ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Привържениците на Ботев с ново обръщение към кмета на града
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:19 / 17.02.2023Коментари (15)6228
©
Феновете на Ботев (Пд) разпространиха официална позиция, в която се обръщат към кмета на града Здравко Димитров. Темата отново е стадион "Христо Ботев". Декларацията е подписана от Сдружение ПФК Ботев, Обединени фракции Бултрас, Фондация Жълто и Черно и Сдружение Бултрас файт клуб.

Тя е озаглавена: Не прехвърляйте отговорността за Колежа на Сдружението и феновете!

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на "жълто-черните" привърженици:

ДО Г-Н ЗДРАВКО ДИМИТРОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Уважаеми г-н Кмет,

В последните няколко часа до нас достигна изключително обезпокояваща информация, свързана със строителството на Колежа, за който винаги сме заявявали, че ще е най-зорко следеният от пловдивската общественост обект. Разбрахме, че желаете да удовлетворите желанието на избрания от Вас заместник-кмет Пламен Райчев да избяга от отговорност за всичко, сътворено от него до тук по Колежа.

С настоящата декларация Ви уведомяваме и декларираме следното:

Категорично се противопоставяме на опита Ви да прехвърлите на г-н Рашко Стоянов – член на сдружение "ПФК Ботев“, Вашата отговорност на мажоритарно избран кмет на община Пловдив за може би най-важния строителен обект в мандата Ви.

Осигуряването на средства за строителството на стадион "Христо Ботев“ и осъществяването на инвеститорския контрол върху него е само и единствено Ваше задължение, а не на членовете на сдружението.

Делегирането на правомощия по Закона за обществените поръчки и възлагането на инвеститорския контрол върху извършваните строително-монтажни работи на стадиона на член на сдружение "ПФК Ботев“, който е и директор на  Дирекция "Местни данъци и такси“ при Община Пловдив, е не просто неприемливо и будещо недоумение, но представлява и конфликт на интереси. Г-н Рашко Стоянов е безспорен експерт в областта на правото, икономиката и финансите, но не притежава специални знания в областта на строителството, каквито са необходими за осъществяване на инвеститорски контрол върху извършваните СМР.

Тези Ви действия представляват неумел опит да вкарате в капан феновете на ФК Ботев и да прехвърлите своите задължения, произтичащи от закона, на тях. Като привърженици на ФК Ботев искаме да осъществяваме обществен контрол върху действията и бездействията на Община Пловдив при извършване на строителството на стадиона, а не да изпълняваме функциите на кмета на общината, вменени му със закон.

Призоваваме Ви да упражните законните си правомощия на ръководител на изпълнителната дейност на Община Пловдив и да накарате господина с новостроящите се къщи в Марково, който си мисли, че ще реши търсенето на отговорност от наша страна с прокурорски жалби, да си заслужи заплатата на заместник-кмет по експертната му част! Заплата, която той получава като служител на нас, гражданите на град Пловдив!

Сдружение ПФК Ботев

Сдружение КПБП

Обединени фракции Бултрас

Фондация Жълто и Черно

Сдружение Бултрас файт клуб
Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Братя Индянци туй нащу е кът на Монтесума легена, да живей Дилян и Зико и Ханцунга ай кънареййййй
-1
 
 
извън кръгът на шегата и двата отбора са закършили с малумни ръководства и едните и другите само ни лъжат...
-3
 
 
Не не, накрая верно требва да има няколко управници в болница, за да знаят другите кво ги чака. Това стана града на недостроените, не довършени неща околовръстно нема, стадиони нема, зоологическа нема, пробиви водни палати. Милиони мани мани, много търпелив се оказва пловдивския гражданин.
0
 
 
Тея Се взеха за голямата работа ,цял Пловдив ще работи за тях за насраният им стадион ,чак заплашват всички са длъжни за тях да работят ,все едно няма други неща за решаван
+1
 
 
този велик специалист ако е на свободна практика, а не цял живот под дебелия държавен чадър, му давам 3 месеца до завършек с гладна смърт, да ви е честит, пак го вземете в НАП
+1
 
 
Индианци скоро ще открият най грозният франкенщайн строен някога в Европа, ще станат за смях на цял свят :)))
0
 
 
БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ, БОЖЕЕЕЕ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: