ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ако кметът е чист, може да съди Бареков за клевета
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:38 / 20.04.2010Коментари (8)5503
© Plovdiv24.bg
Ако проверката покаже, че изнесените данни са неверни, кметът може да заведе дело за набедяване
"Колкото по-често прокуратурата се самосезира по разпространени из медии сигнали и подозрения, пък били те и твърде далече от истината, толкова по-добре за обществото." Така кметът Славчо Атанасов коментира разпространеното по-рано съобщение на Окръжна прокуратура, че образува преписка срещу него.

Поводът - вчерашна публикация на самонареклия се "звярът в новините" Николай Бареков, чието име напоследък се спряга и за пишман кандидат за кмет на Пловдив като креатура на ДПС, откъдето - според запознати, се осребряват и последните му безплодни медийни напъни ако не с друго, да крепи известност чрез разработката на компромати.

Органите на полицията ще проверяват дали градоначалникът е извършил престъпление по служба, като е сключил неизгодна сделка или - както той самият твърди, е чист, защото е поставил подписа си под финален документ по започнала още през 2002 г. процедура.

"Желанието ми е светкавично бързо истината да излезе наяве. Точно прокуратурата е органът, чрез който името ми ще се изчисти. Натъкмените между лъжите и полуистините писаници са пореден опит да бъде сглобен компромат срещу кмета на Пловдив. Очевидно предизборната битка вече започна, и то твърде мръсно", допълни Славчо Атанасов. За кандидат-кметските напъни на Бареков писахме още вчера.

Говорителят на Окръжна прокуратура Галин Гавраилов заяви пред Plovdiv24.bg, че поради обществения интерес максимално бързо ще направят проверката и ако кметът е чист, той би могъл да заведе дело срещу Николай Бареков за клевета. Явно, подхващайки компроматната война, "звярът-новинар" добре си е направил сметката, че ще остане ненаказан, тъй като Славчо Атанасов едва ли ще тръгне да му дири сметка по съдилищата.


(с) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 3
04.05.2010 »
04.05.2010 »
19.04.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Риск печели риск губи-само че при Къци се губят малко пари които не са сигурни а в случая и не само в този, някой може да гледа слънцето на квадратчета
0
 
 
СЛАВЧО ако наистина си чист, заведи дело за клевета !!!! Ако не жалко за теб и нас Пловдивчаните :(
0
 
 
Славчо не искам сега да го коментирам обаче тоя БАРЕКОВ много ми падна в очите. Тоя да тоя репортер сега ще търси негативи срещу кмета та да може да се кандидатира за кмет. Къдеее бееее Барек ?? Искренно се надявам да прочетеш това и да си отгвориш на въпроса ЗАЩО те изгониха от телевизията (причината каква е) и КАК така изведнъж реши да се кандидатираш за кмет.Много ти порасна работата май а ? Я по-добре се кандидатирай за президент ахахах смешници. Не вярвам народа да е толкова тъп, колкото БЕШЕ преди :(
+2
 
 
Славчо я не се прави на известен ами кажи, продавал ли си на баща ти или не! Какво ще чакаме проверката? Ти незнаеш ли? Ай сиктир от селски тарикати! Вземи се огледай на к'во си заприличал! Поне 15-20 кила си от горе! Или е от стреса? Бая взе да си вярваш напоследък и ставаш нагъл! Махни подлогата Гогова, като знак на добра воля, а БЮреков да стои далече от Ботев! Не за друго ами да не се удари...
+2
 
 
Уж беше някакво павилионче на инвалид 6 м2, а се оказаха няколко "скромни" магазина съвсем до Събота пазара.... Мирише ми на командировка при бай Ставри... южното крило... В началото е трудно, после се свиква.... ;))) Човекът се е подготвил, вече е на райета...!!!
+4
 
 
Нека прокуратурата да си свърши работата и Главчо да осъди това турско мекере!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: