ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Известна пловдивска певица със силни думи за стадион "Христо Ботев" и протеста на феновете
Автор: Стойчо Генов 16:22 / 30.01.2023Коментари (19)11821
©
Известната пловдивска певица Мирослава Кацарова подкрепи предстоящия протест на привържениците на Ботев, който е под надслов "100 % Колежа". Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, събитието е в сряда (1 февруари) от 18 часа на площад "Съединение".

Кацарова, която е основният двигател на традиционния "Plovdiv Jazz Fest", е свързана по генетичен път с футбола. Тя е внучка на легендата на Ботев Никола Щерев - Старика, считан за създателя на детско-юношеската школа на "жълто-черните".

"В нашия град стадион "Христо Ботев" не съществува. То е нещо, което представлява идея - място, строеж. Кога най-после ще можем да се съберем, да бъдем всички заедно, да бъдем общност. Ботевистка общност. Колко време ни трябва, за да се намерим отново заедно на стадиона на футболен клуб Ботев", казва Мирослава Кацарова в специално видео обръщение, разпространено от фондация "Жълто и черно".

Гледайте в прикаченото видео целия призив на Мирослава Кацарова!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Мирославче ама и ти си една певица на Стоян канара коня по добре цвили от теб ва .
0
 
 
Буферняците от малцинственият отбор отново са превъзбудени.Циганите освен в кофите се ровят и в теми където е споменато Ботев.Комплекса и омразата ги разяжда.А някои екскременти имат няколко поста през броени минути.За това винаги и навсякъде ги посрещат с цигани,цигани,цигани.
0
 
 
Тези мангали, които пишат, че стадиона бил компрометиран, да не си мислят, че като са общи работници по строежите, разбират и от строителство?
-1
 
 
Това подобие на стадион трябва да се бутне и наново, за да заприлича на стадион, това което е изградено е компроментирано и всеки момент може да се срути. Нито навеса, става, нито седалките, нито тревата.
-3
 
 
Крайно време е да се съберете феновете на Ботев и ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЪБИРАТЕ ПАРИ за довършването на стадион Христо Ботев Ако се направи един референдум в града ще видите хубаво за колко пловдивчани вашия стадион е кауза
+1
 
 
Права е жената, но както казва колегата, защо не направиха стадион Пловдив. Едно легендарно съоръжение, което щеше да бъде цвета на българския клубен и национален футбол. Защо не се обединиха клубовете в тази кауза. Хем в края на града, хем има сравнително подходяща инфраструктура за паркинги и други площи. Живея близо до стадиона Христо Ботев и като иамше мач цялото движение се блокираше, отделно пиянки пикаещи около блоковете всеки път.
0
 
 
Хубаво. Пропаганда медии реклама артисти. Но истината не е на страната на феновете в жълто и обекта им. А истината е че този строеж е бездънна яма за пари които отиват в нечии джобове че този строеж е компрометиран технически че ще пречи на Пловдив и гражданите му и най вече че е за сметка на градския стадион който щеше да е идеалното решение за всички. Не е честно. Пловдивчани няма да го простят. Жалко, че пловдивските публики бяха използвани хитро, особено жълтата като за това бяха употребени ниските им страсти. В крайна сметка губещи се оказаха Пловдив и гражданите му.
-1
 
 
Нямат спирачки 1912 нагли селянки! Всеки им е длъжен и трябва да обслужва мегаломанските им илюзии! Госпожа “известната певица” колко от данъците й предлага да се използват та тази “бУтевистка” общност да може под жълти ВИК тръби за козирка да се захласва по 11 африкански звезди, перящи руските кинти в ЕД???!!!
-1
 
 
Мирослава, Мирослава!!! Търси средства за пловдивската опера, това е твоят ресор. Ситуацията със стадион Христо Ботев е изцяло по-вина на жълтите фенове!Без тяхно съгласие той нямаше да се бутне целият! ЖЖълтите се самозабравиха и го събориха ЦЕЛИЯ!Локомотив строи трибуна по трибуна. Левски бутна една трибуна, в разград строяха трибуна по трибуна!Само тези на които съдбата била да са на върха, играят на село вече 10 години!Не се бъркай в работата на Бог! Той е винаги точен в своите наказания...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.01.2023 г.
-1
 
 
Браво, Мирослава! Много си права!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: