ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо с реверанс към феновете: Двама влизат с един билет довечера
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 28.04.2023Коментари (50)5777
©
Ръководството на Локомотив Пловдив направи реверанс към привържениците на отбора за днешния мач срещу Спартак Варна. Двубоят започва в 20:00 часа на “Лаута", като двама души ще могат да влизат на стадиона с един билет.

"Довечера ела с приятел и подкрепете заедно Локомотив в битката за евротурнирите! Двама ще можете да влезете срещу един билет! Бъди довечера на стадиона! Локомотив има нужда от теб! Само Локо!", написаха от клуба в официалната си страница във Фейсбук.
Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Жълти, петата и шестте шпека нямат изпърдяване. Като пръцкате тука , само по-лошо ги намествате
0
 
 
Жълти селянки, след мача с левски и така чаканата 10 години еуфория от откриването на тоалетната чиния, ще ви видим какво "море" сте срещу септември, арда и враца. Ще сте точно както водата в тоалетната чиния, на каквото прилича недовършеното ви недоразумение. Ще сте точно 6:0 полу-човека!
-1
 
 
Влизането ще се осъществи като манастирско хоро ,на първия е зле ,на последния е най-добре ,да не се изгубят във калабълъка педала стикс ще демонстрира обесването на мум ията
0
 
 
На едните не им стигна цял стадион че даже и половината продаден за 5 мача напред!Другите билет за двама + гратисчия бонус и трибуната с навеса пак празна!Вечни гости в древният град...
+2
 
 
И безплатни да ги направите билетите, никога няма да си напълните джамията, цигани. Толкова ви е страх от жълто-черното море в събота, че опитите за гратис билетите са жалки и смешни. Гледайте къв цирк ще е довечера. Пловдив е само наш!
Сподели какво ново....
на 28.04.2023 г.
+4
 
 
това някаква LGBTQ инициатива ли е? :D трябва ли двамата да докажат любовта си на входа като си бръкнат по един път? очаквам следващата кампания с нетърпение! давам предложение - коментар срещу жАлтити = билет за мача, тогава може и да напълните, трибуната де, не стадиона, да не се изсилваме..
+1
 
 
Добър ден на всички,как сте ?...Бонке/don king/,специално се интересувам от твойто състояние,как си , как е по Левочево,гледам пишеш,сигурно си до кметството където има малко WI-FI,нали ....козите ще избягат,ще хванат гората,някоя мечка може да ги изяде,бързо отивай при тях и ги преброй,ако можеш да броиш до толкова,де....Чети сега и си записвай,не с един билет двама,ако ще и четирима да влизате с един билет,пак няма да напълните една трибуна,камо ли цял стадион който прилича автогара,но това е друг въпрос...!!!! Време е вече да ви оставим сами със завистта си,да гледате,,Колежа,, и да си бършете сополките.....Разбра ли ,бе отпадък нищожен?
+3
 
 
Че то и до сега беше така , питайте Сотков за гратисчиите .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: