ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
КПБП с нова брутална атака срещу ПФК Локомотив и феновете на отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:39 / 10.02.2023Коментари (42)9382
©
След като Клуб на привържениците на Ботев Пловдив отправи днес обидни атаки срещу феновете на вечния градски съперник Локомотив, от КПБП използваха официалната си страница за нова брутална атака срещу "черно-белите". Този път поводът за реакцията е Трибуна Бесика на стадион "Локомотив", както и протестите на привържениците на отбора за равнопоставеност.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса втората за днес официална позиция на КПБП:

Уважаеми Ботевисти,

На 01. 02. 2023 г. ЗАЕДНО направихме голяма крачка към завръщането ни в храма на Ботевизма - Колежа! Този ден ще остане в историята като най-масовия протест до момента, в който всички ние силно изкрещяхме ИСКАМЕ СИ КОЛЕЖА", ОБЕДИНЕНИ пред един от носещите най-голям символизъм паметници в България. Извървяхме път, който беше омърсен от гнусни изяви на знайни и незнайни медийни лакеи. Спечелихме битка, но не и войната за нашия дом!

Вчера - 09. 02. 2023 г., успяхме да се преборим и да подпечатаме чрез решението на Общински съвет Пловдив нова победа срещу цинизма на една самозабравила се шайка, подиграваща се с търпението на поколения Ботевисти!

От тук нататък нека всеки знае, че всяка крачка встрани от поставените цели ще води до това жълто-черната общественост да показва своя нрав по начин, който кара всички да треперят.

Действията на всеки един от нас в последните години доведоха до краен резултат, който днес се изразява в стойност от над 32 млн. лева за спортни съоръжения в града ни!

За съжаление протест на 50-тина лумпена, подтикнати от шайка безхаберници в града ни, открадна 16,3 млн. лева от гражданите на Пловдив под надслов "Равнопоставеност или кръв“!

Въпреки несправедливостта оставаме горди от това, че любовта на всяко едно жълто-черно сърце доведе до засилване на омразата в дребните души на Язов, Узунов и Сие, които днес празнуват пирова победа на гърба на поредния велик Ботевистки подвиг. От днес нататък вие, просяци неблагодарни, ще бъдете тормозени на всяка крачка не за друго, а защото докато ние водихме борба за нашия стадион, вие сеехте омраза и опити за саботаж! Време е да пожънете това, което посяхте!

А от община Пловдив и компетентните органи очакваме отговори на следните

въпроси:

1. Получила ли е новопостроената трибуна "Бесика“ Разрешение за ползване, надлежно издадено от органите на ДНСК, на коя дата се е случило това и на чие име е издадено това разрешение.

2. Лицензирано ли е съоръжението от БФС за провеждане на мачове от Ефбет лига и кога и как се е случило това?

3. Как преди да бъде документално оформено въвеждането в експлоатация и лицензирането от страна на БФС на трибуна "Бесика“ едно частно юридическо лице /ПФК "Локомотив Пловдив 19?6“/ започна разпродажбата на билети и карти за това съоръжение?

4. Къде отиват приходите от тези билети и карти при положение, че въпросното съоръжение е общинска собственост и не е отдадено за ползване на трети лица.

Черните дни за вас, кюстендилци, тепърва предстоят!

А ние продължаваме нашата битка, която касае единствено съхранението на Ботевизма и предаването на любовта от поколение на поколение!

Само Ботев!
Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Според изискванията на БФС при авария трябва да има резервен генератор и тряваше да бъде обявен служебен резултат 3-0 за Софиянци .
+1
 
 
Хората са казали, бий гъзенце за да не биеш гъзище.Дай на Стоян канара да пръдне той взел та са насрал.
+2
 
 
Нека спринтьорите от декларацийката да отговорят как кафеза в коматево няма резервен генератор за осветлението, който е задължителен за отбор от първа лига и който костваше забавянето с 50 минути на полувремето с Локо сф?? Как този стадион взима лиценз вече СЕДЕМ години за мачове в елита. Аз ще отговоря - с отстъпки и милосърдие
+2
 
 
Тия онлайн патриоти фенове и биячи заслужават всичко което им се случва при сблъсък с лаута арми, явно малко бой са яли! Не може обаче всички да сте толкова неадекватни, познавам доста Канари трезво мислещи но явно на върха ви коефициента на мисловен процес е отрицателен за интелигентност да не говорим - все някой ВИ е длъжен! затова и КОПНЕЖът няма да види ден а аз се моля да види за да млъкнете и да се види как не може да го напълните макар онлайн да сте към 3-4 милярда феновете ...
+1
 
 
Колко жалкък пасквил, колко безпомощност и злоба у тези безполезни твари! Днес на мача бяхте 150-200 човека, половината от които си тръгнаха на почивката, за какви се мислите, нещастници?
+1
 
 
КПБП, още пари ще вземем от Общината, няма да са само тези 43 милиона до тук! Имаме нужда от база в Тракия, от подмяна на четири терена на Лаута, имаме нужда от общежитие на Лаута за школата, от нови два автобуса за отбор и школа, както и непредвидени разходи ,покрай нас КПБП, имате шанс да напреднете с още милиона за Гомнежа! Ние сме за равнопоставеност, така е според конституцита на България- върховния закон!!! Ние имаме морал и ценности на добри хора...
+6
 
 
Мисля, че лесно ще получите отговор на всичките си въпроси с няколко думи: Жълтури прости, защо не си е***е майката?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 10.02.2023 г.
0
 
 
Няма такава излагация!Искат цял Пловдив да им строи стадион ли?
0
 
 
Някакви заплахи усещам и то от официоз. Полицията трябва да се задейства.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: