ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев с нова декларация, зададоха много въпроси на Илиян Филипов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:58 / 20.02.2023Коментари (46)9727
©
Феновете на Ботев (Пд) разпространиха официална позиция, в която се обръщат към ботевистите и към бизнесмена Илиян Филипов, чиято компания строи в момента стадион "Христо Ботев". Декларацията е подписана от Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив, The voice of Bultras (БУЛТРАС), както и над 60 "жълто-черни" фенове.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на ботевистите:

АТАКАТА СРЕЩУ ВСЕКИ ОТ НАС Е АТАКА СРЕЩУ ВСИЧКИ НАС

УВАЖАЕМИ БОТЕВИСТИ,

ГОСПОДИН ФИЛИПОВ,

През последните години активно участваме в процесите около строежа на нашия стадион - Колежа. Въпреки желанието и усилията ни това, което наблюдаваме, е видимо некачествено изпълнение на видове СМР, констатирано многократно от медии, фенове, строителни специалисти, както и от кмета на Община Пловдив Здравко Димитров и зам.-кмета по строителство Пламен Райчев при обиколката им на строежа на стадиона с група фенове на 15.01.2023 г.

След нея градоначалникът заяви:

"Заедно с феновете на "Ботев“ инспектирахме строителството на Колежа и установихме нередности, които заявихме към строителя. Убеден съм, че ще се реагира незабавно по нашия сигнал“.

Заснетият снимков материал и изявленията на кмета след тази среща убедително доказват направените констатации на срещата с феновете, общински съветници, депутат, граждани и на пресконференцията на 22.01.2023 г.

Г-н Филипов, на срещата присъствахте и Вие и пред около 200 души в залата обещахте за своя сметка да поправите некачествените СМР, но на 17.02.2023 г. видяхме интервюто Ви, в което отправяте закани към председателя на УС на Сдружение ПФК Ботев.

Г-н Филипов, напълно споделяме казаното от Борис Гиздаков, защото това е и нашето мнение. Спрете със заплахите и изпълнете качествено строителството, за чието финансиране ние, феновете, имаме огромен принос!

В този смисъл бихме Ви задали и няколко от многото въпроси, които подбуждат Вашето интервю:

- Защо, ако няма некачествено строителство, Вие неколкократно заявихте, че "сме спрели подизпълнителя, пуснали сме писма да си отстранят дефектите и едва тогава ще бъде актувано“?

- Защо, ако няма некачествено строителство, не заведете дело още сега, а ще чакате получаването на Акт 16? Трябва Ви време ли, за да отстраните некачествените СМР?

- Ще заведете ли дело и срещу кмета г-н Здравко Димитров, който публично заяви, че в деня на направата на снимките е констатирал нередности, които е заявил към Вас?

- Ще заведете ли дело и срещу bTV, която преди нас първа показа в няколко репортажа грубото погазване на технологичните изисквания при строителството на стадиона?

Уважаеми ботевисти, прави впечатление и обещанието на г-н Филипов любимият ни клуб да играе с Левски тази пролет на Колежа.

Г-н Филипов, ние най-много бързаме да се върнем на Колежа, но напомняме, че за да се случи това, ще се измине пътят, посочен в решение 13 на Общински съвет - Пловдив.

По-рано на 17.02. атака имаше към друг наш съмишленик и член на Сдружение ПФК Ботев – г-н Рашко Стоянов. Защитихме го с думи, ако трябва, ще последват и дела. Сега правим същото. И предупреждаваме всички, че приемаме атаките срещу всеки един от нас в битката ни за Колежа като атака срещу всички нас.

Всеки, милеещ за жълто-черния дом, е допринесъл в битката през последните години и няма да оставим нито един да бъде прегазен заради тази битка. Битка за храма на Ботевизма, битка без корист, битка за чест.

Сдружение ПФК Ботев

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

The voice of Bultras (БУЛТРАС)

Александър Никифоров, Ангел Герчев, Ангел Джорапов, Андреан Георгиев, Анелия Радева, Антон Петров, Антон Христев, Атанас Гюстеров, Атанас Стафунски, Бойчо Попов, Борис Божилов, Борис Генов, Борис Гиздаков, Борис Порязов, Васил Георгиев, Васил Дюлгеров, Васил Куршумов, Васил Стоименов, Велизар Цолакидис, Веселин Божков, Вилияна Чаушева, Владимир Васев, Галина Андреева, Георги Влахкинов, Георги Гиздаков, Георги Карачанов, Георги Ламбов, Гюрай Рамадан, Даниел Аргилашки, Димитър В. Димитров, Димитър Георгиев, Димитър Данчев, Димитър Димитров, Димитър Николов, Димитър Павлов, Димитър Петков, Елиан Узунов, Живко Стамболиев, Иван Андреев, Иван Манев, Иван Стаев, Илия Николов, Илиян Николов, Йордан Веселинов, Кольо Петров, Костадин Брашнаров, Костадин Славков, Михаил Манолов, Михаил Чомпалов, Ники Ников, Никола Коев, Никола Стамболиев, Николай Бакларов, Николай Богданов, Николай Вранчев, Николай Георгиев, Николай Илиев, Николай Пачев, Николай Щерев, Петко Маринич, Петър Петров, Петьо Калбуров, Пламен Тонев, Радослав Кошински, Рангел Мутафчийски, Рашко Стоянов, Росен Джералиев, Станислав Сивинов, Станислав Тренчев, Стойко Андреев, Стойчо Гюстеров, Стоян Михайлов, Стоян Найденов, Стоян Радев, Тихомир Стойчев, Тодор Ангелов, Тони Чочев, Tрифон Белчев, Христо Бахчевански, Христо Попов, Христо Харизанов, Цветелин Муртев, Цветозар Петров, Цецо Георгиев.
Още по темата: общо новини по темата: 801
26.04.2024
25.04.2024
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ас повичи на диклъраций за бес пари няма да са путписвам
0
 
 
Дребните беси са бесни.Някои даже не са прочели статията за какво става въпрос.Полирани смърфски мозъчета.Това е Колежа стадиона на символа на Пловдив,а не чалтиците на сюлейман лаутлу задният двор на малцинствата.А грозният плешивец Стикс е постоянно тук.Комплексирани анимационни герои.
-1
 
 
Всички долу подписали се са селяци от сой, а най-големия калтак е Стоян Найденов от Стряма. От жена му знаем как се поболя и побърка от петата и 6-те бахура.Също знаем че работи против клуба Скоро всичко ще излезе наяве.
0
 
 
Сега казах за стадиона на ЦСКА ремонта ще струва 90 милиона и ще бъде изцяло поет от клуба а не от общината .
+1
 
 
Какво не му харесахте на стадиона в Разград, жълти бегачи. Там делиорманци и граха в групите на ШЛ??? Ние правим стадион от класа на Делиорманския стадион. На нас са дадени 43 милиона, плюс 1 милион от преди години за осветление и има шанс да сигнат парите. А на бултрас спринтьорите се дадоха 57 милиона- тези пари са напълно достатъчни, за да се вдигне стадион като в Разград, за групите на ШЛ! НО, не, бултрас дебилите искали по- хубав стадион. Тези под декларацията от днес са престъпниците КОИТО ПРЕВЪРНАХА ботевЪ в БЕЗДОМЕН ОТБОР, отбор , който става само за подигравки и присмех. Дано тези под декларацията дълги години още да ръководят Коматевския ботевЪ...
0
 
 
Радослав Кошинск ии той се подписал под декларацията???При Радо 150-те кила, жълтите записаха 6-0 от Локомотив. Вместо да го е срам и да се покрие вдън земя, той декларации пише!!! Всичките подписали се под декларацията СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ВИНОВНИ, ЗА ДА НЯМА СТАДИОН ботевЪ от Коматево вече ДЕСЕТ ГОДИНИ!!! А ако вярваме и на жълтите лакърдии, то тези хора под декларацията РЕАЛНО СТРОЕЛИ И стадиона на Локото. Без тях Ние нищо сме нямали да получим... Е, после ми кажете, че има мозък в жълтата тиква! НЯМА ПО-ПРОСТ ОТ БУЛТРАСА!!! Жълтите тартори строели по- хубав стадион на Локо,а техният е подложен на проверки за качество и кражби за милиони!!! Няма такива дебили като тези в жълто...
-2
 
 
Жалки индианци, колкото и декларации да изпишите, ще си оствате вечно нещастни, и завинаги ще бъдете втория отбор на Пловдив... С една Шест на Нула и една ПЕТА, ви занулихме във вечността.
+1
 
 
Стиксе,много поЗдрави от от долината на широките гащи,пет пъти поЗдрави!!!
-1
 
 
Истината е, че тези , които са се подписали под тази декларация, са ПРЕДАТЕЛИ!Предали ботевЪ и ботевизмЪ! Те поискаха да се бутне целия стадион, а след това не се съгласиха да променят скъпият проект за Колежа! Тези индивиди, трябва да бъдат преследвани, бити и прогонени от жълтата общност! Превдал веднъж, предател за цял живот! Ако нее бяха тия индивиди, ботевЪ щеше да има стадион като в Разград! Но когато блееш, че съдбата ти е да си на върха, стигаш до погубването на един с тадион, една школа и един отбор. ботевЪ мъртвее заради тези, които предадоха ботевЪ- подписалите се под поредната комична декларация...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: