ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (7) | Вчера (8)
Ботев победи Локомотив с 2:0 при юношите набор '95
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:15 / 08.05.2010Коментари (45)6898
© Lportala.net
Двата състава изиграха равностойни първи 35 минути, при които си размениха по една греда. Преди тях в 11-ата минута локомотивците стигнаха до гол, отменен от рефера Атанас Костадинов за фаул в нападение. При следващата атака Янъков изведе Боян Цайкин в коридор срещу вратаря на "жълто-черните", но нападателят затвори ъгъла и стреля в крака на стража. В 32-рата минута Ангел Златков от домакините опита да центрира около тъч-линията, но балонната топка кацна на гредата на Георги Гешев. В последната атака за първото полувреме Цайкин отправи мощен удар с левия крак от 26-27 метра, който срещна напречната греда на Милен Щерев.

След почивката момчетата на Стойчо Драмов излязоха преобразени и с нищо не напомниха за играта си през първите 35 минути. Още с първата си атака домакините стигнаха до гол, след като Васил Петров бе изпуснат от защитата в черно-бяло, елегантно прехвърли плонжа на Гешев и прати топката в мрежата му. Това стъписа железничарите, които допуснаха противника да застраши сериозно вратата им на два пъти. Първо Петров опита опасен далечен удар, отразен от Гешев, а 60 секунди по-късно Мартин Чолаков не успя да отправи голов удар с глава, след центрирана топка отляво. В 55-тата минута реферът Атанас Костадинов даде спорна дузпа за игра тяло в тяло в наказателното поле, а от бялата точка Христо Карамфилов удвои резултата. Той можеше да стане класически в 62-рата минута, когато Деян Славов остана очи в очи с противниковият вратар, но стреля много над целта. Единственият удар към вратата на Ботев за второто полувреме нанесе капитана Радослав Асенов в 66-ата минута с удар от дъгата на наказателното поле.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Който си няма отбор да ходи да копа ,футбола не е за селяни.
+1
 
 
Още малко ,и всичко ще си бъде така както е било.
на 08.05.2010 г.
0
 
 
Поздравления за победата. С кои и колко детски формации ви бихме, време ви беше и на вас да се порадвате
-3
 
 
За разлика от жълтурите ние можем да признаем загубите си.Да днес загубиме и какво от това?Не тръгнахме да бием съдията и да правим турбо селянии , като жълтите дебили преди няколко дена.Схващате ли разликата, аджисанци?В класирането на родените 1995 водят пак черно-бели , но от Векта.А колкото до изстърканите ви до безумие и любими простотии за цигани , това с жълтата фанелка на снимката да не е заспало в солариума горкото....Жалки сте!
-1
 
 
само така от сега ви почваме натаък и в другите набори ще трябва да ви бием а за това че сте били отбора на Пловдив няма да го коментирам само ще ви се изсмея както правят всички които го чуят навсякъде в Б-я знаят кой е отбора на Пловдив и това е ... БОТЕВ
0
 
 
Жълтите ще влезнат в "А", ама в "А" окръжна група. Пак е добре, отколкото да те няма на картата.
0
 
 
Жълтури много ви се иска да изпаднем ама тая няма да стане,ние сме любимците на пловдив,ясно.Трябва да представяме града а не околните села,като вас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Две титли за боксьорите на "Лаута Арми" от държавното първенство
Страхотен успех за пловдивския спорт!
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: