ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Някъде нещо се къса с моите партньори! Свиквам общо събрание чрез съда!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:39 / 29.01.2023Коментари (22)7911
© Plovdiv24.bg
Собственикът на 50% от акциите на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разказа за взаимоотношенията му с останалите собственици в клуба в хода на изминалата година и половина. Бизнесменът обясни, че е готов чрез съда да свика общо събрание на акционерите.

"Преди 1 година и 3-4 месеца седнахме и се разбрахме да работим заедно. Минаха 2-3 месеца и ми казаха, че искат да вземат всичко. Аз се съгласих и 1 година и 2 месеца не съм се месил в действията на Локомотив. Отборът имаше нелоша позиция за класиране на есенния полусезон. За мен целта не е продажба на всяка цена. Едно участие в европейските клубни турнири би донесло повече от продажбата на някои играчи", сподели за предаването "Арена спорт" по БНТ Христо Крушарски.

"Хвърлих доста средства за базата в "Тракия". Предложих да направя напоителна система на двата терена, а те да направят тревната. Не получих нито "да", нито "не". Някъде нещо се къса. След един мач ми се каза, че не мога да влезна във вип зоната. А аз все пак съм собственик на 50% от акциите", поясни той.

"Аз бях стигнал до 2.5 млн. приходи. Необходимо ми бе още едно рамо, за да управляваме общо. Те решиха да застана настрани и аз го направих. Сега управлението е в техни ръце. Но аз съм се подготвшил и за следващия етап - да свикам Общо акционерно събрание чрез съда. Има и малки акционери. Използвам случая да ги поканя да се включат и те и да видим докъде са стигнали нещата", допълни Христо Крушарски.
Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Индианците пак са се превъзбудили, и те незнаят за какво. Толкова са тъпи и празноглави, та чак не ми дават смислена причина за да им опонирам :)))
-1
 
 
Крушарски, побъркваш ги жълтите гниди.Каквото и да кажеш, все те те обсъждат.Нищо не си им направил нали, освен една пета и шест бахура
-1
 
 
Не се сърдете на Фекала (Стиксчо,Байонзи, мангал от шекера...) , той е просто продукт на хилядите мъже които са се пра*нили в майка му.Повечето отзад !
-1
 
 
бай Ристьо , до сега никой та не земаше на сериозно ,та теь ли .ти само смешки , простотии ръсиш
+2
 
 
Круши , тия те портат, не искат да делят с теб нищо , нито да те бръснат за слива... Според мен локомотивската общност трябва да застане зад теб, все пак ти наля доста мангизи , изплати дългове , донесе им купи и медали...тия ти ги покани на готово, но тези е видно,че само искат да взимат и малко да дават ...иначе кой нормален ще продаде Карагерен и ще гони дивото с други кретени...направо се връщай , тия искат да те прекарат...
-1
 
 
Крушарски събирай ги и да спрат с тези продажби за жълти стотинки.Локо пд загуби облика си .Когато постигнат това което стори ти да правят каквото си искат.
0
 
 
Как обичам шестоъгълния, насладата е вечна
+1
 
 
Станислав Мърков Стикс купоносителят.Кой е до него.
+1
 
 
Искали преди година да вземат всичко и той се съгласил.Сега щели да се съдят.Цирк Лаута с инспектор Крюшо.
-2
 
 
Крушарски да си вземе подарените акции , да се връща , да върне и Бруно . Иначе ще слушаме оправдания- понеже , обаче , защото .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: