ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Треньорът на Рапид Букурещ иска Йордан Тодоров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:09 / 20.05.2010Коментари (28)6813
© Plovdiv24.bg
Йордан Тодоров най-вероятно ще заиграе в Рапид Букурещ, където треньор е бившият наставник на ЦСКА Йоан Андоне, съобщава сайтът Romanian-Football.com.

Андоне се е съгласил да остане треньор в Рапид, но е пожелал 8 футболисти, за да може да постигне мечтата си - шампион на Румъния и участие в Шампионска лига. Между тези имена е и футболистът на Локо Пловдив Данчо Тодоров.

Андоne никога не е играл или участвал като наставник в най-престижният клубен турнир и е категоричен, че ще направи всичко възможно да постигне това с Рапид.

Така на практика бившият наставник на ЦСКА отряза офертата на Динамо Букурещ, който искаше легендата си за треньор.

Ето кои играчи иска Андоне от новия сезон:

Михай Радуц (Интернационал), Мораес (Глория), Паул Парвулеску (Газ Метан), Адриан Кристеа и Янис Зику (Динамо Букурещ), Корнел Раду (Оцелул), Рикардо Дани (ЧФР Клуж), Йордан Тодоров (Локомотив Пловдив)

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КОКО ДИНЕВ! НЕКА БЪДЕ ДАРЕН С МНОГО ЗДРАВЕ И НЕКА ВСИЧКИТЕ МУ НАЧИНАНИЯ И ЖЕЛАНИЯ СЕ СБЪДНАТ НА 101%!!!!!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 21.05.2010 г.
+4
 
 
Аз си мисля че Данчо ще остане при нас ако не си уреди трансфер в чужбина. Това за Левски са спекулации. Ако реши да заиграе навън не може да му се сърдим. Направи достатъчно за отбора. Ако пък остане , още по-добре! :)
+4
 
 
Ако не се лъжа Андоне изгони Данчо и Киро от чорбата ... ако иде пак при него ще е доста тъпо.Дано остане ,раздава се яко.САМО ЛОКО ПЛОВДИВ.
-2
 
 
ДАНЧО Е ЕДИН ПАРАХОД:) КАТО ГО ГЛЕДАМ КАК БЯГА,И МИ СТАВА СМЕШНО:) вкара 3-4 гола на празна врата,и сега е герой:(
+2
 
 
Нека да не се отричаме от никой ,защото ние сме Локомотив Пловдив и всеки,който е бил при нас с много малки изключения,винаги е бил запомнян с добро и уважаван докрай,дори след нас! Така че,РВ1936 ЛП е адски прав а и смърфа е,но крайни никога към никой не трябва да сме! Щом един футболист е играл,раздавал и бележил голове за ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ,за него само добро завинаги! Данчо ще остане един от тях а за Марто да не говорим,пък това,какво ще направят с кариерата си,има една приказка;"каквото си надробиш,това ще сърбаш"! САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
+3
 
 
Интересно, че преди да дойде в Локо Пд да изиграе 14 мача , Данчо Тодоров беше за нас просто едно нагло чорбе или по-точно Данчо Тъча , а сега за някой се превърна едва ли не в легенда . И искам да кажа на колегата , че ВЕЛИКИЯ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ НИКОГА, АМА НИКОГА, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РЕАНИМИРАН ОТ ДВЕ ОТРИТНАТИ ЧОРБЕТА! Ако трябва да си говорим честно , много по-полезен за нас беше Електричката .
+2
 
 
Някои футболисти си бягат от късмета. Питам - следващото първенство Левски с какво ще е по - добър от нас ? Може и да е по - зле, но не по - добре. Нямат пари, нямат публика, от безпари4ие напоследък взимат само баберици. Ако не тръгнат 1-2 ма4а, ще по4нат едни освирквания към Ясен, Марто, Дан4о и сие. Прав ви път, ние си имаме Гара, Здравко, Юнес и т.н.
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 20.05.2010 г.
+4
 
 
В лицето на Дембеле , Габор Ерош,Бенжелюн,атаката ни се нуждае от един добър нападател.Сигурен съм , че Коко Динев ще направи каквото е нужно!
0
 
 
По ринг преди малко казаха,че Данчо и Камбура са сигурните нови в левски! Така че,жалко за тези двама,наистина добри футболисти! Обречени са на провал и унижение заедно с Ясенчо дето го назначиха като кукла на конци! Запомнете ми думата! Обречени са и ще изгният там!
+5
 
 
Данчо е великолепен футболист и заслужава да играе в чужбина! Дано иде извън граница,защото тук,освен в Локо Пловдив,другаде ще изгние от омраза и посредственост! Говорише се,че говедата го искали...!? Не му го пожелавам,защото там е обречен на провал,както свърши и в чорбата! Сега и Камбура се бил разбрал с говедата с което ако стане факт значи,че това е края му като футболист и едва ли ще се върне в Локомотив за края на кариерата си,пък и да се върне,едва ли ще става вече за нещо понеже говеждите ще го вържат с поне 2 годишен договор а Марто е почти на 30 години! Все пак успех на Данчо и дано постигне това,което си е пожелал!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: