ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо с реверанс към феновете: Двама влизат с един билет довечера
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 28.04.2023Коментари (50)5753
©
Ръководството на Локомотив Пловдив направи реверанс към привържениците на отбора за днешния мач срещу Спартак Варна. Двубоят започва в 20:00 часа на “Лаута", като двама души ще могат да влизат на стадиона с един билет.

"Довечера ела с приятел и подкрепете заедно Локомотив в битката за евротурнирите! Двама ще можете да влезете срещу един билет! Бъди довечера на стадиона! Локомотив има нужда от теб! Само Локо!", написаха от клуба в официалната си страница във Фейсбук.
Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Жълти, петата и шестте шпека нямат изпърдяване. Като пръцкате тука , само по-лошо ги намествате
0
 
 
Жълти селянки, след мача с левски и така чаканата 10 години еуфория от откриването на тоалетната чиния, ще ви видим какво "море" сте срещу септември, арда и враца. Ще сте точно както водата в тоалетната чиния, на каквото прилича недовършеното ви недоразумение. Ще сте точно 6:0 полу-човека!
-1
 
 
Влизането ще се осъществи като манастирско хоро ,на първия е зле ,на последния е най-добре ,да не се изгубят във калабълъка педала стикс ще демонстрира обесването на мум ията
0
 
 
На едните не им стигна цял стадион че даже и половината продаден за 5 мача напред!Другите билет за двама + гратисчия бонус и трибуната с навеса пак празна!Вечни гости в древният град...
+2
 
 
И безплатни да ги направите билетите, никога няма да си напълните джамията, цигани. Толкова ви е страх от жълто-черното море в събота, че опитите за гратис билетите са жалки и смешни. Гледайте къв цирк ще е довечера. Пловдив е само наш!
+4
 
 
това някаква LGBTQ инициатива ли е? :D трябва ли двамата да докажат любовта си на входа като си бръкнат по един път? очаквам следващата кампания с нетърпение! давам предложение - коментар срещу жАлтити = билет за мача, тогава може и да напълните, трибуната де, не стадиона, да не се изсилваме..
+1
 
 
Добър ден на всички,как сте ?...Бонке/don king/,специално се интересувам от твойто състояние,как си , как е по Левочево,гледам пишеш,сигурно си до кметството където има малко WI-FI,нали ....козите ще избягат,ще хванат гората,някоя мечка може да ги изяде,бързо отивай при тях и ги преброй,ако можеш да броиш до толкова,де....Чети сега и си записвай,не с един билет двама,ако ще и четирима да влизате с един билет,пак няма да напълните една трибуна,камо ли цял стадион който прилича автогара,но това е друг въпрос...!!!! Време е вече да ви оставим сами със завистта си,да гледате,,Колежа,, и да си бършете сополките.....Разбра ли ,бе отпадък нищожен?
+3
 
 
Че то и до сега беше така , питайте Сотков за гратисчиите .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: