ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив разочарова с безидейна и срамна игра! Кой ще поеме отговорност?
Автор: Стойчо Генов 19:25 / 17.02.2023Коментари (94)11613
©
Локомотив Пловдив тотално разочарова привържениците си при гостуването на Арда (Кърджали). Черно-белите бяха разгромени с 0:5 в мач от 20-ия кръг на Първа лига, който се игра на "Арена Арда".

Умар Сако (26), Преслав Боруков (50), Борислав Цонев (58-дузпа) и Ласана Ндайе (78, 90+3) се разписаха за домакините.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха с актив от 34 точки на 5-о място във временното класиране. Пловдивчани все още нямат отбелязан гол в официален двубой през 2023 година, след като при подновяването на сезона завършиха 0:0 срещу Ботев (Враца).

Локо стигна до добра ситуация в 14-ата минута. Петър Витанов получи на границата на наказателното поле и отправи силен шут с левия крак. но вратарят Анатолий Господинов изби в корнер.

След това обаче на терена изцяло доминираше отборът на Арда. В 15-ата минута Преслав Боруков отправи силен шут от 2-3 метра, който беше избит от голлинията от Джовани Трупе.

Десет минути по-късно домакините откриха резултата. Иван Тилев центрира от корнер към далечната греда. Топката мина покрай няколко футболисти и в крайна сметка Умар Сако я засече от въздуха с бедро и от 2-3 метра я вкара в мрежата - 1:0.

Тимът от Кърджали продължи да доминира, а Иван Тилев и Светослав Ковачев отправиха опасни удари, които бяха отразени от вратаря на Локомотив Динко Хоркаш.

На почивката Александър Томаш извърши 4 смени, но вместо да се подобри, играта на отбора стана още по-трагична. Пет минути след началото на втората част Арда удвои преднината си. Преслав Боруков бе изведен сам срещу Динко Хоркаш и шутира покрай плонжа му. Топката рикошира в гредата и влезе в мрежата, а страничният рефер вдигна флага за засада. При преразглеждане на ситуацията от VAR обаче се видя, че Матеус покрива засадата и голът бе признат - 2:0.

След още 5 минути интригата в мача окончателно бе убито с трети гол за домакините. Тунгара изскочи сам срещу Динко Хоркаш и го финтира, при което вратарят извърши нарушение в наказателното поле. Отсъдената дузпа бе реализирана от Борислав Цонев за 3:0.

Малко преди да бъде сменен, Димитър Илиев създаде най-чистото положение за Локомотив. Той овладя с гърди дълго центриране от фланга и шутира от малък ъгъл с левия крак. Вратарят на Арда обаче се намеси чудесно.

В 78-ата минута защитата на черно-белите проспа подаване към Ласана Ндайе, който изскочи сам срещу вратаря и вкара за 4:0. В добавеното време при идентична ситуация Ндайе отбеляза и втория си гол за крайното 5:0.

Локо игра в състав:

Динко Хоркаш, Матеус, Мартин Паскалев, Йосип Томашевич (46- Милош Петрович), Джовани Трупе, Пиер Зебли, Петър Витанов (46- Георги Каракашев), Димитър Илиев (72- Ивайло Димитров), Бабакар ДионЕрик Сорга (46- Христо Иванов), Денислав Александров (46- Джовани).

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 18.02.2023 г.
+1
 
 
Локу, Локу, вай, вай, съ зложихме многу, вай, вай !
+2
 
 
ЛоХомотив показа как ще играе отбора през пролетта - къде 5, 6, къде 3,4 баХура, в собствената врата разбира се
+4
 
 
Петан си е сменил името вече,казва се 5КАН АНАЛСКИ КЪРДЖАЛИЙСКИ
+2
 
 
КАТО ГОВОРИТЕ ПРЪЦКАТЕ ПОВЕЧЕ И НАМЕСТВАТЕ 5-ТЕ ТУРСКИ БАХУРА. Не го правете.
-1
 
 
Не е проблема загубата с 5 гола другари от Коматево. Падали сме с повече. Вие също и то много скоро. Ще има такива и занапред. Затова се поуспокойте и се концентрирайте върху неадекватния строеж и мача си срещу големият ви брат. Е да, едва ли ще ви бият с 5-0?При нас проблема е общ и много по-значим от загубата снощи. Няма ръководство, няма треньор! Трябват спешни промени.
на 18.02.2023 г.
0
 
 
Днес ще стане ясно и с Ботев какво ще е бъдещето на Пловдивският футбол. Не става само да продаваш без да надграждаш. Болно ми е но ще си призная че модела Лудогорец е по сполучлив от пловдивските.
Свобода и свободия са две различни неща!
на 18.02.2023 г.
+5
 
 
Да продадеш мач е едно, да го продадеш по такъв унизителен начин и престъпление срещу феновете! 5 парцала, майна, ахахахахахахха!
-1
 
 
Индианците си мислят, че Локото като са паднали франкенщайна ще им се вижда с 4 козирки и с прави редове :)))
+1
 
 
Добро утро ПЕТАЧЕТА, изядохте ли си бахурите, още ще има,стой та гледай.Кривоглавите помаци ,той всъщност е един,двама,да не са във кардиологията или моргата,много тихо ,бой и ебан не се връщат,да ви сера в миризливите ви усти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: