ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
17-членна комисия не откри забележки по стадион "Христо Ботев", всички останаха впечатлени
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:27 / 19.04.2023Коментари (7)6142
Стадион "Христо Ботев“ получи днес Акт 16, с което съоръжението вече може да бъде използвано. Всички 17 членове на приемателната комисия, председателствана от директора на РДНСК – Пловдив инж. Мария Дончева, подписаха становище, че нямат забележки по изпълнените строителни дейности от Етап 1.

В комисията участваха проектантът арх. Георги Савов, строителният надзор инж. Атанас Ангелов, представители на фирмата-изпълнител, на Регионалната Дирекция за пожарна безопасност и защита на населението – МВР, директорът на ОД на МВР – Пловдив старши комисар Васил Костадинов и неговият заместник комисар Радослав Начев, главният архитект на Пловдив Димитър Ахрянов, упълномощен представител на кмета Здравко Димитров, представители на ВиК, на БАБХ и на Басейнова дирекция – Пловдив.

Членовете на комисията обходиха стадиона и се запознаха детайлно с извършените дейности, като още при обиколката не скриха задоволството си от видяното, съобщиха от общината. При подписването всички бяха единодушни, че нямат забележки, а представителят на ДЗЗД "Колежа“ Илиян Филипов поясни, че това е най-модерният стадион в България.

"Дано в близко бъдеще и други подобни стадиони да бъдат построени, защото това ще е добре за спорта и за обществото като цяло. При нас имаше много добър синхрон между държавата, Община Пловдив и нас като строители и затова нещата се получиха“, заяви управителят на фирмата, която извърши строителните дейности.

След подписване на становищата от членовете на комисията, документите ще бъдат изпратени в ДНСК в столицата, откъдето се очаква най-късно утре официално да бъде издадено разрешение за ползване, което е необходимия документ за строителни обекти от по-висока категория.

В следващите дни на стадиона трябва да пристигне и комисия от БФС, която да лицензира съоръжението за мачове от efbet-Първа лига на България, за да може от клуба спокойно да приемат Левски на 29 април.
Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 20.04.2023 г.
+1
 
 
Спрете с тези дописки ! Буферите кръв серат :-) :-) :-)
0
 
 
Софрата много бедна, можеше и още. Ракия и танцьорка липсва.
0
 
 
Ето ги лицата, които по команда и за някой лев си затвориха очите за купищата нередности в този стадион и чиято съвест няма да е чиста до края на дните им.
0
 
 
“Всъщност, към момента "Христо Ботев" ще може да приема само мачове от българското първенство. До октомври трябва да бъдат поставени козирки и на останалите две трибуни, както и да бъде изградена стъклената фасада, след което стадионът вече ще отговаря на изискванията на УЕФА за категория 4 звезди.”
0
 
 
Какво по-логично можеше да се случи? Най-стария отбор в Родината, първата лястовичка в родния футбол, първи става собственик на Европейски Стадион!
0
 
 
Тротоара около стадиона впечатли ли ги
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: