ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Енвер Асан ще получи само глоба за побоя над шофьор от градския транспорт
Автор: Георги Кирилов 08:48 / 31.03.2023Коментари (11)8759
© Plovdiv24.bg
Енвер Асан ще чуе наказанието си на 19 април
Енвер Асан Мехмед отново се изправи пред Районен съд - Пловдив като обвиняем по дело за причиняване на лека телесна повреда, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В началото на януари тази година делото бе върнато на прокуратурата заради отстраними грешки и несъответствия в обвинителния акт.

31-годишният Енвер е обвинен в това, че по хулигански подбуди е предизвикал "травматичен артрит на лявото слепоочно-долно челюстна става и частично счупване на короната на шести долен ляв зъб" на 48-годишния шофьор от градския транспорт в Пловдив Бисер Асенов.

Обвиняемият работи в момента като социален асистент, а освен това е син на известния тартор в квартал "Столипиново" Асан Мехмед, познат още с прозвището Кучкаря.

Инцидентът е от 28.10.2020 година и е станал на крайна спирка на ул. "Калина" в "Столипиново". Пострадалият бил спрял за престой върху остров, изграден на ул. “Калина“ в близост до ул. “Крайречна“. Той бил сам в автобуса, тъй като изчаквал кондуктора, който слязъл на предпоследна спирка. Рейсът бил със запален двигател и със затворени врати. Подсъдимият Енвер говорил по телефона в близост до автобуса и след като приключил разговора си, почукал на предната врата. Шофьорът му отворил вратата, защото го помислил за пътник.

Когато обаче подсъдимият влязъл, се развикал на шофьора защо спира на посоченото място. Докато пострадалият се извинявал, Енвер Асан Мехмед започнал да му нанася удари с юмруци в областта на лицето, след което го хванал с ръце и издърпал по стълбите от автобуса. Бутнал Бисер Асенов на земята и започнал да му нанася удари с ръце и крака по лицето.

Веднага щом подсъдимият спрял с непредизвиканата физическа агресия, шофьорът се изправил и влязъл в автобуса като затворил предната врата. След това се обадил на тел.112, тъй като на място пристигнал и бащата на подсъдимия - Ахмед Асан, който също се държал агресивно и заплашително.

В днешното разпоредително заседание на Районен съд не бе уважена молбата на пострадалия Бисер Асенов да бъде конституиран като частен обвинител. Това стана факт заради желанието на защитата делото да протече по особените правила. То ще бъде разрешено окончателно на 19 април, когато бе насрочено следващото заседание.

За провинението, в което е обвинен Енвер Асан, законът предвижда наказание до 3 години лишаване от свобода. Тъй като той е с чисто съдебно минало, делото от наказателно преминава в административно. Това означава, че Енвер ще получи като наказание само глоба и официално няма да се води осъждан.


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Поздравявам и четиримата коментирали преди мен, а моя коментар щеше да бъде Закривай тая държава, но това е умишлено и целенасочено искат да ни изместят като водещ етнос в държавата и да ни подменят ето с такива без морал без чувства , същото направиха и в Украйна
+3
 
 
Хахаха е баси малоумната територия...
0
 
 
Г-н съдия, а съгласни ли сте аз да ви пребия така, пък ще си платя глобата ? А ако пребия така децата ви, дали пак ще сте съгласни ? Що за малоумници работят в р. България ? Ааа, чакайте, забравих - човека е от богат род, пара се е давало да "оправим нещата", нали така ? Нещастници, пожелавам ви същото да ви се случи !
0
 
 
Бития си е бит,е.ния си е е..ан. С такива "присъди" тоя ще се хвали с "чисто" съдебно минало докато не стане по голям фал. Значи за обвиняемия може делото да се гледа по особени правила,а пострадалия не може да го съди като частен обвинител. Заради такова правораздаване сме на този хал,а ще става и още по зле.
+8
 
 
Този който е издал тази присъда съгласен ли е аз да го пребия и да платя същата глоба???
0
 
 
А ако шофьора му беше направил на него това съда щеше да вкара човека в затвора. Както и случая с оня доктор дето беше претрепал крадеца, години не може има спокойствие и е по съдилищата ама когато е обратното няма закони, за какво ги пазите бе? Освен гласоподаватели за къв х*й ги пазите ?
0
 
 
Ама разбира се. Този етнос са защитавани от продажни политици, от разни вредни за нас НПО-та (като БХК) и явно и от съда. На тях им е втълпено, че имат само права, а не и задължения. Не плащат никакви данъци и такси, точат всякакви помощи, пълни са с фалшиви ТЕЛК. Не спазват никакви закони. Почти всичката битова престъпност, проституция, наркотици и оръжия идва от тях. Държат се все по-нагло и надменно. Не желаят никаква интеграция. Положението става все по-зле и по-зле и накрая ще излезе извън контрол, когато вече ние сме малцинство.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 31.03.2023 г.
0
 
 
Чалъмар! Една година минимум в пандиза и 20 хилки глоба, та да види ще посяга ли! Нека шофьора заведе частен иск за обезщетение - за нанесени психически и физически травми. Поне 10 бона ще получи от мангала.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: