ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Ботев: Продажбата на пакетни билети продължава със страхотни темпове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:58 / 23.04.2023Коментари (23)7928
"Уважаеми Ботевисти, продажбата на пакетни билети продължава със страхотни темпове. С оглед големия интерес, на стадион "Христо Ботев" е отворена нова каса, която се намира на гърба на Южната трибуна". Това информираха от ПФК Ботев чрез официалната клубна страница във Фейсбук.

Дори в днешния неделен ден има опашка за пакетни билети пред една от касите на стадиона. В същото време привърженици на отбора помогнаха на работниците да демонтират всички седалки в сектора за гости. Така вече е премахната вероятността феновете на Левски да чупят седалки в мача на 29 април, с който ще бъде открит стадион "Христо Ботев".
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Честито! 1912 употребени селянки оправдават общинската кражба на века! Руски мажоретки се редят за близане на кюфтетата на Зико и ПИМК. Всеки път като сте на гости в Пловдив си знаете кои сте 6:0тяф от Кумативу.
+1
 
 
Нашите мрънкачи до някъде ги разбирам, все пак сме близо 10 години без стадион. Ама черно-белите мангусти не разбирам какъв го търсят във всяка възможна тема за Ботев и Колежа? Че и коментират билетите ни... Добре бе, толкова ли нямате поне капка елементарна срам, не можахте да си напълните единствената трибунка за 2000 човека на откриването й, а сте първи да хейтите нашите билети? Разбирам, че вие никога не сте имали проблеми с билетите, защото не е имало мач, в който да имате повече желаещи от свободни билети, ама чак пък толкова злоба... Бедни душички.
-4
 
 
Селянина както не обича да дава излишни пари, работата не изглежда добре и с тези цени които им натресоха. Гратисът свърши
-3
 
 
Надуваме балона, надуваме балона. То само за централната трибуна са подарени над 1500 безплатни билета.....
-3
 
 
Върви, ама не е като кибапчита и пйепсита
-1
 
 
Пакетни билети за срещи с кой бре!? Ботев Вр и тн...Пуснете,нормални билети, че станахме за смях !
-3
 
 
Стига сте надували балона, че се спука, Без единични билети, стадионът ще е максимум с 5-6 хиляди заети места.
на 23.04.2023 г.
+2
 
 
Съгласен съм с преждепишещия /Гешев/. Не е добра организацията. В Европа касите не са първото място на което се купуват билети. Трябва да се направи онлайн продажба, плащаш си с картата и РАЗПЕЧАТВАШ БИЛЕТА , с баркода. Или сваляш на телефона, пак с бар код. Така се прави в Европа. Така няма опашки, няма блъсканици по касите, не се губи времето на хората. Нищо не пречи онлайн да се пуснат както единични мачове, оставащи до края на сезона, така и тези "пакети". Като разбира се пакетите да си останат по-изгодни финансово, това е правилно маркетингово решение. Какво трябва за всичко това ? Трябва да се поработи върху клубния сайт ! Трябва да се махнат разни безсмислени посредници като "Евентим" , които не улесняват клиентите, а просто се качват на клона и те. Не се иска много, но трябва акъл. Направи ли се това - всичко до края на сезона ще се изкупи ! А на есен, като си пуснат и новите карти, и с тази система /пак повтарям - така е в ЕВРОПА !/ - няма да има празно място на Новия Стадион !
+2
 
 
Да ги бяхте пуснали онлайн! Не да се редим с часове! В петък сутринта беше леш! Момичетата на касите бяха толкова бавни...
+1
 
 
Стикс, виждаш ли ги тия мостчета за влизане на трибуната? Там ще ти е перфектно да направиш последния възел!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: