ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Босът на Локо София с много остри думи за инцидента в "Коматево", омръзнало му от пловдивски отбори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:13 / 11.02.2023Коментари (17)12615
© LAP
Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев коментира инцидента в "Коматево", където второто полувреме на първия мач от пролетния дял на шампионата у нас срещу Ботев Пловдив започна с огромно закъснение, след като електричеството спря. Той заяви, че е несериозно "канарчетата“ да нямат агрегат и допълнително захранване на стадиона, въпреки че това се изисква по правилник от всички отбори, разполагащи с осветление на своите терени. 

"Несериозно нещо! Те нямат агрегат, нямат резервно захранване. Трябва да са го направили! Както аз направих на Локомотив. Кредит изтеглих и направих не само осветление, но и допълнително захранване и т.н. Какво означава, ще доиграваме утре? Къде ще спят тези момчета тази вечер? Къде ще вечерят? Как ще се прибират и утре да пътуват наново? Къде отиват психика, концентрация? Това е несериозно! Каква е наредбата? Доколкото съм запознат с правилника, ако в рамките на 60 минути няма възстановяване на захранването, трябва да получим служебна победа с 3:0. Мисля, че това е записано в правилника на УЕФА“, заяви Василев пред "Блиц".

"Как така съдията ще казва, че утре ще продължим мача. Чия е вината? Наша ли? Че не сме се явили за двубоя? Ако аз утре не се явя, ще ме извадят от групата. Къде им е агрегатът, който трябва да имат? Нужно е да има аварийно осветление за хората, за ВАР, за всичко. Как аз имам, те нямат! Аз самият изтеглих кредит, за да направя осветление, да включа от два трафопоста, за което съм платил допълнително пари“, допълни бизнесменът.

"Ще сезирам където и каквото трябва. Локомотив (София) няма вина за тази работа, че в цялото "Коматево" е спрял токът. Какво общо има кварталът със стадиона? Ако това се случи при мое домакинство, дали ще подходят така? Само на Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) се дава. Къде са Левски, ЦСКА, Славия... Къде е Локомотив (София), където ние си правим всичко? С наши средства и пари. Омръзна ми от глезенето на някои отбори. Да си хвърляме кърпите и да ставаме да си ходим тогава! Утре щял да се доиграва мачът!?“

"Отива съдията и казва на директора, че ако мачът не се поднови до 19:05 часа, ще се играе утре. Започнаха в 19:20! Да, може би е парадокс, но както на мен са искали да направя тези неща и да разполагам с документи и аз съм ги направил, така и другите трябва да са ги направили. А не всичко да им дават на готово. И пари им дават и не се знае какво става. А в София - Славия, ЦСКА, Левски и ние, всичко с наши средства. Ние сме най-ощетените. Омръзна ми от Локо (Пловдив), Ботев (Пловдив). И колко пари им дадоха и няма нищо“, завърши босът на Локомотив (София).
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Най-интересното в случая е, че спирането на тока идва часове след декларацийката на "загрижените" фенове на Ботев, относно издаването на лиценз за трибуна Бесика. Същите тези фенове така и не се научиха да не лаят в аванс, защото примери за бой с техните камъни по техните глави-много! Когато интелигентен човек сбърка, обикновено си взема поука и не повтаря. Дори малките деца, когато се опарят на котлона не пипат пак. Но папагалът си е папагал, на него не му пречи да повтаря едно и също нещо, мислейки си че е казал или направил нещо велико.
+1
 
 
Аз като софиянец мога да кажа ,че малко е преувеличил локомотивецът. Да спре токът може винаги да се случи,а сега ,че Ботев нямало агрегат - еми, да заведе дело,да докаже разходи ,които е бил принуден да направи за настаняване ,храна и т.н. и да си ги иска от Ботев или от когото иска след като смята ,че има виновни. Все някой реве за нещо в тая държава ,а си пита уя. Иначе това да ти спре токът все по-,често ще ни се случва заради продажбата на тока ни от АЕЦ и бъдещото закриване на блоковете. Ще свикне и тоя дебелак.
0
 
 
ЕЙ ТЪПАКО има си правила и се жалвай там където трябва и парите за стадиони са отпуснати преди време . Защо да не се дават за Пловдив и защо намесваш в яда си и Локото - като не ти харесва изчезвай от хоризонта .
0
 
 
Когато си тъп, тъп си и зиме и лете! Ако някой ти предложи ментови бомбонки, не отказвай! Сигурно има защо! Ако видиш че никой не спори с тебе, да знаеш че не си прав!
+2
 
 
Тоя па ,омръзнало му от Пловдивските отбори.....Абе палячооооо айде в ШОПЛАНДИЯ КАВАЛ!!!НЯМА САМО СОФИЯНЦИ ДА ПОЛУЧАВАТ !!!България НЕ Е СОФИЯ!!!
0
 
 
Много се кефя когато шопите пискат.Абе Василев ти като си собственик на Локо Сф,на чий стадион играеш и когато искаш нещо не знаеш ли към кого да се обърнеш.Дано скоро стадионите ни да бъдат завършени и да започнат да се играят мачовете там и шопите още повече ще превъртят.Това "дървене" от агитките трябва да спре защото с нищо не помага на отборите и в крайна сметка ще имаме нови съоръжения за пръв път от десетилетия,какво по хубаво от това.
0
 
 
А, бе свирчо, виж си коптора, виж си терена, виж си порутения стадион, който всеки момент може да се срути и да погребе гостуващите фенове! Тогава задавай въпроса кой как е взел лиценз!
+1
 
 
Еей тея стадиони дето се строят им разказаха играта на шопите. Хибаво е феновете на Локо и Ботев да се хранят по-малко помежду си, че врагове има доста.
0
 
 
Когато в град като Пловдив футболните клубове не се уважават взаимно, не очаквай някой да има уважение към тези клубове! Даже отборчета като Царско село ще те нападат. Трябвало да му дадат служебна победа?!? Нямало къде да спи отбора?!? Сигурно и сандвичи не са си взели. Но вината си е изцяло у нас пловдивчани!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: