ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Политическо интригантство ли е да не мълчиш, когато е кристално ясно, че даден ръководител е некадърен?
Автор: Кирил Налджиев 13:07 / 04.04.2023Коментари (2)5601
© Plovdiv24.bg
През миналата седмица изгнилите пловдивски дървета валяха върху колите и главите на пловдивчани, застрашавайки живота им. Само късметът помогна да не коментираме тежка трагедия със смъртен случай днес. Защото тежки трагедии и сериозно пострадали хора имаше. 

Тогава журналистите на Plovdiv24.bg посочиха виновника за всичко случващо се - протежето на Дани Каназирева Веселин Козарев, който оглавява общинското предприятие "Градини и паркове".

Последва реакция от партията, чийто неформален, в момента лидер е Каназирева - "Съюз за Пловдив", които оприличиха публикациите като политическа интрига.

Няма как публикациите на журналистите от Plovdiv24.bg да бъдат принизявани до нивото на евтината политическа интрига, няма как да си замълчим, когато реални политически разследвания и факти бъдат неглижирани с евтини политически клишета от още по-евтини политици.

Фактите са такива, че вятърът в Пловдив не бе толкова силен, колкото им се иска на Козарев и компания. На други места скоростта му бе много по-висока, но там дървен апокалипсис липсва.

Фактите са такива, че в канцелариите на ОП "Градини и паркове" с години залежава документация за доказано изгнили дървета, но те все още не са премахнати. Част от тях очаквано рухнаха по време на въпросната буря.

Фактите са такива, че от партията на Каназирева са толкова некадърни, че се опитаха да "оправдаят" протежето си Козарев, че управлявал "най-нереформираното предприятие". Тук е мястото да попитаме от колко години Козарев управлява предприятието и защо то не е реформирано? Да не би да признахте, че той е толкова некадърен, че е очевидно неспособен да го реформира? Автогол?

Всичко това доказва кристално, че Веселин Козарев може и да е добър по душа човек, но е изключително некомпетентен управленец, който с действията и бездействията си застрашава живота на пловдивчани.

А от ръководството на партията на Каназирева по-добре следващият път да помислят, когато решат да атакуват сериозни журналистически публикации, стъпващи на факти. А тя самата няма нужда да се крие зад протежетата си и да им диктува публикациите им в социалните мрежи, "лекият" ѝ стил личи отвсякъде. 

Разбираме, че след тоталното ѝ политическо фиаско - първо, беше най-големият критик на ГЕРБ, после стана част от партията ГЕРБ, като там бързо я разкриха, ставайки за смях от парламентарната трибуна - я принуждава да се крие и да шепне нежно в ухото на приближените си съпартийци какво да "говорят" публично.

Нека обаче да пробва да намери достойнство в себе си и да започне да застава зад думите си, колкото и нелепи да са. Предстоят избори и нямаме съмнения, че тя ще е един от кандидатите за кмет, а "платформата" ѝ отново ще е критика на ГЕРБ и кмета Димитров нищо, че в момента "Съюз за Пловдив" е част от управлението на града.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
И естествено младия тъпкач на к-***ата от пилона на ванко1 се е изявил в защита на протежето ..... За 4 години некадърно управление здравко и здравка върнаха града в каменната ера.
Искаше ми се да пиша до редакцията, но понеже не виждам как, дано пък така стигне възмущението ми до вас. Иде реч за температурата в Пловдив, която винаги съм я гледал от първа страница. Но на последък се усъмних в нея когато гледам, че навън се топи всич
на 04.04.2023 г.
+5
 
 
В продължение на десетки години пресичам през парк Лаута и ми е неудобно всеки път, когато минавам покрай спрените коли, техника и механизация и излежаващи се работници от Паркове и градини. Не мога да повярвам, че може да се „работи“ и то егале, егале от към девет до единадесет и това е. После се чака обеда, след което се приготвят да си тръгват и към един, два – дим да ги няма. Люпят семки на корем, как не ги хвана колити – не! За пет часа присъствие – четири часа натискат пейките. От десетина човека на ден се режат по едно две дървета и това е. А горе в балкана обработват по десетина дървета един двама цигани и то при къде по-трудни терени. Паркове и градини- Бабини деветини!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: