ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Наркоманска музика, отвратителни викове, тресящи се прозорци? Винаги ще има недоволни, но вижте какво ще тресе Пловдив 7 часа!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:05 / 18.03.2023Коментари (4)29978
© Фейсбук
След неповторимото музикално и визуално изживяване по време на Solar Plovdiv 2022 с участието на Armin van Buuren, Topic, Skepta и други, Гребна база отново ще бъде разтресена. Този път от появата на четири селектирани имена от световната електронна сцена. В една нощ на 14 юли за първи път в България ще видим носителя на "Грами“, легендарния Afrojack. Заедно с него ще бъде и една от най-популярните фигури в хаус музиката Fedde Le Grand.

Освен хедлайнерите на Solar Plovdiv 2023, Yalta Club кани и определяната като "бъдещето на денс музиката“ Laura van Dam, както и бразилския артист с хитовия сингъл “Move Your Body", Öwnboss.

Селекцията от артисти безспорно подсказва, че Solar Plovdiv 2023 може да се превърне в събитието на годината. Седем часа изпълнени със звуково и визуално удоволствие ще изпитат хилядите феновете на Гребна база.

Да посрещнем Afrojack в България е нещо, което феновете му у нас чакат дълго. Като един от най-иновативните и търсени артисти в света, носителят на "Грами“ не спира да тласка музиката в смели нови посоки. От пробива му със сингъла "Take Over Control", холандецът полага основите на хитове за изпълнители като Beyonce, Pitbull и Will.i.am.

През последните няколко години Afrojack беше обявен за един от 50-те най-важни хора в EDM музиката от Rolling Stone, попадна в списъка на Forbes “30 под 30“, получи печат с лика си в Нидерландия, стана вторият диджей в историята, който циментира ръцете си в Холивудската алея на славата и имаше епично изпълнение по време на антракта на Евровизия 2021, който беше видян от над 200 милиона души в 41 държави. През 2021 г. Afrojack прави световния хит "HERO", съвместно с David Guetta, който получи номинация за награда "Грами“ през следващата година и до момента е достигнал до впечатляващите 50 милиона стрийма.

Не по-малко вълнуваща е и появата на Fedde Le Grand, който е любимец на българската публика с участия у нас, които остават в сърцата на феновете. Независимо дали е в ролята на диджей или продуцент, влиянието на FLG се усеща в целия електронен пейзаж; Той е носител на безброй награди и ремиксира най-големите артисти в света - от Coldplay, Madonna, Robbie Williams, Everything But The Girl и Fatboy Slim до Shakira, Rihanna, Mariah Carey, Faithless и собственото му музикално вдъхновение за всички времена Michael Jackson.

Повече от десетилетие той е в горната половина на класацията DJ Mag Top 100 и току-що се завърна на невероятното 22 място, след като за първи път влезе на същата позиция през далечната 2007 г. Le Grand е тук, за да остане, а завръщането му в България е повод за еуфория сред хилядната му публика.

Afrojack и Fedde Le Grand няма да са сами, защото зад пулта ще бъдат и още две имена, които си пробиха път на световната сцена и които ще направят своя дебют в България по време на Solar Plovdiv 2023.

Бразилецът Öwnboss е артистът, който стои зад супер хитовото парче “Move Your Body", което се превърна в четвъртата най-излъчвана песен в света за годината, преминавайки 600 милиона стрийма и беше включена в официалния саундтрак на играта EA Sports Formula 1. Освен качествените му продукции, Öwnboss е бил гост на главната сцена на Tomorowlland, Lollapalooza, Creamfields и много други. Вторият най-слушан диджей в Бразилия ще направи своя дебют в България, както и единствената жена за вечерта, Laura van Dam.

Изгряващата звезда от Амстердам вече има договори с прогресив хаус лейбъли като Anjunabeats, Doorn, Epic247 и Armada Music, както и живи участия на най-големите и влиятелни фестивали и места, включително Ultra, Sunburn Festival, Groove Cruise, Parookaville и Privilege Ibiza. Наскоро беше поканена от Armin van Buuren да свири в A State Of Trance Radio, а през юли Laura van Dam пристига в Пловдив.

Билетите за Solar Plovdiv 2023 са в продажба от вчера, 17 март. Проектът е част от програма "Наследство" на Пловдив-Европейска столица на културата.

Отзиви от миналогодишното издание на фестивала можете да си припомните тук.


Още по темата: общо новини по темата: 1
04.07.2023 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 18.03.2023 г.
+4
 
 
Не съм фен на тази музика, но винаги съм щастлив, когато някое събитие стресне, събуди и възбуди този заспал град, който ако беше европейски никога нямаше да спи. А за семействата с малки деца ще кажа: И ние сме имали малки деца, израснаха с Металика, Джудас, Мейдън, Скорпионс... Вече са големи и граждани на Света. И един съвет: мажете пръстите на децата си с олио, за да не могат да щракат с тях под ритмите на чалгата. ;)
0
 
 
Наркоманите са по тоалетните на чалга клубовете
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: