ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив разочарова с безидейна и срамна игра! Кой ще поеме отговорност?
Автор: Стойчо Генов 19:25 / 17.02.2023Коментари (94)11653
©
Локомотив Пловдив тотално разочарова привържениците си при гостуването на Арда (Кърджали). Черно-белите бяха разгромени с 0:5 в мач от 20-ия кръг на Първа лига, който се игра на "Арена Арда".

Умар Сако (26), Преслав Боруков (50), Борислав Цонев (58-дузпа) и Ласана Ндайе (78, 90+3) се разписаха за домакините.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха с актив от 34 точки на 5-о място във временното класиране. Пловдивчани все още нямат отбелязан гол в официален двубой през 2023 година, след като при подновяването на сезона завършиха 0:0 срещу Ботев (Враца).

Локо стигна до добра ситуация в 14-ата минута. Петър Витанов получи на границата на наказателното поле и отправи силен шут с левия крак. но вратарят Анатолий Господинов изби в корнер.

След това обаче на терена изцяло доминираше отборът на Арда. В 15-ата минута Преслав Боруков отправи силен шут от 2-3 метра, който беше избит от голлинията от Джовани Трупе.

Десет минути по-късно домакините откриха резултата. Иван Тилев центрира от корнер към далечната греда. Топката мина покрай няколко футболисти и в крайна сметка Умар Сако я засече от въздуха с бедро и от 2-3 метра я вкара в мрежата - 1:0.

Тимът от Кърджали продължи да доминира, а Иван Тилев и Светослав Ковачев отправиха опасни удари, които бяха отразени от вратаря на Локомотив Динко Хоркаш.

На почивката Александър Томаш извърши 4 смени, но вместо да се подобри, играта на отбора стана още по-трагична. Пет минути след началото на втората част Арда удвои преднината си. Преслав Боруков бе изведен сам срещу Динко Хоркаш и шутира покрай плонжа му. Топката рикошира в гредата и влезе в мрежата, а страничният рефер вдигна флага за засада. При преразглеждане на ситуацията от VAR обаче се видя, че Матеус покрива засадата и голът бе признат - 2:0.

След още 5 минути интригата в мача окончателно бе убито с трети гол за домакините. Тунгара изскочи сам срещу Динко Хоркаш и го финтира, при което вратарят извърши нарушение в наказателното поле. Отсъдената дузпа бе реализирана от Борислав Цонев за 3:0.

Малко преди да бъде сменен, Димитър Илиев създаде най-чистото положение за Локомотив. Той овладя с гърди дълго центриране от фланга и шутира от малък ъгъл с левия крак. Вратарят на Арда обаче се намеси чудесно.

В 78-ата минута защитата на черно-белите проспа подаване към Ласана Ндайе, който изскочи сам срещу вратаря и вкара за 4:0. В добавеното време при идентична ситуация Ндайе отбеляза и втория си гол за крайното 5:0.

Локо игра в състав:

Динко Хоркаш, Матеус, Мартин Паскалев, Йосип Томашевич (46- Милош Петрович), Джовани Трупе, Пиер Зебли, Петър Витанов (46- Георги Каракашев), Димитър Илиев (72- Ивайло Димитров), Бабакар ДионЕрик Сорга (46- Христо Иванов), Денислав Александров (46- Джовани).

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 18.02.2023 г.
+1
 
 
Локу, Локу, вай, вай, съ зложихме многу, вай, вай !
+2
 
 
ЛоХомотив показа как ще играе отбора през пролетта - къде 5, 6, къде 3,4 баХура, в собствената врата разбира се
+4
 
 
Петан си е сменил името вече,казва се 5КАН АНАЛСКИ КЪРДЖАЛИЙСКИ
+2
 
 
КАТО ГОВОРИТЕ ПРЪЦКАТЕ ПОВЕЧЕ И НАМЕСТВАТЕ 5-ТЕ ТУРСКИ БАХУРА. Не го правете.
-1
 
 
Не е проблема загубата с 5 гола другари от Коматево. Падали сме с повече. Вие също и то много скоро. Ще има такива и занапред. Затова се поуспокойте и се концентрирайте върху неадекватния строеж и мача си срещу големият ви брат. Е да, едва ли ще ви бият с 5-0?При нас проблема е общ и много по-значим от загубата снощи. Няма ръководство, няма треньор! Трябват спешни промени.
на 18.02.2023 г.
0
 
 
Днес ще стане ясно и с Ботев какво ще е бъдещето на Пловдивският футбол. Не става само да продаваш без да надграждаш. Болно ми е но ще си призная че модела Лудогорец е по сполучлив от пловдивските.
Свобода и свободия са две различни неща!
на 18.02.2023 г.
+5
 
 
Да продадеш мач е едно, да го продадеш по такъв унизителен начин и престъпление срещу феновете! 5 парцала, майна, ахахахахахахха!
-1
 
 
Индианците си мислят, че Локото като са паднали франкенщайна ще им се вижда с 4 козирки и с прави редове :)))
+1
 
 
Добро утро ПЕТАЧЕТА, изядохте ли си бахурите, още ще има,стой та гледай.Кривоглавите помаци ,той всъщност е един,двама,да не са във кардиологията или моргата,много тихо ,бой и ебан не се връщат,да ви сера в миризливите ви усти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: