ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Томаш: Показахме характер и сърце! Можехме много рано да решим мача!
Автор: Стойчо Генов 19:42 / 19.03.2023Коментари (22)4504
Треньорът на Локомотив Александър Томаш, подобно на своя колега Бруно Балтазар, също изрази недоволството си от равния резултат 1:1, получен в 116-ото дерби на Пловдив. Наставникът отново включи в своето изказване любимата си тема за сърцето.

Ето какво каза Томаш след края на двубоя в "Коматево":

Винаги искам да играем за победа. Поздравявам футболистите за характера и сърцето, което показаха. Мисля, че по-рано можехме да решим мача. Още през първото полувреме имахме възможности да отбележим, но не се получи.

През второто допуснахме една грешка и тя бе наказана. Все пак благодарности на момчетата за бързата реакция.

Движението на Георги Каракашев без топка бе ключово, а пасът на Митко Илиев също бе чудесен.

Във фаза защита мисля, че се получи. Но когато сме с топката, трябва да сме по-бързи. Не съм доволен от точката, но в крайна сметка това е реалността.

Винаги когато не загубиш тук, е добре за твоя отбор. Но искам да играем футбол, и то без страх. Имаме възможности. Когато играем с трима централни защитници, сякаш се чувстват по-добре.

Още по темата: общо новини по темата: 94
22.03.2023
22.03.2023
21.03.2023
21.03.2023
20.03.2023
20.03.2023
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сърца, далаци, бъбреци, дробове, черва и всякаква карантия-Томаш, МАХАЙ СЕ ! Никакъв футбол, насран от страх, да не загуби, пълен смешник. ВЪН!!!
+2
 
 
Томаш…. Слаб треньор си това ясно, но като вземеш за сърцата игра да обесняваш и ставаш много смешен. Толкова слаби папагалите не са били! С късмет вкарахме за 1:1…. Какви сърца, какво 5 лева. Нула тактика и нула смисъл в тези смени! Куфара и откъдето си. Бащата да е тренер пак ще ги нареди по-добре!
+2
 
 
Днес Томаш изведе отбора с цел да не загуби, но загубихме 2 точки. Можехме да ги смажем и заслужено да ги бием е Доматево. Голям страх бе Томаш!
0
 
 
Време е да си ходи, преди да се е осрал до ушите. Бащата помощник на този? Това е подигравка.
+1
 
 
Айде айде големия специалист... сърце, характер показали, а замалко да загубим мач който напрактика тряваше да е спечелен с разлика!!!! Не знам ти как виждаш мача, но според мен само двамата ни централни защитници играха със самочувствието, което приляга на отбор като ЛОКОМОТИВ Пловдив останалите все едно бяха събрани от някой бит пазар и чакаха жълтите да сбъркат (което те правеха на всеки 5-10 мин) ,за да създадат положение. А накрая даже се оказахме с гол пасив от отбор, който не знаеше как да ни вкара даже да бяхме изграли до сутринта. Така че стягай багажа и обратно във Верея.
0
 
 
Аре запри се бе кардиолог!Чеп за зеле не става от тебе,какво само заучени фрази и бла-бла!Събирай си раницата и газ от Локото! Все сме имали некадърни треньори,ама ти придаде ново значение на това определение!
-1
 
 
Ако бяхме с друг треньор , този мач го взимахме. Жълтите са много слаб отбор.
-2
 
 
Добър мач за "Локото"макар,че бяхме с 10 души.Това момче "СОРГА,който го е харесал,да даде той парите за правата му.Бил в "Гьотеборг,може ,но като какъв?Явно,че играта му е много трудна за разгадаване.Който го е харесал и който го е предложил са далеч от изискванията за добър футболист за "Локомотив"Отбора има потенциал и желая успех!!!Томаш е на ход!!!
+1
 
 
Томаш, такива мачове се печелят с тактика, а ние изтървахме и първото и второто полувреме.Още малко да загубим елементарно от толкова ялов Ботев.И още нещо, всички треньори мрънкат против съдийството, само ти си доволен, че малтретират футболистите ти и нищо не се свири.На два пъти смачкаха Хоркаш, дори и фал не даде,скъсаха фланелката на бека,ритаха Митьо където го стигнат,разбиха главата на Пепи и после ние сме с повече картони.Няма ли да пробваш и другите играчи, които много думи изприказвахте...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение, на Локо - същата работа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: