ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ауди налетя на моторист
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:02 / 05.05.2010Коментари (45)10348
Преди малко повече от час Ауди блъсна моторист на бул."Христо Ботев" пред Бетонния мост, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На мястото веднага пристигна полиция. Движението беше силно затруднено.

Предполага се, че причината за катастрофата е неправилно извършен обратен завой от страна на Аудито. Мотористът се е движел от Сточна гара и автомобилът му е налетял. На мястото има следи от кръв, а мотористът е откаран с линейка на Бърза помощ. Според полицаите на местопроизшествието няма опасност за живота му.

Причините за инцидента са в процес на изясняване. Движението вече се нормализира.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
АЗ СЪМ МОТОРИСТА ОТ КАТАСТРОФАТА.ИСКАМ ДА КАЖА НА ВСИЧКИ,ЧЕ НЕ СЪМ ВИНОВЕН ЗА ЗА НИЩО,КАРАХ С ОКОЛО 40км. ИДВАХ ОТ АВКСЕНТИЙ ВЕЛЕШКИ.ДО МЯСТОТО НА СБЛЪСЪКА СПОРЕД ВАС КОЛКО МОЖЕ ДА СЕ ВДИГНЕ ДО ТАМ.НА МОТОРА МИ НА КИЛОМЕТРЖА ПИШЕ 180 И НЕ Е БЪРЗООБОРОТЕН КАТО ПИСТОВИТЕ МОТОРИ.ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ СА МИ ИЗРЯДНИ,ИМАМ И КАТЕГОРИЯ "А".КОГАТО СТАНА КАТАСТРОФАТА В СЪЩИЯ МОМЕНТ ОБРАТЕН ЗАВОЙ ТРЪГНАХА ДА ПРАВЯТ 3 КОЛИ.ПЪРВИЯ МЕ ВИДЯ И СПРЯ,АЗ ПРЕМИНАХ.ВТОРИЯ С АУДИТО ИЗОБЩО НЕ СПРЯ.НАТИСНАХ СПИРАЧКИТЕ,НО ВЕЧЕ БЕШЕ КЪСНО.ПРЕЛЕТЯЛ СЪМ НАД КОЛАТА С ПРЕДНО САЛТО.ОТ ТАМ МЕ ЗАКАРА ЛИНЕЙКА НА ПЕЩЕРСКО ШОСЕ,СЛАВА БОГУ НЯМАМ НИЩО СЧУПЕНО,НО ЦЕЛИЯ СЪМ НАТЪРТЕН И СЪМ В РАНИ И ЕДВАМ СТЪПВАМ.НО ЕДИН ДЕН ЩЕ СИ ОПРАВЯ МОТОРА И ПАК ЩЕ КАРАМ.
+2
 
 
МАНТИНЕЛА И ТОК ПО НЕЯ ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ ЩОТО И С ТЯХ НЯМА ОПРАВИЯ
+3
 
 
Около 100 м. мантинела на това място, решават нещата веднъж завинаги с обратните завои.
+1
 
 
Ами така ще е... след като в България няма кой контролира ефективно спазването правилата и законите, няма кой да налага адекватни санкции при нарушаването на всяко едно престъпление, ще важат принципите на джунглата и по-голямата броня.
0
 
 
целият участък около бетонния мост е най-неорганизирания в Пловдив... Като започнем от слизането от Кичука та до обратния завой и т.н. Да гу бутат по-бързо гадния мост.
И след мъглата............ пак мъгла !!!
на 06.05.2010 г.
0
 
 
Странно !!! Колко много полиция се събира на такова проишествие!!! А че бул."Никола Вапцаров " е като съзтезателна писта на никой не му прави впечатление. Майки и деца пресичат като командоси . Какво от това че там е и 1-во РПУ. На ВСИ е същата работа. А може би триябва да приемем че сезона на самоубийците на две колела е започнал!!! Карат бързо а на две колела и в нормална ситоация се реагира трудно!
+1
 
 
Да приемем че в Пловдив има 200 натоварени кръстовища и пресечни опасни точки.Да сложат по 4 камери на кръстовище ай пи уай фай камери от Китай по максимум 100 долара за модела-прави 80 000 долара.Слагаме и по 20 долара на бройка за монтажмаксимум-още 16 000 долара и максимум 100 000 долара за записваща техника софтуер и монитори-прави общо по- малко от 200 000 долара.Това са средствата необходими за решаването на проблемите с голяма част от престъпността ,нарушенията по улиците, минаването на червено и много други.Нека всеки да си отговори, защо това не е направено- дали заради липса на средства или заради нещо друго?И всеки проект с близки параметри и различна цена е ИЗМАМА!
+4
 
 
за всичко са виновни ония лешояди с жълтите жилетки дето ако си вършиха работата съвестно такива като този нямаше да имат книжки ама парата прай борбата
+2
 
 
На злощастното място редовно се прави обратен завой и това не е тайна за никого, но наглото и бруталното в случая е, че обратния завой не се прави даже на светофата, което също е забранено, а още преди острова. Другият феномен е 30 метра по надолу ... 90% от хората не знаят, че нямат право да правят обратен завой и на всичкото отгоре засичат хората идващи от ул. Авксентий Велешки!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: