ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо не успя да бие Миньор, все още опасно близо до "Б" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:58 / 26.04.2010Коментари (149)13493
Миньор Перник и Локомотив Пловдив завършиха 0:0 в последния мач от 27-ия кръг на "А" група. "Смърфовете" все още са в опасна близост до чертата на изпадащите, под която е Локо Мездра, само на 4 точки назад. И двата тима изтърваха много положения и могат да съжаляват за изпусната победа. В края на мача Евертон Джилио - Том пък получи червен картон.

Срещата започна с минута мълчание в памет на загиналия вчера бивш футболист на Миньор Ангел Миланов. По-активни в началото бяха "смърфовете", като създадоха няколко опасни положения. Още в петата минута след страхотен пробив от центъра Гара Дембеле можеше да застраши Миньор, но ударът му бе неточен. 5 минути по-късно след добър пас от Йордан Тодоров Дембеле остана сам в наказателното, но вратаря на Миньор Ивайло Иванов улови топката преди да стреля.

В следващите минути обаче домакините от Перник се активизираха и пропуски направиха Костадин Марков и Костадин Хазуров. На вратата обаче стабилно бе застанал опитния Стоян Ставрев. В 38-ата минута "смърфовете" вкараха гол, който обаче бе отменен от съдията поради нарушение в нападение. В последната минута на полувремето Костадин Хазуров изпусна най-доброто положение за "жълто-черните", като отправи много добър шут, но Ставрев отново се намеси стабилно.

През второто полувреме двата тима сякаш се изнервиха и започнаха да играят по-нервно и по-плахо. Пред двете врати почти нямаше голови положения. Единствените по-ялови ситуации ставаха след центрирания или удари от далеч, но нито един не създаде проблеми на двамата вратари. Две минути преди края Евертон Джилио - Том получи втори жълт картон за нарушение в центъра и се прибра по-рано в съблекалните. Локомотив Пловдив имаше страхотна възможност да вземе победата в последната минута на продължението чрез Габор Ерош, но на голлинията бе застанал Иво Иванов, който спаси Миньор от загуба.
Още по темата: общо новини по темата: 9
28.04.2010
27.04.2010
27.04.2010
26.04.2010
26.04.2010
23.04.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ако мезра бие сливен буферите изпадат , другите мачове са без значение
-1
 
 
Пловдив милее за локо пловдив квото и да стане момчета горе главата ние сме локо пловдив
-3
 
 
Скоро Венци ще си го върне на Лечков,Литекс вече не играят за нещо и дано Локо София се класира в европа преди мача с нас. Ако Сливен падне в Мездра отиват при Ботев
-3
 
 
Ние сме Локо Пловдив дори и да изпаднем пак ще се заварнем ,а вие каде сте жълти к**ви мръсни
+2
 
 
Наистина заслужавате да изпаднете заради коментарите си и злобата си към Ботев, то Вие с това се храните и с това живеете, ама ще се спасите за голямо съжаление, така щяхме да ви тупаме още от есента и А група нямаше скоро да видите, ама другите са много слаби и няма как да стане, но нищо, ще дойде Видов ден и тогава ще Ви го връщаме бавно и мъчително. Щели да гонят шесто място, па макар и за полусезона, пълен смях, ставате все по-забавни и по-забавни, докато се смяхте на нас, сега вие сте така. Но който копае гроб другиго сам пада в него. Дано все пак има справедливост и да изпаднете, защото влязохте по-задния начин в А група, та съдбата да си Ви го върне. А иначе ви пожелавахме успех, ама Вие отвръщате с лошо. това си заслужавате.
+1
 
 
Дано да не изпаднете ама така като го гледам оставането в А група ще ви е доста трудно. Равенството с Миньор не е лош резултат въпреки че на вас ви трябваше победа... Този мач с Монтана където го изпуснахте в Пловдив ще ви струва А групата май, щото не виждам Литекс как ще ги биете или Славия в София. Май в последния кръг ще се решава... Късмет Само Ботев!
-1
 
 
Отборът на Пловдив е БОТЕВ вижте смазващото превъзходство.
0
 
 
Шенсой - вън още сега!Върви в Япония! "Веднага след края на мача Шенсой излезе от стадиона без да се яви на пресконференцията, а спрян от репортер на път за клубния автобус, специалистът първо го изгони, а след това му каза, че говори само японски език."
-2
 
 
малки буфери ботев пловдив е бил създаден много преди 1944 , и сменете си името , че локомотив има само в ръся
+3
 
 
Да бе, защо не си коментирате светлото си бъдеще в вашият форум!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: