ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Обявиха програмата за откриването на "Колежа". Кметът: Такова нещо в България не е правено от 50 години
Автор: Васил Динев 13:21 / 20.04.2023Коментари (49)13178
© Plovdiv24.bg
В Пловдив се проведе пресконференция за откриването на стадион "Христо Ботев“ с участието на Здравко Димитров, Илиян Филипов и Асен Караславов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Брифингът бе в новата зала под "Трибуна Изток".

Празникът ще започне в 15,30 часа на 29 април с концерт на D2, "Обичайните заподозрени" на Стефан Вълдобрев" и ансамбъл "Тракия" пред стадиона. Водещ ще е Део. Вратите ще бъдат отворени в 17,15 часа.

"Това е важен ден за Пловдив, не само за жълтата общественост. Искам да благодаря на г-н Бойко Борисов, който осигури първото финансиране. Не беше никак лесно. Такова нещо не е правено в България от 40-50 години, а може и повече. Нека има повече успехи оттук нататък. Пловдив го заслужава, това е най-спортният град. Нека празникът не спира! Пожелавам успех и на клуба, и на националния отбор, който ще играе мачове тук. Всичко е перфектно", заяви кметът на Пловдив.

"Това е най-трудният ми обект. Все още има неща за довършване до мача с Левски. До края на годината съоръжението ще е изцяло завършено, гарантирам го", добави Филипов.

"Много е важно хората да започнат да влизат по-отрано", призова от своя страна директорът на ОД МВР Пловдив старши комисар Васил Костадинов.

Още по темата: общо новини по темата: 801
26.04.2024
25.04.2024
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Честито! 1912 употребени селянки оправдават общинската кражба на века! Руски мажоретки се редят за близане на кюфтетата на Зико и ПИМК. Всеки път като сте на гости в Пловдив си знаете кои сте 6:0тяф от Кумативу. Кючеци да има!
-1
 
 
Не стига че са тъпана на групата, ами отворили едни усти…Благодарим ви за Купата, Благодарим ви за 6:0. Благодарим ви за незабравимите моменти с които ни дарихте. Дано новите мошенници коитo ви взеха не ви фалират, за да продължим да се забавляваме с вас.
+1
 
 
И като ни издрусат говедата, е. ам ти и стадиона
-1
 
 
Стига с тоя стадион, ва! Амчи стадион кът стадион.. Ми я вижте снимката- я колко много КРИВОГЛАВИ са се наредили там!!! Крива глава до крива глава- просто красота!!! А вий стадиона на Караибрахим сте тръгнали да ми коментирате
0
 
 
Пепси ще има ли?Да кажех че 2,3 мача стадиона ще има отлична посещаемост а после дойде царско село и ви одруса на стадиона край бирената (колеж е само в болните ви глави )питам колко ще е пълен тогава ?например в понеделник от 15:00 срещу Бистрица .Стига грандоманщина после ще има доста подигравки бъдете сигурни ЖЪЛТА СГАН
-2
 
 
Боли ли кънари, боли ли??? Много боли нали>>>> Свиквайте, щото още дълго ще боли от ПЕТАТА и Шест на Нула. Болката е вечна и нелечима. Живи ва погреебахме.
на 20.04.2023 г.
+1
 
 
Странен шум от късане на плат от към Столипиново - циганите си късат ризите от мъка ! Вай-вай-вай...
+2
 
 
Колко мъка,тъга завист и злоба има във циганските им плахи сърчица,жалки същества сте,с кеф бих се исрал в миризливите мангалски усти,но това е малко,долна циганска сган само мор и сбърч за вас ,чакаме педала да се обеси на откриването да има зрелище.
+2
 
 
Бах ти густото, майна! Колежа е готов, Пловдив и цяла България празнуват, а в циганските махали масово рязане на вени и пукане на жлъчки! ба*ти КЕФА!!!
-1
 
 
Открийте я тая лайняна яма с един голям ГЕЙ ПАРАД-ЛГБТИ,ДА СТАНЕ ИСТИНСКИ ПРАЗНИК-ВСЕ ПАК И ЦВЕТЪТ ГО НАСЪРЧАВА-КОД ЖЪЛТО-ДРИСНЯ,ПИКНЯ,ЛУДНИЦА,НАЙ-ДРЕВНА ПРОФЕСИЯ...Искаме ГЕЙОВЕ И ЛЕСБИЙКИ НА КОЛЕЖЪ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: