ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нов сектор за гости на "Лаута", вижте докъде стигна строежът
Автор: Стойчо Генов 11:56 / 02.02.2023Коментари (53)10247
Нов сектор за гостуващи привърженици вече е обособен на стадион "Локомотив", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той ще заема южната част на централната трибуна. Мястото вече е отделено с ограда и ще побира максимум 200 фенове на противниковия отбор.

Новият сектор ще съществува в този вид, докато бъде въведена в експлоатация Южната трибуна на стадиона. В момента там изцяло са изградени 9 от всичките 12 бетонни стълба, които ще "държат" козирката.

Вече са оформени стъпалата на третия вход, а до няколко дни ще се излива бетон за изграждането на страничния парапет (откъм западната страна на трибуната). В същото време се работи и по ВиК и елинсталацията на помещенията в подтрибунното пространство. На Южната трибуна ще бъде изградена и специална вишка за телевизионните камери.

На мястото на заличената вече Трибуна Спортклуб е издигнат кран, а камиони изнасят последнитена количества от насипа, останал след бутането на старата трибуна.

В скоро време се очаква да започне работа по изкопаването на огромната дупка, където ще бъдат положени основите на новата Спортклуб. Както вече Plovdiv24.bg многократно информира, тя ще е с около 50 метра по-дълга от Бесика и Южната трибуна.

Гледайте в прикаченото видео репортаж от строителните дейности на "Лаута" на 2 февруари 2023 година!

Още по темата: общо новини по темата: 211
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
22.12.2023
19.12.2023
14.12.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
На буфирити стадьона им става, само ния са лутами бездомни
0
 
 
Миналата седмица ползваха Лаута като пример за нормални цени, качество на ползваните материали и прозрачност при строителния процес, днес ми се плюнчат колко гадно било. По-прости хора от папагалите няма!
+1
 
 
Казват, че от любовта до омразата има една крачка. Може би и обратното е вярно, т.е. има една крачка бултрасите да ме заобичат. Защото сега си мисля, че не съм им много на сърце? Въпреки това ако им стана тартор на бултрас, тази публика ще полети. За първи път тарторът няма да вие с НИЕ СМЕ КРЕТЕНИ, а ще зове ВИЕ СТЕ КРЕТЕНИ!!! Разбира се в отговор ще се пее НИЕ СМЕ КРЕТЕНИ! За първи път бултрас ще имат интелектуалец за водач! Е, остава една крачка , за да ме вземат...
+3
 
 
Папагали, никога няма да имате стадион като нашата Лаута.
+2
 
 
Нали знаеш кои са ку..те на Пловдив. . ..
+3
 
 
"Ние сме КРЕТЕНИ!!!" Индивиди ,наричащи се САМИ ГЛУПАЦИ, влезнали в темите на Пловдивския любимец, за да говорят за чест и морал??? Кретени, хайде идете в новините за Коматево и вижте каква козирка ви се поставя- метални пръти за простиране на женско бельо, друго тази козирка не може да издържи...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 02.02.2023 г.
-3
 
 
честит празник на чернобелите меки китчици от лаутджамията . все така да сте по магистралата за по 50 лева на човек да заработвате и по протести , женички долни . затова ви бият щото сте ку.ви .
+3
 
 
Циганите от Ботев се побъркаха. Само искат помощи. Защо не отстранят заплатаджийте между тях, които играят заедно с Кмет и ПИмк. Вчера на протеста имаше ли хора на заплата ?????
+2
 
 
СПОКОЙНУ БРАТЯ КАЙНАРИ!ПАК ША МУ ЯДЕМ ГЛАВЪТА!
+3
 
 
Пак замириса на овце," канарити" са налазили темата явно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: