ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (11)
Двама от ДЮШ на Ботев наказани за по 1 година след боя на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:49 / 05.05.2010Коментари (14)4146
© LPortala.net
Двама юноши на Ботев Пловдив отнесоха по една година наказания заради боя, в който участваха по време на дербито при "младшата" на Лаута. Петър Караджов и Васил Фотев са наказани за по една година от ЗС на БФС заради участието си в екшъна. Отборът младша "Б" на Ботев пък е наказан с лишаване от домакинство за 4 срещи. Заради червен картон 1 среща наказание пък получава Стойчо Солаков. Припомняме, че двубоя юноши-младша, родени 1994-а година Локомотив - Ботев, бе прекратен дестина минути преди края, след като футболистите в "жълто-черно" се нахвърлиха върху рефера Пламен Кошев, а екшънът прерастна в масов бой.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
вижте не трябваше да наказват ботев.те нямаьа вина.родител одари садия.а не футболист.само4е страхливите садии трябва6е да набедат футболистите.Неможе на такова дерби да има толкова слаби садии във саштия ден нямаше ма4ове от А група и можеше да доиде добар садия, а не на ариана турнита в оптимум да ми свирят добрите садии.Няма правила затова ште има такива работи.И незнам зашто пресата пишат такива силни думи 4е имало такав бои. ништо особено само 2 туката и това.Жалко за мом4етата кадето изгоряха една година без да са напрвили ништо
0
 
 
хаха първите 7 коментара в на БОТЕВ темата са на буфери, а вие както "преразказвате"историята въобще не е така, защото дори сигурно вие не сте били на мача ... На тоя рефер малко му беше ... Това не означава, че подкрепям малките канари за постъпката им, обаче как така реферите бъркат почти всеки път на Ботев мачовете ... Да внимава малко ... Ако така се "обърка" някой рефер от А група знаете ли какво ще стане?Вместо жълт картон да му даде червен ... Ето заради такива съдии българския футбол е на това ниво!Но не само на тях ... Айде сега си бягайте по темите!
+4
 
 
На това ги учат треньорите, как да го настъпи , да го ритне , да го удари с лакъта без да го види съдията. И като излезнат в чужбина разбират ,че трябвало от деца да учат тактика и професионално отношение.
-2
 
 
Една година могат да потренират КУДО. Като се върнат догодина ще бият почти всички на терена....
-3
 
 
те малките жълти наркоманчета немогат да губят и почват със селянията си
0
 
 
жалко за глупавите им постъпки , ама сега ще си починат малко
-1
 
 
за съжление децата стават жертва на свръхамбициозни родители, които си мислят, че футболът ще спре да съществува, ако синчетата им загубят от Локото. Айде малките може да са надъхани, ама бащите им поне, вече трябва да са свикнали да губят редовно.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица се раздели с трима опитни футболисти още преди края на сезона
Атлетик (Куклен) спечели регионалното дерби с Асеновец след гол в 94-ата минута
След Локо и Ботев - още един пловдивски отбор загуби мача си
Керкез: Предстои най-важният мач за нас, трябва да забравим за днес
Обрат! Ботев загуби от Арда, битката за седмото място се завърза
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: