ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Паметникът на Христо Ботев отново е пред стадиона
Автор: Георги Кирилов 14:38 / 30.03.2023Коментари (53)9853
Паметникът на поета-революционер Христо Ботев днес бе монтиран пред стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. В продължение на 10 години монументът се съхраняваше на клубната база в "Коматево", но сега бе върнат там, където му е мястото.

На преместването на паметника присъстваха кметът Здравко Димитров, както и легендите на "жълто-черния" клуб Петър Зехтински, Трифон Пачев, Запрян Раков, Атанас Пашев и Вангел Делев.

Гледайте в прикаченото видео къде стои вече паметникът на Христо Ботев!

Още по темата: общо новини по темата: 801
26.04.2024
25.04.2024
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Тц, тц, що така некъдърно го сложихте бюста бе индианци, на тези криви плочки го цопнахте, и отзад пожарния кран, тц, тц пак излагации и вземете центровайте 12та, нищо като хората не може да направите.
0
 
 
На единия стадион - паметник на велик българин - поет и революционер, борец за свободата на България! На другия - паметници на бандит-наркотрафикант и турчин... Факти! Неоспорими факти...
0
 
 
Великият Ботев е на всички българи. На строежа най би прилягал бай Ганьо. Той олицетворява идеално жълтия клуб и привържениците му.
0
 
 
Братя кайнарие, да наместим бахурити и питъта и да не се излагаме повече. Че нямаме нищо общо с поета революционер Христо Ботев е ясно на всички. Между другото, при бай Стоян канара пристигна нова партида от куромела за разхлабване на жълти дупета
0
 
 
Ама как ни изпраскаха буферите... Без вазелин
0
 
 
ТОЗ КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА, ТОЙ НЕ УМИРА, но може да презре дребни душици, които играят Кючек по цяла нощ, за да задоволят нагона си! Христо Ботев със сигурност се срамува от бултрас и къде е поставен, чакат го само турски знамена, турски кючеци, турски танциорки и НИЩО РОДНО, БЪЛГАРСКО...
0
 
 
Казах най добре е паметник на Чико ,но това си е ваша работа .Не за друго ,но с имената на Хр.Ботев и Васил Левски се парадира много грозно.Те са икони за България .
0
 
 
Другари СЕЛЯНИ да ви замолим да не опетнявате отново великия революционер !!! Молим ви не го боядисвайте отново в жълто и черно заради тежкия ви селски комплекс !!!
+2
 
 
В средата на 90-те години Велбъжд (Кюстендил) е поет от Георги Илиев и е преименуван на Левски (Кюстендил) в началото на сезон 1994/95. През 2001-ва собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив). На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
0
 
 
Някой има ли представа защо буферите толкова много завиждат на това, че Ботев Пловдив ще си има един красив стадион?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: