ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Двама директори напуснаха Локо, Томаш взима цялата власт! Ето всички решения на собствениците!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:37 / 23.02.2023Коментари (33)6953
©
Ръководството на Локомотив Пловдив използва официалния клубен сайт, за да съобщи за важни решения, които са взети след срещата между двамата основни акционери Адам Сотков и Христо Крушарски, за която Plovdiv24.bg първи информира обществеността.

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение от "Лаута":

Уважаеми локомотивци,

в последните дни се случиха редица събития, свързани с любимия отбор, за които ръководството на ПФК Локомотив желае да информира “черно-бялата" общност.

Предстои финансова инжекция за клуба от двамата акционери г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски. Нейната цел е да бъдат изплатени забавените месечни възнаграждения на треньори, футболисти и служители.

Скоро ще започне и изграждането на три терена (два затревени и един изкуствен), които ще се намират на базата в ЖК “Тракия" (до парка до СУ “Черноризец Храбър").

Във вторник вечерта беше организирана и специална среща, на която присъстваха акционерите, всички треньори, щаб и футболисти от първия отбор, както и наставниците от школата на клуба. На нея бяха изгладени всички недоразумения. Цялата спортно-техническа власт е дадена на Александър Томаш, като той бъде пряко отговорен и за резултатите от работата му. Старши треньорът на Локомотив ще има пряк ангажимент към детско-юношеската школа на клуба, която се ръководи от Димитър Палазов.

Досегашните изпълнителни директори на ПФК Локомотив Лъчезар Димитров и Румен Руйчев официално изразиха своето желание да напуснат клуба и депозираха своите оставки. В най-скоро време ще се събере УС, на който г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски ще решат и изберат кой да ги замени.

Двамата собственици на ПФК Локомотив гледат ясно и категорично в една посока и вярват в светлото бъдеще, успехи и паметни мигове, които предстоят пред “черно-бялото" семейство!

Само Локо!
Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
СПОКОЙНУ БРАТЯ КАЙНАРИ!ПАК ША МУ ЯДЕМ ГЛАВЪТА!
+1
 
 
Сега мангизлиите като развържат кесиите и като се почнат едни победи направо пред Лудогорец и Чорбата. А и новите игрища като се направят, кой като вас. И вас ви плакнат като Ботев. Идат избори и всичко се обещава. Размърдайте малко бозата в главите си и вие и жълтите фенове. Предизборно време.
+2
 
 
23.02.2023 точно 9 години от първия мач в село Коматево. Подарък 6 бахура и петичка от ожболт от отбора на Пловдив Локо Пловдив.
0
 
 
Браво Крушо въведи порядък всеки да си знае работата!
+2
 
 
Жълтите цигани пак са налазили темите за Локо. Не си гледат най-модерната съборетина в България или циганския катун, тръгнали с Локо да се занимават. Цигани от Ботев - когато вземете 3 купи + сребърни медали + масова доминация над говеда и свине + исторически резултати за 2 години с бюджет 2 млн лева, тогава може да давате наклон на Черно-белия крал на Пловдив
+3
 
 
ДЪЛГОГОДИШНОТО КРЪВОСМЕШЕНИЕ НА ПОМАЦИТЕ ВОДИ ДО ТЕЖКИ ПОСЛЕДСТВИЯ,СПРАВКА-Стиксчо,Байонзи,мангал от шекера,Карпмакс и т.н.....
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 23.02.2023 г.
-4
 
 
Бай Крошарски , прибери ги сички в Самоков и да се свършва с тая мъка на лаута
-1
 
 
Сига я втасахме. С тоя томаш ли е , томашев ли е . Право в киреча са засилихме . отиди сезона
+1
 
 
На мача с Локо сф ще си покаже каква сте я свършили.
0
 
 
Мишките с големите Пети мощно завиждат... цялата власт се дава на български треньор, а в Коматево командва Вале, бог здраве да му дава! В Локомотив се разчита на юноши на Пловдивския любимец,а в Коматево има само негри. В ЛОкомотив имаме европейски стадион,а в Коматево една миризлива база-стадионче. Съдба...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: