ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо падна с 0:3 от Литекс и усложни оставането си в "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:57 / 02.05.2010Коментари (203)17354
Локо загуби с 0:3 от Литекс и направи ловчанлии шампиони преждевременно. "Смърфовете" изиграха страхотно първо полувреме, но бяха наказани в самия му край с гол за гостите. След това попадение "черо-белите" не успяха 50 минути да се окопитят и инкасираха още два гола.

Срещата започна много добре за "смърфовете". Те натикаха ловчанлии в тяхната половина и не им даваха да се доближат до Стоян Ставрев. От своя страна играчите на Шенсой организираха няколко опасни атаки.

Първо Здравко Лазаров се освободи пред пеналта, стреля и нацели страничния стълб на Галато.

В средата на полувремето юбилярят Даксон Да Силва изстреля снаряд от пряк свободен удар, който също се удари в страничната греда, а Здравко Лазаров при добавката от близо, не успя. Даксон изигра мач номер 100 с "черно-бялата" фланелка, за което бе награден преди двубоя. В самата среща "кариоката" игра с номер 100 и бе капитан на отбора си.

Малко след това страхотно воле на Йордан Тодоров бе избито от гол линията с глава то защитник на гостите.

Така се стигна до 38-та минута, когато при първата си опасна атака Том намери в наказателното поле Нифлор, който с лек удар преодоля Ставрев.

Този гол наля олово в краката на "черно-белите" и до края на двубоя те не успяха да се съвземат.

През второто полувреме точни за ловчанлии бяха Дока и отново Нифлор за крайното 0:3.

С тази загуба, освен, че разочароваха верните си привърженици, изпълнили стадиона в парк "Лаута", "смърфовете" изключително много усложниха положението си в дъното на таблицата.

В другия двубой в дъното, преките конкуренти на "черно-белите" Локо (Мз) и Сливен завършиха 1:1.

Още по темата: общо новини по темата: 9
02.05.2010
02.05.2010
02.05.2010
02.05.2010
02.05.2010
01.05.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
миналата година със славия бяхме 11 000 така че хората които не са запознати да не пишат
+4
 
 
Ботев, Локо, Спартак, Марица това е Пловдив!!! Успех
+2
 
 
аз съм от Ботев, но бях на мача с Литекс. Просто е жалко, че шампиона на България е отбор, който събира 700 души на стаидона си. така ще се излагаме в Европа. Според мен Коко не е купил мач досега и в това му е грешката, защото мислеше че с игра ства. Добре че изгонихте Шенсой, сега спокойно може да биете Славия и Локо Сф, които имат далеч по-слаби играчи. Не може селяни като Мездра и Сливен да са в А група а Пловдив да няма отбор!
0
 
 
няма такава публика като нашата ! бутнахме стадиона 8-9 хиляди бъхти машините сме :) хич не слушайте насраните папагалий те не са имали толова хора от 10 години или ако някои от желтите нее съгласен да ми каже на кой мач са имали толкова публика без дербитатът ??
+1
 
 
играем добре а правим равен при явно превъзходство и така загубихме по две точки срещу сливен и мездра.Сега гоним дивото но ще успеем.Неможе винаги да казваме ,че нямаме късмет.Все пак ще ни се усмихне щастието.уверен съм в успеха но ще е труден.
0
 
 
За умрелия се приказва или хубаво или нищо,така,че темата за брикетите може да се приеме за приключена.
+1
 
 
На мача станаха ясни няколко неща: 1. Дори и за най предубедените е ясно, че Локо играе честно. 2. Показахме, че имаме сили да бием в оставащите две срещи, но не под ръководството на нинджата. 3. Публиката на Локо е най-великата и това го признават всички, които са играли дори и само веднъж на този стадион. 4. Крайно време е да забравим умрелите и да спрем да се опитваме да ги съживяваме. Не отричам "приноса" на цитираните индивиди, но все пак се бяхме събрали за важен мач на Локомотив, а не на панихида!
Цъкам минуси на буферите :)
на 03.05.2010 г.
-4
 
 
Къде на плаката бяха имената доказаните некадърници Гърневски и Чомаков? А и на др.Вълко Червенков,който винаги е подбутвал комунистическото отроче Локомотив?
на 03.05.2010 г.
+3
 
 
На мача имаше 10 000+ човека. Имаше хора с карти, а малките влизаха безплатно. (имаше много малки и така и трябва, те са бъдещето !) ВСИЧКИ В СОФИЯ !!!
+5
 
 
Че паднахте, паднахте. Но погледнете това от хубавата му страна - отървахте се от шиптърския циркаджия. Това ви прави автоматично моралните победители в мача (извинявам се за иронията). Искрено ви желая успех в оставащите два мача под ръководството на Зума.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: