ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Здравко Димитров за поисканата му от Борисов оставка: Не забъркваме бакии!
Автор: Силвия Станева 13:42 / 04.02.2023Коментари (29)15536
© Plovdiv24.bg
Ексклузивно за Plovdiv24.bg кметът на Пловдив сподели, че не смята да подава оставка на този етап. Ето и официалната позиция на Здравко Димитров във връзка с поисканата му по-рано от Бойко Борисов оставка.

“Избран съм от пловдивчани, не назначаван, за да ми се иска оставка. Това искане ми идва като гръм от ясно небе. Ще обмисля в следващите дни какво да направя", това каза кметът на Пловдив Здравко Димитров, след като бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов му поиска оставката по време на партийна сбирка в хотел "Империал". 

“Дебатът за Пловдив трябва да се води с гражданите и в Общинския съвет, а не на партийни сбирки", коментира Здравко Димитров. "Не съм забърквал бакии. От самото начало на мандата започнахме с много важни и трудни проекти като Водния цикъл, обектите по ОП “Региони в растеж", пробива под Гарата и бъдещето на Бетонния мост, които бяха фатално забавени от предшественика ми и вкарани в риск. Управлявам отговорно с всички сили и умения - мои и на екипа ми. Казусът със стадионите на “Ботев" и “Локомотив" не е мой или на Пламен Райчев. Всички искахме двата стадиона да се построят и всички бяхме наясно, че осигурените първоначално пари няма да стигнат. Някои хора обаче явно използват проблема с политически цели. Същото се случва и в дебата за Панаира. Аз имам план как да спася Панаира за Пловдив и то с дипломация, а не с войни", каза още Здравко Димитров

"Имаме много важна работа за вършене, виждате на колко фронта се строи в Пловдив. Безотговорно ще е да оставим града на автопилот в този момент", завърши кметът и уточни, че му трябват няколко дни, за да реши как да отговори на искането за неговата оставка и тази на заместника му Пламен Райчев.


Още по темата: общо новини по темата: 17
07.02.2023 »
07.02.2023 »
07.02.2023 »
06.02.2023 »
06.02.2023 »
06.02.2023 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Щом е избран от пловдивчани, а не назначаван, сега ще има шанс да се яви като независим и да докаже това твърдение.
0
 
 
Съдбата на борците срещу Иван Тотев е винаги една и съща - веднага след избирането им хората разбират колко са некадърни и неадекватни. Иначе усти големи, работа от тях - нула. Помним некадърника Славчу Атансов - Мамин Слвчу, сега и тоя селяндур Зико.
0
 
 
Нищо чудно да го направят отново областен управител това чучело. Още през 2019 г. говорих, че този е пълен некадърник. Тогава много от тези, които сега плюят, ми се зъбиха и браниха ГЕРБ като Матросовци. И наесен какво? Пак за кандидата на ГЕРБ - Костадин Димитров, който отсвири "Томика Метал", за да изникне поредното гипсокартонено недоразумение. Да го съдили, нали нямало той да плаща... Костадин Димитров е безгръбначен. А Зикото е изостанал в развитието си някъде в предучилищната група. Няма смисъл от местни избори сега, а наесен пак. Царуването на Зикото е показно за придошлия материал и тулупизацията на населението. Стигат ли 4 години екстремни мръсотия, затъване, презастрояване, задръстване, ликвидиране на ползотворни за града събития и кампании и поредното облагодетелстване на ПИМК? Не стигат. Затова наесен отново за кандидата на ГЕРБ. Илиян Филипов трябва да си плаща вноските в "Ролс Ройс" и да спонсорира "Филип Плейн". Справка: ПП и ДБ са същите помияри.
-1
 
 
Каква оставка,какви 5 лева и то в последната година от мандата му,който изтича след 9 месеца до местните избори,освен парламентарните,които предстоят тази пролет.Големи панаири вдингнаха с тоя панаир манаир в Пловдив.На Здравко Димитров от днес нататък дните му са преброени и вече е пътник.Дано не се кандидатира за втори мандат и дано на негово място да дойде по-добър и достоен кмет на града.Важното е да си изпълни обещанието за стадион Пловдив преди края на мандата му и после да си ходи и айде чао чао.
-3
 
 
Ами да ти е по лесно да вземеш решение какво да правиш некадърник такъв,отвори тази статия и прочети коментарите.Ноооо,ти си нагъл и лъжлив и безочлив.Ти си най некадърния и безочлив лъжец за който знам ,честно.Не за Кмет,за нищо не ставаш
-4
 
 
Очакваме в Понеделник оставката на Зико и горският, иначе на изборите ще изметем ГЕРБ от Пловдив! Във Вторник очакваме Прокуратурата да покани на чаша чай подалите оставки! Хотели, къщи в Марково! Има, какво да разкажат.
+2
 
 
Щеше да е смешно ако не беше толкова жалко.
+2
 
 
Кмете не съм гласувал за теб! Изнасяй се по бързо от общината,че смърди вече на много лошо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: