ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Легендата Христо Бонев е новият треньор на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:14 / 03.05.2010Коментари (55)7968
© Plovdiv24.bg

Легендата на Локомотив Пловдив Христо Бонев е новият старши треньор на отбора. Това стана ясно след среща между президента на клуба Коко Динев, самия Бонев и административния директор Атанас Узунов.

Помощници на Зума са наставникът на дублиращия тим Петър Пашев и нападателят Здравко Лазаров - Електричката. С вратарите ще продължи да се занимава Васил Камбуров.

Собственикът Коко Динев прие оставките на Наджи Шенсой и неговите помощници Добри Митов и Чудомир Чокаров - Чудото. Утре от 12,30 часа Бонев ще даде първата си официална пресконференция като старши треньор на Локомотив. От 18,00 часа пък започва и първото занимание под ръководството на футболист №1 на Пловдив за ХХ век.

„Бях казал, че след Световното първенство във Франция с треньорство в България няма да се занимавам, но на любимия ми Локомотив Пловдив няма как да откажа. Тук е сърцето ми е целият ми живот", бяха първите думи на Зума след срещата на високо равнище тази вечер. „Разбрах, че Шенсой и помощниците му са подали оставка. Благодаря им за всичко, което направиха за отбора. От скромния актив от 9 точки през есента, те спечелиха 18 през пролетния дял, което не е никак малко. Получиха се обаче ситуации, при които не издържаха нервите и те сметнаха, че е най-нормално да си подадат оставката. Президентът Динев каза, че ние сме в най-неизгодна позиция, но аз не смятам така. Каквито и комбинации да се въртят, при две победи никой не може да ни измести. Знам качествата на футболистите ни, виждам, че са в състояние да дадат всичко от себе си и да се отблагодарят на Коко Динев и на публиката, която срещу Литекс доказа, че е най-великата в България. Беше излишно да ходим до София, защото само с един разговор по телефона бих се съгласил да поема Локомотив. След края на сезона ще обсъждаме бъдещето на клуба", допълни още Христо Бонев.

 

Още по темата: общо новини по темата: 12
05.05.2010
05.05.2010
04.05.2010
04.05.2010
04.05.2010
04.05.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Не може да му се отрече на Бонев,че е голям хитрец.
на 04.05.2010 г.
+2
 
 
Зума освен голям футболист е и голям тарикат. Ако извади някакъв луд късмет и локо се спаси, автоматично се превръща в супер-герой. Ако локо изпадне, виновен е шиптъра и Зума пак обира овациите, защото е направил всичко възможно да помогне. Само че тогава идва времето Коко да зареже локо и да си гледа чалгаджийките (новината от 9:26 ч.). Интересно ми е кво правите тогава, мили черно-бели съграждани. Не се заяждам, просто ми е любопитно.
+3
 
 
Зулумчо ще се опита да се направи на герой-спасител, ама без паричките на Коко и съгласието на Венци няма да се получат нещата.
-2
 
 
Вижте,Славия в неделя ще играят без 5 от най-добрите си футболисти сред които е и вратаря им Мболи и цялата защита заради натрупани картони и 2 червени след мача им с черноморец! Ако в неделя ЛОКОМОТИВ победи,това ще е повече от нормално при тези обстоятелства а именно НЕпобеда за Пловдивчани ще е в разрез с всички очаквания! Ако и този път не победим,съвсем заслужено ще си изпаднем и няма на кой да се сърдим! Славия ще е без най-добрите си 5 играчи! УСПЕХ В НЕДЕЛЯ!
+2
 
 
Вижте, с двете ръце стискам палци Локомотив да се спаси.... въпреки, че често именно тук в форумите след двустрнни атаки - започваме да мразим единия и другия отбор...А относно Бонев - той е голяма маймуна отново... ако е опечена работата, както се твърди - и той "спаси" отбора, ще е рицаря на бял кон - спасил за два мача Локо от изпадане.... Само че по трезвомислещите разбират, че и Муриньо да сложиш начело на Локо, за 2 седмици не може да направи НИЩО... отбор се изгражда методически с месеци, години....
на 04.05.2010 г.
+3
 
 
Велик футболист, но доста късно е вече да го сложат за треньор. Може би трябваше да се сетят за него още след мача с Монтана. Дано успее да спаси локо, макар че силно се съмнявам. Все пак - успех!
+3
 
 
Бонбонев, като манталитет е същия като ГергОФФ. Свинари!
+1
 
 
Доста по-добър вариант от Ясенчо..Ползва се с уважението на феновете,ще има респекта и от футболистите.Дано да се справи. Както някой спомена по-доло,дано да не е опит да си измият ръцете от ръководството при евентуален провал. Успех на Локо.
-1
 
 
МАЧКАМЕ СЛАВИЯ И ОСТАВАМЕ САМО ЛОКО АЙДЕ БАТ ИЦЕ В ТЕБ НИ Е НАДЕЖДАТА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: