ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев получи вратарски подарък, но разочарова в последния мач в "Коматево"
Автор: Стойчо Генов 16:40 / 17.04.2023Коментари (35)7003
Ботев (Пловдив) представи слаба продукция и завърши 1:1 срещу Спартак (Варна) в среща от 26-ия кръг на Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят най-вероятно бе последният за този сезон, който се игра на базата в "Коматево".

Единственият българин в стартовия състав на домакините - Николай Минков (35), се разписа за Ботев, а Денис Баланюк (66) бе точен за гостите.

Така възпитаниците на треньора Бруно Балтазар не успяха да спрат лошата си серия и вече 4 поредни мача са без победа. Тимът остана на 10-о място във временното класиране с актив от 28 точки. Спартак (Варна) е на дъното с 13 точки.

Играчите на Димитър Димитров - Херо започнаха по-агресивно двубоя и създадоха две опасни ситуации пред противниковата врата. Още в 5-ата минута националът Иван Йорданов излезе на стрелкова позиция и шутира силно, но на сантиметри покрай гредата.

Четвърт час по-късно Лерой Микелс напредна и също отправи опасен шут, но Хидайет Ханкич се намеси и изби в корнер.

Така се стигна до 35-ата минута, когато Ботев откри резултата след изключително смешна грешка на вратаря Кристиано Фигуеиредо. Траоре отправи слаб удар, а португалецът не успя да хване топката и я подари на Антоан Бароан. Той шутира право в тялото на вратаря, но рикоширалата топка попадна в Николай Минков, който с лекота я насочи към опразнената врата за 1:0.

Веднага след попадението Абдулайе Траоре бе изведен в перфектна позиция и шутира, но Фигуеиредо частично се реваншира за грешката си, отразявайки изстрела.

В 60-ата минута Николай Минков направи фрапантен пропуск, който можеше да реши мача. Антоан Бароан изскочи отляво в наказателното поле, но шутира слабо и вратарят спаси. Топката обаче стигна до Минков, който от 10-ина метра на празна врата шутира в аут.

В 67-ата минута Спартак (Варна) изравни резултата. Ивайло Климентов изведе Виктор Митев по левия фланг и той почти от аутлинията центрира към малкото наказателно поле. Там Денис Баланюк засече с гърди в мрежата - 1:1. Преди попадението Баланюк имаше друга възможност да вкара, но се размина с топката 2 метра пред голлинията.

Ботев (Пд): Хидайет Ханкич, Джаспър Ван Хертъм (80- Антонио Перера), Роберто Пунчец, Самюел Супрайен, Николай Минков (70- Уме Емануел), Точукву Ннади, Дилан Мертенс, Джеймс Етоо (59- Па Конате), Антоан Бароан, Самюел Акере, Абдулайе Траоре (70- Мартин Секулич).

Спартак (Вн): Кристиано Фигуеиредо, Луан, Пламен Димов, Бен Карамоко, Александър Цветков (64- Евандро), Виктор Митев, Иван Йорданов, Роберто Хименез, Лерой Микелс, Ивей Натаниел, Жоао Фернандес (24- Денис Баланюк).

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Манговци,какво пишете в темата за Ботев , като сега във Варна ще ви отворят широко задните части ?
+1
 
 
Стикс пе*ал грозен остават ти още само 12 дни до самообесваето. Да те подсетя само. Затова сега сери и не спирай.
-3
 
 
Следващият кръг 160 килограмов дядка ще лежи върху и ще ръга в ботевЪ, секс без правила... добре дошли при чичо Венци!!! Славия- ботевЪ, това е един от 5 финала на Мюсюлманина Балтазар! Спартак показа финалите на Коматево- ВСИЧКИ ВЪН!!! А на ЛАУТА призивът е ВИНАГИ С ВАС!!! Секс играчки и истински мъже- ботевЪ - ЛОКО...
-1
 
 
Нашите чернокожи футболисти направиха равен с невероятно силния отбор на Спартак
+1
 
 
Айде Валето да си тръгва и да се докара треньор, който може и иска. Тогава да видим дали ще плюете по "негрите". Защото особено Нади, Етоо и Ханкич трябва задължително да останат. А Минков или да остане за конкуренция, или да си ходи. Малко не му достига като класа, но това е положението.
-3
 
 
Какво значи всички вън, жълтури???!!! За мен някаква бесилка готвите вътре, но явно сте толкова отчаяни, че ми дарихте живот :)):))) Е, няма толкова гладки мозъци като на бултрас...
-1
 
 
Няма нищо. За мача с Лески ще има нови обещания и розови новини та да се излъжат повече хора. Ама те жълтите са лесни. Много е интересно, как предварително се обявява, кога ще се вземе акт 16 и лиценз? Че чак и се обявява, че днешния мач бил последен на Коматево?
+2
 
 
Закъсалия руснак пак продаде мача за да върже бюджета. Нещата са ясни
-1
 
 
Минков единствения бял българин и вие го сменихте. Майната му на резултата ,но прокудихте младостта си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: