ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (18)
Известен фен на Ботев: Неделев не беше лидер, който като характер и като човек да поведе останалите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:00 / 16.03.2023Коментари (49)17195
©
Известният привърженик на Ботев (Пд) Рашко Стоянов направи доста интересно изказване относно предстоящото градско дерби срещу Локомотив. Най-интересният мач за футболен Пловдив е в неделя от 17 часа на базата в "Коматево“.  Стоянов е шеф на дирекция "Местни данъци и такси" към Община Пловдив.

"В последните години съставът на Ботев изпитва остра нужда от лидери. Аз считам, че такива лидери няма. Дори Тодор Неделев за мен не беше лидер – като характер, като човек, който да поведе останалите. Независимо от това, когато беше капитан. Сега се надяваме малкото останали българи в състава да поведат останалите в предстоящото дерби. Те да им вдъхнат сили, да обяснят на останалите какво значи да играеш в такова дерби и да ни заарадват в неделя с една хубава победа", заяви в предаването "Домът на футбола“ Рашко Стоянов.

"Моментната форма в дербито никога не е имала значение. В момента даже силите са изравнени, независимо от факта, че Локомотив е по-напред в класирането. Виждаме, че и двата отбора започнаха колебливо пролетния дял на шампионата. Всичко е възможно да се случи в неделя", допълни привърженикът на "жълто-черните“.

"Не обичам да давам прогнози за мачовете на любимия си отбор. Искам да видя себераздаване на терена от първата до последната минута. Надявам се, че с помощта на 12-ия играч, нашата публика,  ще спечелим – един гол да е, за нас да е", завърши Рашко Стоянов.

Гледайте в прикаченото видео целия материал на колегата Иван Бадев!

Още по темата: общо новини по темата: 94
22.03.2023
22.03.2023
21.03.2023
21.03.2023
20.03.2023
20.03.2023
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Този мазен плужек ли е големия фен на Ботев, тази свин вечно закачена на държавната хранилка, известен с доноси,мръсотий и интриги зад гърба на млади треньори от школата на отбора само и само тлъстото му синче да стане вратар… мама ти мръсна ти който не си играл физическо ли ще оценяваш Тодор Неделев????
-1
 
 
ТАКА Е, БОНКЕ! МНОГО БОЛИ - 6:0 Е НИЩО В СРАВНЕНИЕ С РЯЗАНИТЕ ТУРСКИ КОЧАНИ - ТАМ БОЛКАТА Е Х2 :( Саде, Локо!
0
 
 
Страхотни седалки слагат на ЖАЛТИТИ! МИ Ние, САДЕ ЛОКО, с тоз маясъл, дето ни излезе от опърдяните турски кочани (5бр) на АРДА.. Няма ли да ни убива?
-2
 
 
Стикс, пе***аст плешив, кога ще се бесиш?
-1
 
 
Вай,вай,вай....цялата ми махала са изсипала да коментира отново тема на жълтурите. Да си фен на локуту е диагноза комплексар.
+1
 
 
Каквито феновете, такива и играчите, такъв и клуба - селски индианци. Цял живот чакат на аванта, цял живот в лъжи и мишенгии. Фалшив клуб, фалшиви фенове. Долна, гнусна жълта сган. Той и затова Господ ги наказа с ПЕТАТА и ШЕСТ на Нула и ще продължава да ги наказва.
+1
 
 
Рашко е напълно прав! Томислав Русев нарече Тошко- МЕКИЦАТА , слабохарактерен човек! Доживях ботевЪист да каже истината...
-1
 
 
Ей домус, ти на Неделев,вода само може да носиш и да му миеш краката! Нерез миризлив, къв фен си ти .....освен на мезетата върху масата...
0
 
 
Колко долно и подло изказване спрямо Неделев! Но е нормално за този долен и подъл "известен привърженик". Закъсняло е това безсмислено мнение "известни привърженико" може би трябваше да го изкажеш това мнение веднага след мача с "Локомотив " когато Неделев я вкара от центъра! Но ти не го изказа тогава а се "изака " сега! Но това е нормално за теб "известни привърженико" кажи си тогава мнението за това колко качествени треньори и талантливи юноши прогони ти от школата? Колко злобен и отмъстителен "известен привърженик " ! Бог да пази "Ботев" от такъв бъркащ се в делата на клуба "известен привърженик" ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: