ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев с важно обръщение до Борисов, Тотев, общинския съвет и градската управа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:54 / 04.02.2023Коментари (47)21573
©
Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив, Бултрас Файт Клуб, Фондация Жълто и Черно и Обединени фракции Бултрас излязоха днес с важно обръщение. То е насочено към "жълто-черните" привърженици, общинския съвет в Пловдив, общинската администрация на Пловдив, както и към Иван Тотев и Бойко Борисов.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната хозиция на феновете на Ботев:

Обръщение

До

ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ПЛОВДИВ

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НА ГРАД ПЛОВДИВ

ИВАН ТОТЕВ

БОЙКО БОРИСОВ

Уважаеми Ботевисти,

Днес представители на сдружение КПБП, сдружение ПФК Ботев и обединени фракции Бултрас бяха поканени на среща от Бойко Борисов. На нея, в присъствието на градския лидер на партия ГЕРБ Иван Тотев, бе обявено решението за сваляне на доверието на партията от Здравко Димитров и Пламен Райчев.

Беше предложен вариант сдружение ПФК Ботев да бъде официализирано като "контрольор" по разходването на средствата за строителството на Колежа. Очакваме в срок до понеделник вечерта Иван Тотев да разясни в детайли отправеното ни предложение.

В случай, че същото бъде одобрено и прието от нас, настояваме то да бъде гласувано на сесията на ОС Пловдив на 09. 02. 2023 г., паралелно с гласуването на предложението на кмета Здравко Димитров за отпускане на допълнителни средства за довършването на строителството на Колежа. Напомняме, че за строителството на стадион "Христо Ботев“ има законно одобрена обществена поръчка на стойност 53 млн. лв., от които в момента са осигурени 36 млн. лв. и настояваме управлението на града, в лицето на кмета и общинския съвет, да свършат необходимото за осигуряване на недостигащото финансиране и изпълнение на проекта до край.

Заставаме твърдо зад исканията си, обявени на протеста на 01. 02. 2023 г., и няма да отстъпим, докато не бъдат изпълнени.

Не желаем да бъдем въвличани в политически игри. Не желаем да бъдем въвличани и в допълнителна конфронтация с привържениците на градския съперник.

В този случай няма място т. нар. "равнопоставеност" – термин, измислен, за да разделя и противопоставя гражданите на Пловдив по фенски пристрастия. Който твърди, че при финансирането на два съвсем различни инфраструктурни обекта, единият от които строящ се по законно одобрена ОП, а другият съществуващ само в плановете и мислите на определени хора, трябва да има равнопоставеност, да бъде така добър да поиска бюджета на Община Пловдив за 2023 г. да е равен на този на Столична община или поне средствата от бюджета на Община Пловдив за район Западен да са равни на средствата за район Централен.

Уважаеми управляващи (под каквато и да е форма),

Ние, привържениците на Ботев Пловдив, ще очакваме развитие по най-голямата ни болка в срок до общинската сесия на 09. 02. 2023 г., където ще дойдем и ще чуем и видим кой е с нас и кой е против нас! Ще видим има ли политическа воля за решаването на проблеми, създадени от действията и бездействията на цялата общинска власт, и ако трябва, отново ще излезем на улицата!

ЦЯЛ ГРАД ГОРИ - КОЛЕЖА ДА СЕ ИЗГРАДИ!

Само Ботев!

Бъдете будни!

Сдружение ПФК Ботев

Сдружение КПБП

Сдружение Бултрас Файт Клуб

Фондация Жълто и Черно

Обединени фракции Бултрас
Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ний утбор нямами, саму стадьона ни е иксик
0
 
 
Колко типично. Когато разбираш от отглеждане на овце и разсаждане на зелки, но понеже си жълт и следователно много велик, решаваш, че разбираш от строителство, икономика и финанси и ставаш "Контрольор" за строителство и разходване на средства. И с типичното си селско лицемерие заявяваш, че не искаш повече пари, но искаш да се направи необходимото да се завърши стадионът, което е именно пари. Интересно, ако на въпросната общинска сесия видите, че цял Пловдив е срещу вас и никой извън жълтите болни мозъци, дето си мислят, че с един стадион ще се превърнат в някакво футболно величие, не иска стадиона, дали ще си седнете на задниците или ще продължите да ревете като вдовици: Искаме си стадиона, искаме си стадиона.
+2
 
 
,,Черно-Бяла Любов,,..,,Гюлсюм тайно кърми бебето си. Тя получава заплаха от Сафие, че ако не стои настрана от детето, ще разкрие тайната й. Вилдан и Джунейт се карат, тъй като Вилдан за пореден път злоупотребява с алкохола. По-късно Джунейт се разплаква, когато Абидин му споделя емоциите си от бащинството. Аслъ се преструва на заспала. Ферхат решава да провери реакцията й, като провежда телефонен разговор, в който дава нареждане на следващия ден да бъдат снети пръстови отпечатъци от вратата на кабинета. Ферхат инсценира, че влиза да се къпе, а през това време Аслъ отива да почисти следите, оставени от Ебру. Тя забелязва, че Ферхат я наблюдава, и осъзнава, че е попаднала в капана му. Аслъ смело признава, че помага на Иит и Джем да намерят доказателства, които ще вкарат в затвора Ферхат и чичо му. Ферхат й заповядва да се качи в стаята си. На следващата сутрин Ферхат събужда грубо Аслъ и й заповядва да се облече. Двамата потеглят с автомобил, а хората на Шахин ги следват неотлъчно. Шахин изпраща видеосъобщение на Намък, в което му показва, че е изкопал гробове с надгробни плочи за всичките му роднини. Намък събира семейството си и заповядва никой да не напуска имението без негово знание. Той нарежда на Джунейт да засили охраната. По-късно Намък уведомява Идил, че желае да се пренесе в дома му, за да е в безопасност. Ферхат забелязва, че с Аслъ са преследвани. Той се опитва да се измъкне от мъжете на Шахин, но те започват да стрелят по колата им. Ферхат прегръща Аслъ, за да я предпази от куршумите. Двамата слизат от автомобила и се скриват в гората. Преследвачите им тръгват след тях. Аслъ се изморява да върви, затова Ферхат я взима на ръце. Те стигат до дървена къща насред гората. Ферхат нарежда на Аслъ да остане там. Той залавя един от нападателите им, докато разговаря по телефона с Шахин. Шахин разбира, че Ферхат го слуша, и заявява, че Намък е дал заповед двамата с Аслъ да бъдат убити. Ферхат се разгневява. Той се връща при Аслъ и двамата заедно прогонват другия нападател.
+1
 
 
То пък теб някой те бръсне за нещо,учи,учи,та да се научиш да пишеш поне и да се подписваш....
+1
 
 
Нас, фенувити на Ботев никой не ни бръсне за слива.
0
 
 
Защо не срещам цигани по Пловдивските улици? Вечерен час ли са им въвели?
-2
 
 
Не само,че няма да бутат стадиона,ами и ще го довършат и то много скоро.Тогава как цялата кюстендилска палач ще минава покрай Източен 10 не знам,ще заобикалят за да не се пръснат от завист..
-3
 
 
Абе,ако трябва и на папата ще пишем и пак ще стане стадиона напук на цялата кюстендилска името тук
на 05.02.2023 г.
+3
 
 
Папата пропуснаха ли го ? Селски подметки да ви еб@ майката
-1
 
 
А къде са пловдивчани в цялата картинка? Не бива да се дават повече никакви пари за стадионите, а за много далеч по-важни проекти в града. Стадиона на "Източен" е за разследване а не за дофинансиране. Нека първо да се случи това и тогава да се дават пари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: