ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Приятелката на Неделев се обърна към "тези, които се опитват да си измият ръцете с него"
Автор: Стойчо Генов 14:03 / 01.03.2023Коментари (28)11912
© Фейсбук
Дългогодишната приятелката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, използва профила си във Фейсбук, за да изрази своята позиция относно трансфера на любимия й в Лудогорец. Чаровната пловдивчанка публикува няколко "сторита", но се обърна и към привържениците на Ботев.

Ето какво написа Анита към Тодор Неделев:

Това, което ти си дал на Ботев през годините, никой друг не го е правил!... Всичките компромиси, всичките лишения, всичките пъти, в които си пренебрегвал себе си, са били в името на това да помагаш на отбора да върви напред и да правиш твоите любими фенове, които обичаш като семейство, щастливи и горди!

Никога не постави себе си на първо място, никога не беше егоист! Рискуваше здравето си многократно и нито болката, нито лекарските препоръки те спираха, защото ти не можеше да оставиш отбора, когато му е трудно!

Вярвам, че хората, които оценяват всичко това, ще те покрепят. Не изпълни мечтата си да играеш отново на Колежа и да усетиш магията, наречена Ботев Пловдив, но знам, че някой ден и това ще се случи. Гордея се с това, колко си достоен, честен и истински и вярвам, че всичко е за добро!

Ето какво написа Анита към феновете на Ботев:

Истината винаги излиза наяве, рано или късно! Бъдете разумни, бъдете единни!

Ще помоля тези, които показаха колко "ценят и уважават" Тодор (за щастие се броят на пръстите на едната ми ръка), да си припомнят последното изречение, което казва всичко! А на тези, които се опитват да си измият ръцете с него, ще кажа: ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НАЯВЕ! Хората не са глупави и виждат.

(б.р. въпросното изречение от цитат на Неделев е: "В България ще играя единствено за Ботев. Единствено бих играл в друг отбор, ако някога Ботев не ме искат").
Още по темата: общо новини по темата: 13
07.03.2023
03.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Коментарите против Тошко са най нисша форма на поведение от страна на феновете на ботев, това показва, че те нямат никакъв морал и достойнство. Ето това също е причина да страдат толкова дълго, а лошото за тях е, че няма светлина в тунела.
-1
 
 
Трансфера на Тошку е удар по целия клуб. Кой е виновен няма никаво значение, но това не трябваше да.се допуска. Това остава като горчивина за канарите, както Петата и 6 те бахура сега и напускането на Тошку идва им доста повече. Срама и унижението ще съпътстват феновете до като са живи. Но пак казвам всичкия този невървеж и лоши резултати се държат на егото на феновете, надменноста и лакомията също са причина за трагиното състояни на Ботев през последниете 30 години.
+2
 
 
Г-жо , просто спри да коментираш , не си ти човека...Тошко, жив и здрав да си , късмет.....
-2
 
 
Кой не е искал да се спаси от 1912 селски паразити?! Тоше, боцкай дюнери за €40К и да не ти пука. Жълтите неблагодарници дори на ВиК арена ще те освиркват… пардон Срутежа. А момата е права да подкрепя Дюнер бой…. Колко обувка и силикон ще накупи с мангизите на Домуса, а?!
+7
 
 
Истината винаги излизала наяве... Да, така е! Спомнете си за Чико, за Славков и т.н. истински легенди. Те постигнаха върхове в спортната си кариера. А Тошко? Да е ставал шампион? Да е носител на някаква обувка? И нека да не забравяме: едва изкарва ефективно повече от 60 минути на мач; играта му с глава Е НИКАКВА, играта с десния крак – ТРАГЕДИЯ, борбеността му в съприкосновения... Има безупречен пас и дотам! Хайде слезте на земята и не се превъзбуждайте. Аз не бих сложил Тошко с Чико на една везна!
+11
 
 
Тошеее,стига резили и реване!При действащ договор още над година да кажеш че не те искат е смешно!Няма нужда да се правиш на ощипана мома избрал си парите това са фактите!Никой не те вини но недей да изкарваш другите виновни!Киро ли беше с теб по време на тази дълга контузия или Зингаревич?
+14
 
 
Тоше да си бяхте мълчали по-добре. Нормално е да си осигуриш добри условия, но не и да вадиш други виновни.
на 01.03.2023 г.
+12
 
 
"...което ти си дал на Ботев през годините, никой друг не го е правил" - Оп-саа ! БОТЕВ не започва с Тошко. Нито с тая кифла с нажилени от оса бърни. И това което са дали Чико, Тумби, Георги Славков, Коцето, Антим, Пашата, Вичката, Бат Зико, дори Коце Видолов/макар да не е наша рожба/ - никак , ама никак не е по-малко от това което е дал Тошко ! Даже напротив. Светът не започва с вас , кифло.
+11
 
 
Защо всяка партньорка/приятелка, съпруга или “кифла”/ се чувства задължена да даде своето “безценно” мнение на тема футбол? На Наско Сираков жена му ли даде този тон? Тоше, спри с изявленията и кажи на приятелката си да спре също! С всяка изречена дума заличаваш постигнатото от тебе! Никой Ботевист не те вини за постъпката, защо трябва да влизаш в ролята на “Гузен негонен бяга”???
+8
 
 
Това, което ти си дал на Ботев през годините, никой друг не го е правил!....Много са и бедни познанията ,да си мисли ,че Ботев започва от Неделев.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: