ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Борис Добрев, фенклуб Локомотив: Не е редно да се дават пари само на един отбор
Автор: Стойчо Генов 10:23 / 09.02.2023Коментари (91)9892
Привържениците на Локомотив Пловдив също изразиха мнение защо се събраха днес пред сградата на Общинския съвет в града, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Те за пореден път застанаха зад идеята за равно финансиране на двата местни гранда Локомотив и Ботев.

Ето какво заяви пред камерата на Plovdiv24.bg Борис Добрев от фенклуба на Локомотив Пловдив:

Ние сме си казали мнението доста отдавна. Трябва да има равнопостаавено финансиране, защото не е редно да има извън рамково споразумение, според което да се дават пари само на един отбор. От самото начало процесът върви в посока изграждането на два стадиона. Те трябва да се дотират или от държавата, или от общината. И когато другият отбор иска някакви допълнителни пари, е редно и ние да получим такива. На нас също ни трябва почти нов стадион.

Трябва да има адекватна спортна инфраструктура в нашия град. Това трябва да се случи адекватно, а не да заминават пари не по предназначение и да бъдат отклонявани обществени средства.

Трябва да има разследване и одит на парите, отпуснати досега. Да се види какво се е случило и едва след това да се види какво финансиране трябва да има, за да има два добри стадиона този град.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Борис Добрев!

Още по темата: общо новини по темата: 211
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
22.12.2023
19.12.2023
14.12.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И бис пари ша са упраим. Ний сми пловдивското Юве, за разлика от тея жалти папагали, нас на обичат всички арменци, евреи, синти и българе на Пловдивска област
+2
 
 
Стоян канара събра тази вечер своите верни юрдечки в смесения магазин в Стряма и със сетен дъх им продума.....ПИЧАГИ САМО ПЕТАТА И 6-ТЕ БАХУРА СА ВЕЧНИ.Амин!
+3
 
 
Чакате и дебнете Стикс!Бил съм мишка, е кой напада мишки?! Никой не ви знае епилирани крачета, а всички знаете мен! Анонимните срещу име...
-2
 
 
За отбора на Пловдив стадион ще има, разбира се по-голям от нивата на лайнутджамия. Така реши Пловдив.
на 09.02.2023 г.
0
 
 
Жълтите подметки не спят да серят в нашите теми хаххахахахахахахахааааа. Те мразят повече Локото от колкото обичат селското си отборче.вижте колко коментара от насрани, миризливи жълтаци има. Кривоглави мюсюлмани вие сте срам за града ни за това на всякъде сте бити и еб@ни!
-1
 
 
Днес чакахме Стикса с помощта бившия боксьор Кинга,Дон ли беше или Доналд/,да си изпълни заканата ...Кво стана бе Стиксе,къде се покри мишко.....Лошо Стиксе,лошо .....ще има стадион на Източен 10,ще има...колкото до Боксьора,ами не те видяхме и днес клавиатурна сврако,пор миризлив,селски пръч,мегдански козел неграмотен.....Виж се само в огледалото на какво приличаш....и прочети биографията на Ника си нищожество дребно,малоумник неграмотен.....Какво стана с ,,онова,нали си знаеш....грешката на превода,,...пор глупав миризлив
0
 
 
Браво на Локомотивци! За пореден път успяха да се преборят за това, което заслужават, въпреки жълтата върхушка в управлението на Пловдив. Чета и коментарите на тези жълтите. Жалка гледка. Куп глупости и неоправдана злоба.Потребителя "Майна" се е отличил с комични въпроси с които ме развесели.Добре е да знае, че стадион Локомотив се строи по инженеринг за разлика от подобието на строеж на Източен за което дори няма разрешително все още. Да не говорим за видът му и качеството.Стадиона на Локото е готов на 1/3 и тепърва ще се достроява. Качеството на строителство е страхотно.Нека всеки си гледа обекта. След 2-3 години ще гледаме на кой-какъв.Само всички да сме живи и здрави.
0
 
 
Не Локо пд го каза а кмета папагал Зико.Равно финансиране .Нищо повече не се иска от общината и кмета.
0
 
 
Парите бяха отпуснати за строеж на трибуна и довършване на Колежа.Нали.Разходите нарастнаха.Защо бързите кредити започнаха да бутат готови трибуни.Трябваше само да се разделят източната трибуна и тази за гости.Усетиха че ще трябват още пари за Колежа и те се наредиха на опашката.Циганска работа.А Крюшо щеше да построи нов стадион с тези пари.Защо ли го изгониха.Циганска работа.
0
 
 
Това са обществени средства! Няма ли видимост къде за какво се инвестират на всеки етап от строителството….ще се краде безкрай! 1912 нагли селянки да спрат да рекетират целия град. Нека се направи проверка къде са отишли досега тези десетки милиони. На Лаута мина акт 16! На папагалския стадион тече и се редят ВИК тръби за козирка!!! Попитайте жълтура Зико и ПИМК какво се случва, за да е на този хал строежът!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: