ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Градски транспорт" пусна временно автобуси по две тролейбусни линии
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:21 / 26.04.2010Коментари (23)8282
© Plovdiv24.bg
Бдителни граждани сигнализираха в редакцията на Plovdiv24.bg, че от известно време по тролейбусните линии 3 и 19, обслужвани от фирма "Градски транспорт" се движат автобуси. Наш репортер се свърза с мажоритарния собственик на фирмата Ангел Батаклиев, който обясни какво е наложило промяната.

По линия 3 се движат автобуси заради ремонта в района на Чифте баня и след приключването му, по нея отново ще бъдат пуснати тролеи, увери Батаклиев.

Малко по-различно е положението с линия 19. Към обслужването й с автобуси се е стигнало заради проблеми с контактната мрежа на Сточна гара, чийто ремонт би глътнал много средства. Батаклиев обясни, че когато електротранспортът в града бъде възстановен - с премахване на сега съществуващи проблеми и аварии, по линията отново ще се движат тролеи.

Тролейбуси вървят единствено по линии 134 и по наскоро възстановената 14. Това стана по желание на гражданите, но въпреки редовния си график, возилата често остават празни, установи репортерска проверка.

След сверяване на маршрутите на тролейбусите, наш репортер установи, че пътят им до Сточна гара на практика се дублира и не е логично да има проблем само за една определена линия. Ето защо се свърза отново с Ангел Батаклиев, който остана искрено изненадан, че е уточнил къде е проблемът, защото всъщност не го знаел. Били го уведомили само, че има проблем в контактната мрежа, а при разговорът по-рано през деня не бил в офиса и оттам дошло объркването. Батаклиев беше категоричен, че не може да знае всичко, което се случва в "Градски транспорт".


Още по темата: общо новини по темата: 159
28.09.2022 »
01.07.2022 »
25.04.2022 »
22.10.2021 »
21.10.2021 »
20.08.2021 »
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
днес по линия 14 се движеше тролей, който беше толкова мръсен, че хората се гнусяха да се се допират до дръжките на седалките дори.Самите седалки бяха целите в прах и мръсотия и никой не се осмеляваше са сяда.Задната врата не работеше.Питам се- какво събитие е накарало някой малоумник да пусне подобно превозно средство по линия на градски тпанспорт и за какво плащам аз 1лв. за билет?!!!!
+1
 
 
На 17 април-събота на спирката на Метро в посока Кичук Париж чаках тролейбус 134 от 16.50 до 17.30 ч Това са точно 40 минути а хора чакаха още преди това През това време по посока Тракия в обратна посока мина точно една кола Това ако е редовен транспорт здраве му кажи Затова няма да има пътници А когато дойде тролейбусът разстоянието от Метро до Марса бе геройско взето за 30 минути
+1
 
 
Както го е подхванала Дани Каназирева този червен боклук, да го довършат най-после! Да влиза час по-скоро синдик в неговото АД и да се отдели здравото от фалшивото. Ами като не е в час какво става с неговия транспорт, от какъв зор ще е управител?
+1
 
 
МЕЖДУ ДРУГОТО-СЛЕД КАТО СЕ КАЗВА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ-ПОД ЕДНО НАИМЕНОВАНИЕ ВЛИЗАТ ВСИЧКИ ЛИНИИ И ФИРМИ ОБЩО ЗА ГРАДА-НАЛИ ТАКА СЕ НАРИЧА-ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ-ГОСПОДА УПРАВНИЦИ ,НАПРАВЕТЕТ ТАКА,ЧЕ КАРТИТЕ ДА ВАЖАТ НАИСТИНА ЗА ВСИЧКИ ЛИНИИ-ЕВАЛА ТУК НА ФИРМАТА НА БАТАКЛИЕВ ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ПРОДАВА КАРТИ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ,НО ЗА САВАЛЕНИЕ ВАЖАТ САМО ЗА НЕГОВИТЕ ЛИНИИ И ТЕ ВЕЧЕ ОСТАНАХА МАЛКО ,А ЦЕНАТА СЕ ЗАПАЗИ СЪЩАТА-СЛЕД КАТО Е ГРАДСКИ,КАРТИТЕ ДА СЕ ПРОДАВАТ ОТ ОБЩИНАТА И ДА ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ ЛИЛНИИ.
+1
 
 
Междудругото в момента интервала на движение на ТБ14 е около 6 мин а на ТБ134 е не повече от 8-9 мин. В пиковите часове можете да ги видите дори на през 5 мин интервал. Днес например за сравнение се движеха 16 коли общо по двете линии.А това за ремонта на Сточна гара е пълна глупост и г-н Батаклиев системно подвежда пловдивчани. Няма как да има проблем на сточна гара и №19 да не може да се движи а в същото време №№14 и 134 да могат в същите участъци. Отдавна мина времето когато ходехме в детската градина и там ни лъжеха с какво ли не. Нека просто си каже, че няма достатъчно коли за да обклужва нормално 3-те линии. Съвсем друг е въпросът защо от общината до момента не си мърдат пръста и да питат какно стана с 65-те тролея и още колко години ще го чакаме да втаса тоя ГТ.
0
 
 
някой някого май мисли за малоумни. питам-линия@14 и линия№19 не вървят по една контактна мрежа,кого мисли батаклиев да заблуждава -да беше казал ,че е след централна гара ,та да се хванем,но от бетонния мост към сточна гара двете тролейни линии се обединяват в една-нас гражданите не ни устройва отговора-типичен пример за вкарване в заблуда на гражданите както винаги от управляващите,докога,ще третират хората като овце. P.S.между другото и шофъори , и пътници ни устройва вместо тролейбуси да има автобуси,поради по безаварийно и бързо предвижване.
0
 
 
Какъв е маршрутът на номер 14??? Тази линия я имаше преди много, много време.. ако някой знае, да пише.
+1
 
 
Да намалят цените на билетите защото това е екологичен и евтин транспорт и за него субсидията е по - голяма! Само че така няма да могат комунягите да лапат
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 26.04.2010 г.
+1
 
 
возилата остават празни , защото не са редовни и никой не се хваща да ги чака
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Кауза Колежа
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: