ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
КПБП: Скоро над 15000 жълто-черни ще пеят с цяло гърло, в един глас в нашия дом
Автор: Стойчо Генов 15:41 / 12.03.2023Коментари (46)10222
© Фейсбук
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с официално съобщение. Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

"111 години Ботев Пловдив!

Един от символите на вековния ни град, отбор преминал през всякакви диктати и политически промени, оцелял през две световни, междусъюзническа, балканска и още мащабни войни, преминал през различни етапи на развитие на българското общество, благодарение основно на огромната си фенска маса, навърши 111 години! Вече повече от век и едно десетилетие хора с различни възгледи и статус подкрепят и живеят с Ботев, немалка част ботевисти буквално отдадоха живота си за клуба.

Скоро над 15000 жълто-черни ще пеят с цяло гърло, в един глас в нашия дом-Колежа! Заради великото име, заради неудържимата ботевистка страст, заради манталитетът ни, заради тези, които дадоха толкова много, а сега не могат да бъдат сред нас!

Не помня началото, не съм бил роден.

Няма да помня и края-Ботев е вечен!

Честит празник, канари!
Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ама как на шибаа буфирити.. Без вазелин
+1
 
 
Ша пейм, ша виками.. Ний така викахми Тошко Неделев, пък той зе чи ни са исплю в кривити лица. Е, ама утехата е чи почнаха да го вадят и скоро наща белоземска Мекица ша търка пейката.Саму не разбрах що са пристори на кунтузин в дербито Та таквизи работи..
+4
 
 
Понеже темите за спортните съоръжения на Ботев предизвикват небивал интерес сред феновете на всички пловдивски отбори, ще използвам тази статия да пожелая като родител и пловдивчанин бързо възстановяване на малкия Димитър Илиев. Може би ако всички в града са по-безкомпромисни и по-съсредоточени върху собственото си канче, в града ще има по-добра спортна инфраструктура и повече трениращи талантливи деца.
+2
 
 
Некъпаните от задния двор на Аграрния не са спали от няколко седмици, само чакат новина за Ботев или Колежа и ги обземат студени вълни, започват да треперят, пяна им излиза от устите. Значи всичко е в реда на нещата!
+3
 
 
Колко скоро ще е? И тези 15 000 купиха ли си билети за мача с Левски?
+3
 
 
Скоро, скоро….колко да е скоро. ПИМК си знае работата. На 31 март всичко щяло да е ток и жица. Пардон: ВиК пица. Всички изпаткали 1912 селянки да събират за пореден рушвет за Зико, че Акт 16 се задава 2028 година.
-2
 
 
Колко трябва да си безпомощен и отчаян, за да си регистрираш десет профила Дон клинг, Стиксчо и т.н....Така само си показваш колко си насран, жълт кривоглав помак. Кефя се на отчаяната ти злоба. ДГД. 6-0!
-1
 
 
Тъй са упардяхме от 5-те шпека на АРДА, че маясълът е голям колкото монета от 2 лева... Много боляли турските шпекове.. Въх, въх.
-5
 
 
Гледам разни селски измекяри пак са намерили трибуна за изява. Напомням...стадион "Христо Ботев" наричан "Колежа" е общински!!!! Стадиона "Локомотив" в парк Лаута пак е общински!!!! Ако омразните ви Борисов и Здравко Димитров не бяха отпуснали пари ,единия в началото ,а другия на няколко сесии чрез общинския съвет ,щяхте да имате от 3те най дългото. Не ви агитирам за никой ,просто фактите са такива. Стадионите ги има благодарение на Държавата ,НО отпуснати от онези ,които бяха на власт в лицето на Борисов. И ще останат за пловдивчани и ще носят имената на любимите ви отбори.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: