ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Важна информация за двете трибуни на "Лаута", вижте от дрон строителството
Автор: Стойчо Генов 10:25 / 09.03.2023Коментари (58)14050
В сравнително бързи темпове вървят строителните дейности по изграждането на двете трибуни на стадион "Локомотив" - южната и Спортклуб, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В момента се подготвят ригелите, които ще се монтират на 6-те колони от козирката на южната трибуна.

От утре (10 март) започва монтажът на самото покритие на конструкцията. След това скелето ще се премести за източната част от козирката. Намерението на строителите е най-късно до средата на април да се завърши изцяло козирката.

"През това време ще текат и довършителните работи в пространствата под трибуната. До месец май всичко трябва да е завършено, за да се подготви документацията по въвеждането в експлоатация. Надяваме се, че за новото първенство трибуната ще бъде открита за фенове", заяви за Plovdiv24.bg кметът на район "Южен" Костадин Язов, който отговаря пряко за надзора на строителството от името на Община Пловдив.

"Около една трета от цялата южна трибуна ще е самият сектор за гостуващата публика. Той ще е за 1040 места и ще бъде отделен със специална преграда. Останалите места ще бъдат за привърженици на Локомотив. Така изцяло се покриват условията за 10 процента от капацитета на целия стадион за гостуващи привърженици", уточни Костадин Язов.

В същото време Трибуна Спортклуб е готова за наливането на фундаментната плоча, което ще се извърши в събота (11 март). Тя е първото от общо трите нива до достигането на Кота 0.

Гледайте в прикаченото видео как върви строежът на стадион "Локомотив"!

Още по темата: общо новини по темата: 212
29.03.2024
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
22.12.2023
19.12.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Какво стана с квиченето: "Стадион за Купа!?"... Явно индианците искат да се уверят, че няма сделка СТАДИУОН ЗА КУПА, защото локомотив взе три купи, сребро, два пъти футболист на годината, Евромачове всяка година, а ето че стадион Локомотив все повече краси Пловдив. Индианци, новата версия ви е, че стадионът ни не ставал, но според БФС иУЕФА е бижу!На вас ли да вярваме или на компетентните органи!? Виж за вашиятс таидион вие сами го наричате опасен и стадиона на кражбата... Но и тази жълта партенка за навес ще падне, както стадион за купа! Локомотив има най- хубавата трибуна в България, САМО ФАКТИ...
+1
 
 
Всички ботевисти са интирисувами от мъжете дет на изнасилиха с пет тека
+2
 
 
Фекала - Стиксчо, саму на излага. Сички го знаят в маалата. Пидрас е, ама са придставя за джендър. Малиий
+1
 
 
Всичко върви по план и ще стане навреме .Само Локо пд.
+2
 
 
Извинете мога ли да поръчам един кабриолет, точно в 5 за бай амет сюнетчията че хептен ни мой да стигне от Коматеу до Копнежъ, га земите разрешително за мачове нинам ама хараби бакалъм бая арматур и джилязо има до бирнътЪ за крадини няма да сте гладни ще има пепсита и кифтета. Поздрави за Стоян Канара чок любим помак ми е бре не мога го скрия сърсе душа за жълтата мечта!
+2
 
 
Ама как на шибаа буфирити на тоя стадьон... Без вазелин
-2
 
 
В сравнение със поляните около Столюпеново -туй си е направо -бижу за ромчетата...В сравнение обаче със стадиона на отбора на Пловдив поизвестен като " Колежа"-това е някаква тенекиена барака..Ама нека се радват Стиксчо е десетте му ника...Само да попитам- панаирите сега от коя страна ще се правят?
+2
 
 
Не мога да спра да гледам стадион Локомотив, толкова е красив...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 09.03.2023 г.
-2
 
 
много стръмни тия трибуни изпобихми се да падами като слизами надолу .кой ги е строил а . саде локо и да са връща бай круши мангизлията .юруууш
0
 
 
На Колежа щом ще е 18 777,значи за дербито трябва да ни се отпуснат- 1877 билета 10%? На Лаута без централната капацитетът ще е 10 500,затова 1050,а когато стане и централната стадионът ще е стане за 15 000,демек тогава вече гостът ще има 1500 билета,като станат и ъгловите стадионът ще стане 17 000,гостите имат 1700 билета.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: