ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Предават стадион "Христо Ботев" на общината в събота
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:16 / 14.04.2010Коментари (71)8365
© Plovdiv24.bg
Стадион Христо Ботев вече ще бъде собственост на Община Пловдив
Тази събота, 17 април, в Пловдив се очаква да пристигнат премиерът Бойко Борисов и министърът на отбраната Аню Ангелов, за да предадат на Община Пловдив собствеността на стадион "Христо Ботев". Двамата ще пристигнат под тепетата по обяд, съобщи областният управител Иван Тотев за Plovdiv24.bg.

Решението е взето вчера, въпреки колебанията на премиера дали да направи този жест като се има предвид нелицеприятното напоследък поведение на Славчо Атанасов спрямо министри от кабинета.

"Все пак ние дължим този жест на феновете на Ботев и на всички пловдивчани", окончателно отсякъл Борисов.

На събитието в 12 часа се очаква да присъстват легенди на отбора, сред които Костадин Костадинов, Трифон Пачев и Марин Бакалов, с които Борисов лично се е срещал, както и много фенове. Кметът Атанасов не е поканен. Вместо него покана от общината е получил зам. кмета по спорта Георги Титюков, който е председател на приемателната комисия. Тя вече е назначена от кмета Славчо Атанасов. Организирана е и футболна среща с детски състави на Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 46
03.04.2017
25.02.2013
14.02.2012
29.08.2010
27.08.2010
11.05.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 16.04.2010 г.
-2
 
 
До колко може да е автентичне новия ботев 2010??
+1
 
 
До Вятъра и всички други "емблематични" фенове на Локомотив. АЛООООО ОЛИГОФРЕНИТЕ! Къде сте тръгнали да обяснявате. НИЕ ПОНЕ СМЕ АВТЕНТИчНИ! Вие кои сте? ВЕЛБЪЖД,ЛОКО,ВИХРЕН?"! КОИ СТЕ? АЙДЕ У ЛЕВО ВЕчЕ,чЕ МИ ПИСНА ОТ ВАшИТЕ ГЛУПОСТИ.КОМУНИЗМЪТ ИМ БИЛ ВИНОВЕН....Ами ще ви е виновен,като не ви отърва...Айде сега гледайте си във вашата паница,и гледайте да не изпаднете,че тогава к'во прайм?! Бате КОКО ще се разсърди и пак ще трябва да му лижете дебелия г*з. Но той е завинаги ЕДИН ОТ ВАС НАЛИ! КЛОУНИ!
0
 
 
Дори и сега като ни няма тъпите буфери пак с нас се занимават, защото вече започна да ги хваща страх, след тяхната служебна победа сега, скоро победа няма да имат и не защото няма скоро да играем с тях, а защото здраво ще ги пердашиме.
0
 
 
БУФЕРИТЕ СЕ КЛАНЯТ НА ПРЕСТЪПНИЦИ!КАКЪВ МОРАЛ ЩЕ МИ ЧЕТЕТЕ БЕ НЕЩАСТНИЦИ?ХАХАХА
0
 
 
.....нека всички статистици да си запазят статистиките за след години,защото нищо не се знае за в бъдеще! кой-къде бил,кой-кого бил.....това са само лаладжийски и комплексарски неща! в момента е много важно,кой-къде е и какво го чака! с постоянните изнасяния на статистики(в повечето случаи НЕ ВЯРНИ И ПРИСТРАСТНИ)особено от страна на изпадналите в мизерия жълтури,въпросните хорица доказват само,колко са комплексирани и жалки! що се отнася до това,кой-колко години е бил в Бгрупа,трябва да се знае че за жълтия клуб това не се е случвало около 50 години заради комунистическото покровителстване на въпросния военен клуб,но след падането на комунистическия строй всичко започва да си идва на мястото! ето,15 години мизерстване,2 изпадания и едно изхвърляне от А група.....,а оттук нататък никой не може да предскаже колко години и къде ще бъде жълтото клубче което все още разчита на подаяния и помощи от къде ли не и засега ги получава,но не се знае докога!?....и ако това че без подобни помощи и мпобутвания жълтото клубче едва ли ще го има прави феновете му щастливи.....???? жалко за самите тях !!!! това не е голям а жалък клуб със жалки фенове! айде сега почвайте да плюете жълти мъртъвци!!!!!
0
 
 
малките буфери , ботев пловдив е бил само две години в б група с христолов , докато локо е бил 13 години в б група и там са играли легендите ви христо бонев , георги василев , анио садков, еду ераносян , христо колев , курбанов , фиданов , бърнарски , правите ли разлика , глупави буфери , легендите на ботев чико с 447 мача в а група само с екипа на ботев , костадинов само в а група , зико само в а група , хорозов само в а група , македонски сливи сте вие буферите
+1
 
 
Хахахаха, Оризоне, верно ли е , че си 100 годишен джедай ве?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 15.04.2010 г.
0
 
 
цитат:
Правителството отне от Министерството на отбраната управлението на стадион "Тича" и спортния комплекс "Черно море" и ги предостави на областния управител на Варна, съобщи пресслужбата на кабинета.В комплекса и на стадиона се извършва значителна по обем състезателна и учебно-тренировъчна дейност на Сдружените спортни клубове "Черно море" и на ПФК "Черно море". Съоръженията се използват от футболния клуб и неговите юношески подразделения, от клубовете по баскетбол (над 400 деца), волейбол (200 деца), вдигане на тежести (100 деца), колоездене (50 деца). Там се провежда и състезателната дейност на мъжките и юношеските формации по баскетбол и волейбол.Имотът е с отпаднала необходимост за МО. С прехвърлянето му за управление на областния управител на Варна ще се запази статутът му на публична държавна собственост и ще се задоволят нуждите на жителите на областния град.
+2
 
 
Феновете на циганския отбор да ходят да съберат нещо от кофите за боклук и да го предадат, та да вземат некой лев, за да си купят билети за мача с Монтана, че Коко трябва да събира парички, за да продължава осеменителната си дейност и да оставят автентичния отбор на Пловдив и феновете му на мира. Той не умира.
-5
 
 
Добре не можете ли просто да изчезнете и да спрете да си мислите ,че някой го засяга ботев.На кой му е потрябавл отбор в "А" група ,който е вечно на последните позиции и има супер агресивна наркоманска агитка.Всички ви знаят ,че сте пълни лекета. Няма един нормален ,който е отишъл да гледа футбол и да подкрепя отбора си с песни .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Помощникът на Керкез: Славия заслужи успеха! Трябва да се подобрим в защита
Десет от Славия победиха Ботев в голово шоу в София
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Феновете гласуват за гол на финала между Ботев и Лудогорец
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: