ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Доминирахме тотално! За пореден път бяхме домакини на чужд терен!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:16 / 20.03.2023Коментари (75)7385
©
Фенклубът на Локомотив Пловдив използва официалната си страница във Фейсбук, за да благодари на привържениците, които подкрепиха отбора по време на градското дерби срещу Ботев, завършило 1:1 на базата в "Коматево".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса съобщението от "Лаута":

Черно-бели братя и сестри, вчера отново доминирахме тотално. За пореден път бяхме домакини на чужд терен! Благодарим на всеки един от Вас за себераздаването по трибуната!
Още по темата: общо новини по темата: 94
22.03.2023
22.03.2023
21.03.2023
21.03.2023
20.03.2023
19.03.2023
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Пълна черно - бяла доминация ... в Психодиспансера на Пещерско шосе. Бараките вече са препълнени и вносните лекарства на стигат!
-2
 
 
Братя канари, колкото повече пръцкаме тук, толкова повече ги наместваме
+2
 
 
Смешни мангали , вие не сте оставали без стадион :) сега като се върнем на колежа отново ще покажем ,че сме многократно повече от вас , нещо за което цяла България знае :) Вие винаги ще бъдете номер 2 !
0
 
 
Колко жалка картинка са папагалите!Не стига,че е ясно на всички,какво са,ами са безумно тъпи,нагли и безочливи!Типично!Само мучене и грухтене се чува от вас!С типичния за кликата ви диалект! Айде сега пак наливайте колко сте велики и как няма по-големи от вас!Всички знаем истината!
-1
 
 
Един скучен мач .Не видях игра и в двата отбора .На който му харесва резултата си е негова работа .Томаш иска се хъс и игра .
+1
 
 
Въшкари, затова ли най-големия ви транспарант беше нещо за Наполи? Да ви закрие половината сектор и да изглежда, сякаш сте го напълнили целия? Вие фенове на Локомотив Пловдив или на Наполи сте бе, нищожества? Какви доминации, какви 5 лева сте имали вчера. Вие НИКОГА, ама Н И К О Г А не сте били като домакини на гостуване! Няма по-комплексирана сган от циганската, просто няма!
-1
 
 
Ххахахахаахахахахаха тия спрелтаци пак са изпушили тотално. Глупаци, вместо да потънете в земята от срам, че на "надъхването" бяхте 200 глупака, вие пак си съчинявате някакви приказки и нереални неща. ба*ти циганската комплексарщина, край няма! Нищо не казвате за новата застава "EAST SIDE PLOVDIV"? Хахахахаха
-2
 
 
По телевизията Локото се чуваха много повече като пеене. От домакините се чуваха предимно бучене, мучене, псуване. Шшшшш ей майка ти ша иб@. При всеки един фаул едно реване - много грозно отстрани. По-добре да не слагат микрофони на домакините до сектора, защото е изключително грозно да се гледа и слуша. Все едно си на мач на Чепръчене
+1
 
 
ах колко жалко е да си неграмотен комплексар от Столипеново!!! Недопустимо е да си неграмотен и да не можеш да броиш...ама и да злоупотребяваш с това е трагично!!! За ква доминация говорят жепейците като вагон кюмурджито дерайлира отдавна и просто ги спаси сиганския късмен за пореден път. Сиганите не можаха цяла седмица да разпродадат 300 билета...докато на другата трибуна билетите свършиха за 2 часа. Саде разбирача Томаш
+1
 
 
Ювентината,дълбае дъното,нищо ново!!! Желанието за Алфа мъжкар при ЖП-то взело връх , то никога не ги е напускало де , защото както каза техния радетел Средняшки отбор , пълен с интриги ...Просто циганския късмет проработи във финала , защото и за кьоравия беше видно кой е по класния отбор , и кой какви отбори отстрани по пътя до финала ...като цяло сте станали истинска секта , измисляте си , насосвате , с изрезки от вестник годината си сменихте и тн...ако не беше Ботев и полу-месец нямаше да имате , защото и той щеше да пада вече...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: