ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Атанас Пашев: Ботев е по-класният тим и в неделя ще стане господар на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:34 / 17.03.2023Коментари (8)3926
© Plovdiv24.bg
Една от огромните легенди на Ботев Пловдив – Атанас Пашев, е убеден, че след дни всички ботевисти ще имат повод да ликуват и да са щастливи, тъй като техният любим тим ще спечели битката за Пловдив. Пашев е сред тези играчи на "жълто-черните“, които често е наказвал градския съперник Локомотив, като му вкарвал дори и четири гола в едно дерби.

"Когато дойде тази битка, винаги се вълнувам и предстоящата не прави изключение. За 90 минути всеки ботевист забравя всичко, което се е случвало до този момент и излиза на терена, обсебен само от една мисъл – да победи и да достави удоволствие на верните ни фенове. Успехът в този мач те прави господар на Пловдив месеци наред до другото дерби и ходиш с приповдигнато настроение по улиците на града“, заяви за Nostrabet Пашев.

"В тези мачове фаворит няма и моментното състояние не е определящо. Който издържи на напрежението и направи по-малко грешки, който е по-концентриран, внимателен и търпелив, той ще вземе трите точки. Аз обаче мисля, че Ботев е с една идея по-добрия и по-класния тим, и в неделя ще излезе победител, макар и да бъде трудно“, допълни Пашев.

"Тази наша победа ще я приема като добър знак преди завръщането ни в реновирания наш дом "Колежа“ другия месец. Тръпки ме побиват при мисълта, че ще стъпя отново там, където имам незабравими спомени. Настоящите играчи на Ботев много бързо ще почувстват приятното усещане и тръпката от това да играеш на свещената трева на стадион "Христо Ботев“ и да те подкрепят пълни трибуни. Това ще бъде страхотен стимул за тях да се раздават да каузата на клуба и да му помагат бъде фактор в първенството и отбор, с който всички се съобразяват“, каза още Атанас Пашев.
Още по темата: общо новини по темата: 94
22.03.2023
22.03.2023
21.03.2023
21.03.2023
20.03.2023
20.03.2023
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 17.03.2023 г.
-1
 
 
Пазарджишкия циганин каза поредния жълт виц хахахааааа . Продължавайте да ни забавлявате жълти цигани!
+1
 
 
Ок, стикс-а,простия мангал се изпърдя няколко пъти отново в темите на отбора на Пловдив.Е,да върви да събира вече лумин,че малките талибанчета гладни...
-1
 
 
Тоя па... тоя... 6:0тяфъ бил по-класния тим (?!?!?!) На базата на какво, бе цървул? На класирането ли в лигата в момента? На победата във Финала на Финалите преди 4 години ли? На петата за историята ли? Или на 6-те бахура, които продължават да нанасят рани в дирниците на "по-класния тим"? Тва НЕградските като вземат да си измишльотват разни филми... най-добрите са там- доказано!!! Жалки цървуланковци от села и паланки!!!
-1
 
 
ВСИЦХКО ТО ТЦИГАН ТУКА ЛИЛАВИТЕ НЕ СПЫАТ ТЕ А ТЕХНИЫАТ ОТБОРА НЕ ПИХАТ КОЛКО ТО ЗА БОТЕВ.
+1
 
 
Тая дебелана трябва на три стола да стои на Копнежа, както и повечето ви фенове. Всички сте едни и същи свински прасета. По две седалки няма да ви стигат в жълтата кочинка на Източен. Ще има смях и забавления с Цирк канарски хайахахйайахах
+1
 
 
Също като на финала на финалите, когато пак беше "по-класния". И тогава помним Балтанчето какви ги плещеше за господари и такива тъпотии. Та после станаха господари на глупостта и цяла България км се смя. С Шест на Нула и Една Пета ви върнахме в първи клас, даже в предучилищна. Живи ва погребахме папагали, дъх не може да си вземете още, след тия унижения. Цял живот кошмари ще сънувате.
+1
 
 
Пазарджишки циганин, после що им викали цигани на индианците, и вицове знае тоя мангал.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: