ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пловдив с най-тежка програма до края
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:24 / 27.04.2010Коментари (67)6497
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив има най-тежка програма до края от трите отбора, които се борят за оставане в елитната "А" група. "Смърфовете" са домакини на Литекс в идния кръг. Ловчанлии ще се опитат да спечелят шампионската титла два кръга преди края, като за целта трябва да победят в Пловдив. В 29-ия кръг Локо гостува на Славия, като това може би ще е най-лекия мач до края. "Белите" имат теоретични шансове да се борят за третото място и до 29-ия кръг най-вероятно ще са ги изгубили. В последния кръг пък е "железничарското" дерби с Локо София, които се борят за второто място с ЦСКА, а плътно зад тях, четвърти, са Левски.

Сливен, които имат точка повече, пък гостуват идния кръг на Локо Мездра. Този мач ще изясни много неща в борбата за оставане, като евентуална победа за Сливен ще прати Мездра почти сигурно в "Б" група. В следващия кръг Сливен са домакин на Пирин, които не се борят за нищо, а в последния кръг гостуват на Левски София.

В най-неприятна ситуация - четири точки зад Локо Пд и пет зад Сливен, но може би с най-преодолима програма са Локо Мездра. На практика до края те имат само два мача - домакинство на прекия съперник Сливен и в последния кръг домакинство на Миньор Перник, които не се борят за нищо. В 29-ия кръг Мездра ще получи в актива си три точки от служебна победа над Ботев Пловдив.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
с ловеч мача не могат да го вземат буферите , но коко може да вземе мача с славя
на 29.04.2010 г.
0
 
 
Мездра взимат 9 сигурни точки . Значи на циганите им трябват поне 6... Как ще стане тая работа ?? :-) По традиция на Овча Купел им разпарят г..ъ. Остава да вземат две домакински победи - Литекс и Локо Сф... Ха-ха-ха . Добре знаят че това не може да стане. Мангустите - аут !
+2
 
 
буфери пожелавам ви три равни мача до края и да изпаднете заради онзи гол на мориниииии в 86 минута
+1
 
 
Това/предното изказване/ не подлежи на коментар. Вече 34 години съм фен натози отбор. Няма значение къде живея- отборът е в сърцето ми. Бях в детската школа, бях в агитката, но най голямата ми гордост е , че децата ми са от Локо. .....А това е признак за вечност!
на 27.04.2010 г.
0
 
 
Така или иначе приказвате,че пишем където не ни е мястото а и сте прави,то поне нека го правим смислено.Погледнато реално,за Ботев най-добрия вариант е да отпадне Мездра,понеже отиват директно в западната Б група заедно със Спортист и няма да ни се пречкат.Друго добро нещо би било от нашата Б група да се класират два отбора за А и тогава конкуренцията догодина ще е хептен отрепана.Все пак от всичко най-важно е да посрещнем 100 годишнината в А група и разбира се да бием левски на герена!
на 27.04.2010 г.
+2
 
 
Локомотив Пловдив е институция в България,ние сме вечни защото феновете ни обичат отбора от сърце!Пловдив е Локомотив,ние сме отбора който има най-много победи срещу всеки един друг пловдивски отбор.ФАКТ!
+1
 
 
Досега трябваше да сме спокойни за оставането! Нещо се пречупи на мача с Мездра! Задълбочи се и се стигна до пълния провал с Монтана! Мерки трябваше да се вземат още след мача с Мездра! Явно един нервак-треньор като Шенсой, по -скоро пречи, отколкото помага на отбора да играе спокойно и да разгърне капацитета си! Освен това се конфронтира с Даксон, Кики, Милутинович, Сечков - част от тях играйт без желание, други-поставени им са непривични задачи, а трети - изхвърлени в немилост във втория отбор! Ветераните тръгнаха с ентусиазъм, но напоследък правят прекалено много грешки във важни моменти на важни мачове! Няма организация за оставането на отбора в А-група! За мен на 70% сме изпаднали, а 30% все още имаме някакъв шанс! Ако все още не искат да гонят Шенсой, добре ще е Зума да седне на пейката до него да внася спокойствие и баланс сред играчите! Дано да не е късно вече!
0
 
 
Узунов вече ви е купил мачовете и е направисл сметки споко "цигани" и "пе****си" :)))))
-1
 
 
Сега се зачетох в коментарите преди моя!!! Изненадах се , че толкоз Ботевисти пишат тук....та първом изках да ги попитам, нямат ли си свой "форум", ама после се сетих, че те горките и отбор си нямат...та се отказах.
-2
 
 
Хахаха, жълтите мисирки пак в нашите теми :Д Уж почват да им оправят отбора те пак гледат нашия... Баахти комплекса майна, не е истина направо...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: