ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ученици стрелят от тераса в Пловдив в продължение на час! Уцелват дете, пострадала е и полицайка!
Автор: Васил Динев 10:36 / 24.02.2023Коментари (18)16029
©
Двама пострадали има след стрелбата по автобус в Пловдив. Това съобщиха преди минути на брифинг от прокуратурата и МВР, предава репортер на Plovdiv24.bg.

Ето и фрапантните подробности:

В 14,30 часа вчера е получен сигнал от водача на автобуса, че докато е бил на спирка номер 304 срещу улица "Юндола" 10, са били произведени изстрели, един от които е счупил предното стъкло.

Сформирана е незабавно група, която е установила извършителите на деянието. Касае се за две деца - на 14 и 15 години. Едното от тях в присъствието на баща си преди дни е закупило въпросния пневматичен пистолет от оръжеен магазин. Хвали се на приятеля си ,който отива и сам купува същия пистолет. Серийните номера показват, че оръжията са били продадени едно след друго.

Стрелбата е била хаотична и е продължила около един час! Пострадало е момче на 14 години, в чиято ръка са попаднали два от изстрелите от терасата на 6-ия етаж от апартамент на улица "Юндола" 12, а също и служителка на МВР, която тогава не е била на работа и не е била с униформа - при нея сачмите са прелетели непосредствено до главата й".



Още по темата: общо новини по темата: 4
25.02.2023 »
24.02.2023 »
23.02.2023 »
23.02.2023 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
На 10 годишна възраст имах чешки въздушен пистолет. Единственият пострадал от неговата употреба беше шкафът в кухнята, върху който закачаш мишените. Никога не съм си и мислил да стрелям навън без баща ми. Да не говорим по движещи се цели. Т.е., всичко опира до възпитание. Сега нито ТВУ-та има, нито каквито и да било адекватни наказания. Логично би било щетите да се платят в троен размер. На малките келеши да се намали поведението (не че има смисъл в тази епоха) и да се пратят да работят цяло лято при "Паркове и градини".
+1
 
 
Добре де, а ако не видиш кой стреля и с какво, обърнеш се и откриеш огън със законно притежавам боен пистолет, какво правим ? На малките келеши не им ли е обяснено, че като използваш оръжие може да стане много, много лошо за секунди ? Що за родители - олигофрени ? Ако това беше моето дете представа нямате какво щеше да му се случи - полицията щеше да е най-малкия му проблем в този ден.
+1
 
 
Само як лобут за тия. Нищо друго не ги спасява.
0
 
 
На тия селянчета , дето ми са се настанили в края на "Снирненски" , един здрав бой . Яка глоба на бащата . А не да си мислят , че всичко им е позволено.
+1
 
 
Винаги е имало бурни и тъпи/изпуснати деца, тук доста са прекалили, все пак е добре че са хванати преди да изтрепят всички котки и кучета на улиците. Тийновете в момента се облъчват стабилно от разни инфлуенсъри и очаквам много да зачестяват подобни опасни прояви, привличане на внимание и гледания в тубата.
0
 
 
Предложение към бащата: пич, купи му на келеша 22-ри калибър с опитика и му гледай сеира! :) Поне да има шанс да уцели нещо детето, малко истинска кръвчица да види, а не да се мъчи един час с някакво плюкало.
+1
 
 
ОЛИГОФРЕНИ!!! И НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ. КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ КАЖЕ? и ГОСПОД НЯМА ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ.
+5
 
 
Голямо възпитания пада на тия деца, на 14 година бащата ходи му купува въздушен пистолет да стреля по хората... Това дете заслужава един пердах и голямо наказание няколко месеца за да има страх следващия път когато реши да прави нещо глупаво, ама най вероятно ще се размина с малко каране най-много 2 шамара и след няколко годинки ако не се предприеме нищо ще е познайник на полицията. Обикновено така става и отдавна това дете са му изпуснати юздите, даже може да се каже че и умствено са изостанали защото на тази възраст отдавна има разум и не може ей така да стреляш 1 час по хора и коли докато не уцелиш нещо ако си с всичкия си...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: