ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Обявиха програмата за откриването на "Колежа". Кметът: Такова нещо в България не е правено от 50 години
Автор: Васил Динев 13:21 / 20.04.2023Коментари (49)13135
© Plovdiv24.bg
В Пловдив се проведе пресконференция за откриването на стадион "Христо Ботев“ с участието на Здравко Димитров, Илиян Филипов и Асен Караславов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Брифингът бе в новата зала под "Трибуна Изток".

Празникът ще започне в 15,30 часа на 29 април с концерт на D2, "Обичайните заподозрени" на Стефан Вълдобрев" и ансамбъл "Тракия" пред стадиона. Водещ ще е Део. Вратите ще бъдат отворени в 17,15 часа.

"Това е важен ден за Пловдив, не само за жълтата общественост. Искам да благодаря на г-н Бойко Борисов, който осигури първото финансиране. Не беше никак лесно. Такова нещо не е правено в България от 40-50 години, а може и повече. Нека има повече успехи оттук нататък. Пловдив го заслужава, това е най-спортният град. Нека празникът не спира! Пожелавам успех и на клуба, и на националния отбор, който ще играе мачове тук. Всичко е перфектно", заяви кметът на Пловдив.

"Това е най-трудният ми обект. Все още има неща за довършване до мача с Левски. До края на годината съоръжението ще е изцяло завършено, гарантирам го", добави Филипов.

"Много е важно хората да започнат да влизат по-отрано", призова от своя страна директорът на ОД МВР Пловдив старши комисар Васил Костадинов.

Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Честито! 1912 употребени селянки оправдават общинската кражба на века! Руски мажоретки се редят за близане на кюфтетата на Зико и ПИМК. Всеки път като сте на гости в Пловдив си знаете кои сте 6:0тяф от Кумативу. Кючеци да има!
-1
 
 
Не стига че са тъпана на групата, ами отворили едни усти…Благодарим ви за Купата, Благодарим ви за 6:0. Благодарим ви за незабравимите моменти с които ни дарихте. Дано новите мошенници коитo ви взеха не ви фалират, за да продължим да се забавляваме с вас.
+1
 
 
И като ни издрусат говедата, е. ам ти и стадиона
-1
 
 
Стига с тоя стадион, ва! Амчи стадион кът стадион.. Ми я вижте снимката- я колко много КРИВОГЛАВИ са се наредили там!!! Крива глава до крива глава- просто красота!!! А вий стадиона на Караибрахим сте тръгнали да ми коментирате
0
 
 
Пепси ще има ли?Да кажех че 2,3 мача стадиона ще има отлична посещаемост а после дойде царско село и ви одруса на стадиона край бирената (колеж е само в болните ви глави )питам колко ще е пълен тогава ?например в понеделник от 15:00 срещу Бистрица .Стига грандоманщина после ще има доста подигравки бъдете сигурни ЖЪЛТА СГАН
-2
 
 
Боли ли кънари, боли ли??? Много боли нали>>>> Свиквайте, щото още дълго ще боли от ПЕТАТА и Шест на Нула. Болката е вечна и нелечима. Живи ва погреебахме.
на 20.04.2023 г.
+1
 
 
Странен шум от късане на плат от към Столипиново - циганите си късат ризите от мъка ! Вай-вай-вай...
+2
 
 
Колко мъка,тъга завист и злоба има във циганските им плахи сърчица,жалки същества сте,с кеф бих се исрал в миризливите мангалски усти,но това е малко,долна циганска сган само мор и сбърч за вас ,чакаме педала да се обеси на откриването да има зрелище.
+2
 
 
Бах ти густото, майна! Колежа е готов, Пловдив и цяла България празнуват, а в циганските махали масово рязане на вени и пукане на жлъчки! ба*ти КЕФА!!!
-1
 
 
Открийте я тая лайняна яма с един голям ГЕЙ ПАРАД-ЛГБТИ,ДА СТАНЕ ИСТИНСКИ ПРАЗНИК-ВСЕ ПАК И ЦВЕТЪТ ГО НАСЪРЧАВА-КОД ЖЪЛТО-ДРИСНЯ,ПИКНЯ,ЛУДНИЦА,НАЙ-ДРЕВНА ПРОФЕСИЯ...Искаме ГЕЙОВЕ И ЛЕСБИЙКИ НА КОЛЕЖЪ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: