ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев се разплака пред феновете на базата в "Коматево"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:49 / 28.02.2023Коментари (24)13355
© Боян Ботев
Бившият вече футболист на Ботев (Пд) Тодор Неделев се разчувства при срещата си с привърженици на отбора на базата в "Коматево". Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, фенове на "жълто-черните" се събраха в комплекса, за да поискат обяснение от ръководството защо се стигна до продажбата на любимеца им в Лудогорец.

"Не исках да напускам Ботев. Говорих с Антон Зингаревич и 5 пъти го питах дали ме иска в Ботев. Не получих категоричен отговор", заяви през сълзи Тодор Неделев.

С него беше и мениджърът му Иван Чворович. Бившият вратар на "канарите" заяви на присъстващите фенове, че преговорите от името на клуба е водил Азрудин Валентич. Той обаче така и не се появи на базата в "Коматево". От шефовете на Ботев там бе само изпълнителният директор Герман Чистяков.
Още по темата: общо новини по темата: 13
07.03.2023
03.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма да закрием отбора без него. Голям футболист и човек ! Успех в преследването на мечтите!
-2
 
 
Тошка каква благодарност очакваш от долния жълт к**валяк.
+2
 
 
СЕЛСКИ НОМЕРА от Тошко. Той сам си противоречи. Предложили му 3 опции и едната от тях е нов договор, а другата е Лудогорец. Казали му сам да реши и Тошко избрал Лудогорец(ПАРИТЕ). ЗАЩО НЕ ИЗБРА НОВ ДОГОВОР, КАКТО МУ Е БИЛО ПРЕДЛОЖЕНО ???
+1
 
 
След всичко, което му се случи, Тошко Неделев заслужава да играе големи мачове. Не е само заплатата. Каквото и да си говорим, Лудогорец вече е име на европейската сцена. Това "ще играя само за един отбор" е хубаво на думи, но в България трудноизпълнимо. Това не са Милан, Рома или Ман Юн, които през цялата си история не са имали толкова катаклизми колкото един БГ отбор за 10 години. Желая му успех!
+2
 
 
Извън кръга на шегатa тошето беше голям талант, но мисля че мързелът му изяде главата и лош късмет с тази катастрофа, дано там се реабилитира пък и каквото и да си говорим сега е момента да изкара лев, че ще е от Разград а не от чужбина няма голямо значение, не става за навън тошето и това е,. Дербито си отиде подяволите без него но ... желая Ви успех без него и да Ви достроят кабриoлета, че станахме за смях на цяла България ...
-1
 
 
Клоуни, какво сте ни подготвили за днес??? Много вдигнахте нивото вчера. Да очакваме ли нови висини в комедията от Коматево??? Като например започване на бутането на опасния колеж и прогонването на последния българин от Коматево генев??? Благодаря ви, клоуни, за незабравимия вчерашен ден, но е време да си кажем сбогом СЪБАРЯЙ И ЗАКРИВАЙ!!!...
0
 
 
Исках да гласувам, обаче нямах желание
+3
 
 
Разплакал се е защото в Ботев не са му дали заплатата, която иска, но не заслужава.
-1
 
 
Индианци Тошо ви се изплю в очите унизиви много. А това със сълзите нали знаете Москва не вярва на сълзи, голям артист излезе.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: