против която и да е политическа група да яхва нашата борба и да очаква политически дивиденти, но и ще помним кой се опитвал да ни саботира в нашите усилия.

Времето изтича – 1 февруари, сряда, 18 часа, пл. "Съединение“.
Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
При тех всичко е обратно за жалост ама на 2ри празник туй онуй цър пър и пепси на доматеу и малко кючеци ...
-1
 
 
Стрямалий няма да довадят на протеста защото Стоян канара щял да коли прасе и кани всички юрдаци на купон а те запяха.....отивамеее на купооон .....на купон до сутринтааааа.
0
 
 
1.2.3.4.5.6……..колко повече да ви отброяваме, 1912 нагли селянки? Бетонен виц за жалките ви мегаломански мераци!
+1
 
 
Дано има и брояч на самия протест? Със сигурност няма да има повече от 150 потни премръзнали наркомана защото нормалните привърженици на този клуб знаят че просенето е унизително за тях. Знаят и че строежа е леш и че в кражбата на пари участват и ваши фенове което е крайно обидно за нормалните фенове.
+1
 
 
Някакъв селски бек се беше изцепил тук: "Ние сме Ботевь, и сто милиона да поискаме от общината, ще ни ги дадат, защото сме много велики", което е достатъчно да опише провинциалният им манталитет. Те, като всички селяни страдат от някакво болезнено желание за изтъкване, признание и мания за величие. Когато стадион Локомотив се построи и евентуално и стадион Ботевъ, двата стадиона реално ще струват по 30 милиона лева, но жълтите ще изтъкват: "Ама нашият стадион струва 90 милиона" следователно не сме едни подли селяни ами нещо много велико. И селската им чест ще бъде подхранена за много време напред. Проблемът е, че докато има възможност от стадионът им да се краде, тези, които го правят нямат интерес той да бъде завършен. Но най-интересноте е, че вместо да спрат кражбите, те все искат още и още пари, което устройва крадците. С две думи: селска работа.
+1
 
 
Аз като Пловдивчанин и бивш Ботевист не заслужавам и не желая този стадион. Има къде по-важни неща. Стига заеми , кой ще ги плаща после.
0
 
 
Обичайните заподорозрени отново са на линия.Дребните беси,анимационни герои стават и лягат с Ботев.Комплексари.Ботев е символ на Пловдив.Гледайте си отборчето.
+3
 
 
бултрасите нямало да си бръснат крачетата до четвъртък, за да не измръзнат. Прогнозата за времето е лоша и нямало да разчитат само на ракия и спринцовка. Възможно е и да тичат около паметника за топлинка, все пак знаем, че тичането е техният живот...
+4
 
 
Тик, так, тик так….Зико ще ни клати пак. Бетонен виц за 1912 превъзбудени селянки.
+3
 
 
Ни разбрахти ли чи накрая се ний сми е.анити ?Ех,няма го Тракия, сестриците от ЦСКА, Сливен.. Офицери, чинове... Откак доди бай Митко Христола и вечи свърши хубавото времи. Останаха ни саму бахурити и питъта да ги намествами.Саму стадйона ни е иксик Вай вай вай
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: